![]() |
![]() |
|
|
#301 | |||
|
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.039 puta na 516 poruka
|
Malo razočaravajuć izgled proceduralno generisanog terena, makar na ovoj planeti. Nadam se da je na ovim glavnim koje su uvezane sa main i side questovima posvećena veća pažnja. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#302 |
|
Član
Član od: 24.3.2018.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 110 puta na 62 poruka
|
Interijeri izgledaju ok, ali exterijeri jako lose.
|
|
|
|
|
|
#303 | |||
|
Banned
|
Sigurno ima dosta dobrih panorama na planetama sa volumetijskim fogom na sunsetu ali treba očekivati i loših momenata. Ne uzimajte moje komentare k' srcu
![]() Super je proceduralna genracija da napravi scale kakav je u ovoj igri ali jednostavno nije dovoljno dobar. Ove regije treba istraživati i mislim da je to najveća greška. Bethesda ima problem sa pompeznim najavama. Mora Tod da izađe na prezentaciji i kaže "Kraftovali smo 1000 planeta!". Zar nije bolje odraditi određeni broj mapa sa vrhunskim reljefom, biomima, dizajnerima koji su posvetili hiljade sati da to izgleda kako treba. Ovako sletiš na planetu i dobiješ ovo: ![]() ![]() ![]() ![]() Evo kako su kraftovane šume u Oblionu(29:11):
Dizajner mirisao mahovinu godinu dana i onda krenuo sa projektom
|
|||
|
|
|
|||
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (1.9.2023) | ||
|
|
#304 |
|
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 613 puta na 372 poruka
|
Ja ne znam što se ljudi lože i veruju hajp likovima poput Toda kad god nešto prozbore
![]() Ai generisane stvari svakako su meh, bile i biće do nekog perioda u skoroj ili daljoj budućnosti. Ono gde Starfield može da zasija to su upravo te hand-crafted deonice i delovi planeta. Smara beskonačno istraživanje i milion planeta, ljudi tripuju da to žele, a u praksi je uvek monotono. No Man's Sky je čist primer toga, koliko god je uzdizali zbog tih dodataka svih ovih godina, igra je bezdušna i šuplja. |
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Banned
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 641 puta na 299 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.978
Zahvaljeno 1.086 puta na 687 poruka
|
ok. sto je bilo bilo je. sto se mene tice, pravo je vreme da se bethesda vrati TES-u, fromsotware souls igrama, CDPR witcheru...
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Član
|
Njima treba funda-mentalna promjena!
Dok god je idiot Todd tu, i njega se slusa, nista od toga! Isti on je izjavio kako mu je zelja pretvoriti TES u fantasy Simse. |
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 187 puta na 118 poruka
|
Citat:
Drugo, on je game director sve i jedne Bethesda igre od Morrowind-a tako da su sve Bethesda igre u sustini Todd Howard igre i studio je postao ovo sto jeste pod njegovim vodjstvom. Izjaviti da njima treba fundamentalna promjena je kao reci da Apple-u treba fundamentalna promjena jer eto tebi se neke odluke ne svidjaju. $7.5 milijardi je Microsoft platio studio koji vodio "idiot Todd". |
|
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Član
|
Citat:
Ja gledam sta stavljaju u svoje igre, i vidim gluposti kao sto je izgradnja baze, kuce, zena, djeca, i ostale nebitne gluposti! Trose vrijeme i novac na takve gluposti, a s druge strane zanemaruju bitne elemente. Pa glupi Skyrim su pretvorili u walking simulator! I naravno, to je kompanija koja je zgrnula ogromnu lovu, a tehnologija im je na nivou PS3 ere, sto se vidi i u ovom naslovu. Igra nema jeftini SSAO, a vuce se ko crkotina! S druge strane drugi timovi ubacuju RT efekte! Btw, MS je kupio Zenimax, a Bethesda je samo jedan od timova te kompanije. I koliko znam debil Todd nije Zenimax CEO, vec eto na zalost vodi Bethesdu. I ima kompanija koje odradjuju daleko bolji posao, a nemaju Todda. Uostalom, ovdje je plebs najveci problem! Poslednja ispravka: S.t.a.r.a.c. (1.9.2023 u 15:57) |
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 187 puta na 118 poruka
|
Cemu toliko nerviranje oko igre? Kada mi se igra ne svidja, ne igram je. Ne izbacujem frustracije oko njihove filozofije diznanijranja.
Ne igram sportske simulacije, NBA, FIFA... i mislim da igre ne vrijede 60 eura svake godine da se daje na njih (plus in game, sto je vec druga prica) ali necu otici na FIFA forum i pljuvati igru. Ne svidja mi se > ne zanima me, postoje druge igre koje me zanimaju, i to je to. |
|
|
|
|
|
#312 |
|
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 292 puta na 213 poruka
|
Е, али хејтовање свега и свачега (не само игара) је у тренду, па има сигурно већ 5-10 година.
