![]() |
![]() |
|
|||||||
| Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#3461 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Pošto vidim da imam potencijalnu žrtvu, evo i nešto (malo) konkretnije: BTW, izem ti igru gde nema robota i alkohola .
|
|
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Starosedelac
Član od: 25.10.2007.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 553 puta na 353 poruka
|
Ma ovo je neki FMV, samo što nećeš ništa konkretno da daš, znamo te (lukava provokacija
).
|
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Starosedelac
|
sad sam pregledao sve moguce sa fourfat-a
cekaj, nisi valjda stvarno primenio taktiku sa suvim pecatima
|
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Starosedelac
|
Unkas, sve je moguće. Ako su lukavi bledoliki stvarno počeli da fotošopiraju suve pečate, svet kakav poznajemo brzo će nestati. Ugh.
Haug, Čingačguk ![]() |
|
|
|
|
|
#3467 |
|
Deo inventara foruma
|
Dragi moji Indijanci, savladao sam svakakve tehnike
, ali još ne lupam suve/vodene/i ostale pečate. Igru možete da nađete na oba sajta čije oznake nose ove slike.Good luck! Hint: klaustrofobija .
|
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Starosedelac
|
ovo jos nije postavljano
da me neko pitao slagao bih ga da je bila do sadThe Mystery of the Nautilus
|
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Deo inventara foruma
|
Pogodio si, Unkase!
![]() Ime: The Mystery of the Nautilus/The Secret of the Nautilus Razvojni tim/Izdavač: T-Bot Interactive/Cryo Interactive Entertainment, The Adventure Company Godina: 2002. Pogled/Izvođenje: 3D, FP/P&C Tema: misterija Tip grafike: realizam Oficijelni sajt: nema Radnja: Ukrcavate se na vojnu podmornicu USS Shark kao mladi okeanograf. U potrazi za podvodnim ostacima davnih civilizacija i olupinama starih brodova, ova plovilica nabasava na neobično metalno telo za koje se ispostavi da je podmornica i to (kako ćete kasnije saznati) ni manje ni više nego famozni "Nautilus" iz romana Žila Verna. Uprkos zabrani kapetana broda, samoinicijativno se zapućujete mini-batiskafom ka Nemovoj podmornici, da bi se po ulasku u istu vrata zalupila i zarobila vas. Jedini izlaz je u istraživanju unutrašnjosti "Nautilusa" i otkrivanju njegovih tajni... Opis: http://www.mobygames.com/game/window...f-the-nautilus UHS link: http://www.uhs-hints.com/uhsweb/nautilus.php Walkthrough: http://www.gameboomers.com/wtcheats/...utilus_WT.html Suvišan link (za zavaravanje protivnika): nema ovog puta Trejler: http://www.youtube.com/watch?v=4J_jIqPLzjs Za: fine inventarske zagonetke, neobičan okoliš za ispitivanje, odlična muzika, dobri ambijentalni zvuci Protiv: ekran "zatrpan" ikonama inventara i PDA-a, kao i potpuno nepotrebnom ukrasnom girlandom duž desne i donje ivice ekrana, pixel-hunting, loš interfejs, (blago) zamagljena grafika, umiranje, vremenski limitirane zagonetke, relativno mali broj "slotova" za čuvanje pozicija (24) |
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Starosedelac
|
kad mohikanac za novotarije (na slovo P
) ne odgovara a igra izasla posle 2000. ccc ![]() nego stvarno, gde su ostali, evo nesto malo teze sad posto ce ova opskurna spanska avantura tesko da se pogodi, onda evo jos jedne igre, recimo ovako nesto ![]() |
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Starosedelac
|
Znači, nisi izdržao da je ne skineš.
Učiš jezik?
|
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Starosedelac
|
ma jok, samo demo
![]() ionako imam pregrst ipo igara koje sam skinuo sad a nisam krenuo da igram
|
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Član
Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 182
Zahvaljeno 77 puta na 50 poruka
|
Da li si ti stvarno postavio dve avanture. Drugu sam pronašla veoma brzo
, a ova prva mi je nepoznata.
|
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Starosedelac
|
prva je bila samo za privlacenje paznje, jefitno i podmuklo
|
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Član
|
Ooooo, stvarno si uspeo da me zbuniš. Evo idem sada da se stidim što je nisam odmah prepoznala
. Druga tražena avantura se zove 1 ½ Ritter: Auf der Suche nach der hinreißenden Herzelinde (šta god to značilo) .
|
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Član
|
Idemo dalje!
|
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Deo inventara foruma
|
I Sneža se vratila
, pa da se javim da kažem da mi nisu poznati ovi motivi sa Tare: jezero, četinari, vazdušna banja (plus mlinski kamenovi, rune, miris prepečenice,...). Savet ostalima: tražite šta je ostalo od igara sa puno logičkih zavrzlama, tu oko dvehiljadite.
|
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Član
|
Kako nisam pronašla dovoljno slika, (sve su nekako slične) daću vam jednu pisanu pomoć. Igra je pravljena da bi promovisala novi ukus jednog veoma poznatog pića koje ja inače iz zdravstvenih razloga ne koristim.
|
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Deo inventara foruma
|
Hehe, ubacila si prvu sliku koja se dobije u Guglovom имиџ срчу kada se ukuca "Lost Island of Alanna".
![]() I dalje ne znam koja je igra... ![]() Burp!!! Pardon, pijem чери коук. ![]() Odlično pitanje; kako sam, pored svih muka da je nabavim, zaboravio ovu igru? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| adventure, avanture, kviz, lista avantura, pogodi avanturu, spisak avantura |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Ideja priče za avanturu | strucnomisljenje | Avanturističke igre | 14 | 2.1.2008 23:27 |