А Старац је некада био кул тип, чак и админ на суседном најпознатијем ИТ форуму, ко зна шта му је кврцнуло под старе дане да оде у Антирејтрејсинг-мејнстрим-игрезадецу-мудровање мод.
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 613 puta na 372 poruka
|
Brate mili, igre treba da budu zabavna stvar kojom se bavimo u slobodno vreme. Osim ako neko od nas nije u industriji i ne živi od istraživanja tržišta i ostalih zavrzlama, apsolutno nema potrebe baviti se ičim iza kulisa.
Izađe igra - super, kupiš ili ne kupiš, piratizuješ ili ne, gotiviš ili ne gotiviš. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame
|
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Član
|
Citat:
Ovdje se valjda raspravlja o video igrama, izmedju ostalog, tako da mi nije jasno zasto neko smatra da se to ne treba raditi. Sta, trebali bi blejati i tracati, ko se s kim taslaci, ko je kome utjerao, itd! Video igre su umjetnost, neke manje, tako da molim lijepo. I nikad ne hejtam, vec se radi o konstruktivnoj kritici. I mozda to niste primjetili, ali kritike i te kako imaju efekta. Btw, imam game dev tim i radim ne necemu, tako da me zanima puno toga vezanog za ovu bransu. |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku S.t.a.r.a.c. na korisnoj poruci: | ||
Vlajk@ (2.9.2023) | ||
|
|
#315 | |||
|
Banned
|
Janky je borba, vrlo malo napretka u odnosu na FO4. Na very hard AI se baš čudno ponaša. Recezentii hvale gunplay ali on je ovdje prosječan. Nije loš ali nije nešto u čemu bih uživao 50+ sati.
Stealth sistem skoro i da ne postoji. Ništa mehanički tu nijesu dodali. Igra nema klasični takedown recimo. I dalje je to critical stealth shot iz čučnja Ono, hoću da budem 'ninja space operativac', izabrao sam trejtove na početku za stealth i to ovdje ne postoji. UI je clean i dobro izgleda ali invertory je i dalje odrađen kao vertikalne liste. Tek sam na početku i mogu misliti na šta će to da liči kasnije. Šta znam, nije ovo za mene ![]() edit Evo combata...
Poslednja ispravka: Stenmark (2.9.2023 u 13:03) Razlog: klip |
|||
|
|
|
|||
|
|
#316 | |||
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.234 puta na 1.380 poruka
|
180+ modova ni dva dana nakon pocetka ea...i love that community. Neki pomazu kod optimizacije a vec postoji i dlss 3.5 mod. Zajednica ima da popravi gomilu stvari i to pre nego sto Bethesda izbaci patcheve i creation kit sa podrskom za Starfield XD
dok se ceka peglanje optimizacije. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#317 | |
|
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 482
Zahvaljeno 523 puta na 364 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DBrave na korisnoj poruci: | ||
S.t.a.r.a.c. (2.9.2023) | ||
|
|
#319 |
|
Banned
|
Dobra je, daleko od toga da je loša. Ja sam zašao jedno 6-7 sati ali treba da se ispegla ovdje još dosta stvari naročito AI. To je najveća boljka za sada, jer combat je prelagan. Preporuka da se sačekaju patchevi i dobri overhaul modovi za prvi playthrough. Izlazi dosta modova ali nijesu testirani kako treba a kada izađe patch za igru treba čekati updejt moda. Prava igra za januarske dane
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 354
Zahvaljeno 441 puta na 310 poruka
|
Kombat prelagan ili si ti prejak?
![]() Jbga ja volim da mi igra bude razonoda/razbibriga, dovoljno mi tezak zivot, nisam u formi da se iscimavam, a vidim ima vas ovde sposobnih za igre koje ja ne mogu ni da igram na very easy beginner a vi picite na ultra hard veteran pro. A volim da se, kad se vec levelujem, nabacujem perkove, budzim oruzje i oklop, to i vidi u igri, da budem jaci, da vremenom sve lakse istresam protivnike iz gaca, a ne da budemo na istom. Bas sam pisao kako mi pocetak u FO4 bio tezak, sva sreca pa je bio laksi kako sam napredovao. Slazem se da treba sacekati da igru malo srede i kompletiraju, a ja cekam i popust, verovatno za NG, tako da bas za januarske dane ce biti. Upravo igram FO76, lvl 16 uspevam da utepam protivnike lvl30, ali uz mnogo truda, sto je razumljivo, ali mi je i stresno, posebno sto nemam sejv. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Windows XP Starfield screensaver @ Windows 7/64 | Devet1 | Operativni sistemi | 4 | 15.8.2013 22:09 |