Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.6.2023, 10:12   #21
m1aden
Starosedelac

Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 189
Zahvaljeno 444 puta na 289 poruka
Određen forumom Re: Ubisoft Star Wars Igra

Fallen Order i Survivor par godina posle su pokazali da su ipak više od statističke greške, a i Mandalorian i Andor su pokazali da u Disney-u i dalje ipak ima entuzijasta zaljubljenih u SW Lore, tako da se i ja nadam da ćemo dobiti nešto lepo iz SW univerzuma.
m1aden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 12:48   #22
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka

Citat:
m1aden kaže: Pregled poruke
Fallen Order i Survivor par godina posle su pokazali da su ipak više od statističke greške, a i Mandalorian i Andor su pokazali da u Disney-u i dalje ipak ima entuzijasta zaljubljenih u SW Lore, tako da se i ja nadam da ćemo dobiti nešto lepo iz SW univerzuma.
Pre bih to nazvao poslednjim trzajima nego bilo kako drugačije. Da nije Grogua u trećoj sezoni "mandalorian" bi jedva videli Manda. A kad vidiš trailer za AHSOKA bude jasno šta će dalje biti sa SW franšizom. U AHSOKI trejleru videćeš JEDNOG JEDINOG muškarca kao zlog protagonistu i 17 ženskih vođa i heroja.

Nemam ništa protiv feminizma, LGBT, WOKE i drugih budalaština, ne bih imao ni najmanje protiv da prave serije, filmove, štagodveć gde su svi inkluzivni i levo orjentisani, ali takvo đubre ogromna većina ne bi gledala, osim njih samih, pa zato se kao lešinari obrušavaju i unakažavaju ono što ogromna većina ljudi voli. Na Star Wars i Lord of the Rings.

Mislite da će biti treći deo Fallen Order??? Naravno. Cal će biti sporedan lik, a glavni će biti Cere Junda i Nightsister i svi ostali ženski likovi.

Mislite da će biti druge sezone Andora??? Serije u kojoj nije bilo glavnih ženskih, crnih, gay likova??? Ni pod tačkom razno!!! Nema šanse.

Mislite da će biti Pedra Paskala u 4. sezoni Mandaloriana??? HA! Možda da se prošeta kroz par scena. Bo KAtan je sad glavna.

Mislite da će biti 2. sezone Obi-Wan Kenobi kad su svi ženko-inkluzivni likovi mrtvi??? Nema teorije.

Zar mislite da će Ahsoka dobro proći??? To neće niko gledati, iseći će je i publika i kritičari, ali će imati minimum pet sezona!! Bitan je narativ, ne kvalitet.

Da se prebacim na drugu franšizu - Šta mislite koliko će Geralta biti u trećoj sezonij, a koliko Siri i Jenefer??? Zašto je Kavil napustio seriju???

Gledao li je neko Indijanu Džonsa 5 ??? Pogodite ko je glavni, najrazboritiji lik koji želi da očuva istoriju??? Ne, nije Indijana, zaboga, to je tako zastarelo, nego Helena Šo, koja je, gle čuda, junak namesto junaka.

Treba li još primera koji će krenuti i na igre koje se malo duže prave???

Nemam ništa protiv Lare Kroft, ali Lara kroft u svakoj igri je previše!

Sve ono što volite će ubrzo biti iskasapljeno.

Poslednja ispravka: NastyB (12.6.2023 u 12:58)
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 12:58   #23
pacsle
Starosedelac

Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 218 puta na 185 poruka

Pa dobro,ti ionako nemaš ništa protiv toga.
pacsle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pacsle na korisnoj poruci:
Zli Zoe (12.6.2023)
Stara 12.6.2023, 13:14   #24
NastyB
Banned

Imam kad mi uništavaju Star Wars, Witcher i Lord of the Rings.

Srećom, još uvek imam izbora da ne gledam ovo novo đubre, samo sad se postavlja pitanje do kad. Uskoro će tako nešto biti obavezna stvar. Da te nateraju da gledaš te budalaštine.

Znam, deluje smešno, smejali su se i Pavlu Vujisiću kada je pričao da će ljudi doći na mesec...

Izvinite me zbog ovog rant-a, malo sam, možda, i preterao, ali uvek sam voleo Monty Python seriju i od parade apsurda oni su postali normala u kojoj živim, a još pre 40 godina su predvideli današnjicu - https://www.youtube.com/watch?v=jlo7YZW8vPA
Stara 12.6.2023, 13:41   #25
sp01
Veteran

Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 288 puta na 209 poruka

Бољи си када пљујеш Doom Eternal, него када овако палаmудиш
sp01 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 16:30   #26
doctor
Deo inventara foruma

Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.347
Zahvaljeno 3.306 puta na 2.281 poruka

Proći će i to podilaženje "manjinama" kad prestanu da budu manjine ali pre svega kad prestane da bude profitabilno... Naleteće nešto drugo što će donositi aplauze i tapšanje po leđima. U međuvremenu svako može da zaobiđe ono što mu se ne dopada.

Ni meni se ne sviđa povraćanje po long-standing franšizama (a i novim kreacijama) jer kapitalizam trenutno to diktira umesto da se diverzitet poštuje kroz tihu i prirodnu integraciju negoli sa ciljem da marketing departman ima šta da uglavi u kampanju. Od toga mi je muka a ne od samog diverziteta. Boli njih ona stvar i za diverzitet i za sve ostalo, samo $$$ bajo.

No, kod ove konkretne igre je najzabrinjavajuća stvar što imamo spoj "open world Star Wars experience-a" i Ubisofta, znamo kako to izgleda... I ceo setup deluje baš mlako. Mogli su da naprave neku i trans BLM azijatkinju - nije bitno šta je što se diverziteta tiče - ali da naprave pravu pravcatu heroinu bounty huntera/outlawa da idemo da mlatimo, bijemo, kršimo zakone i pravimo haos po galaksiji. A ne još jedan mlada-i-jaka-samo-još-to-ne-zna-ali-i-izgubljena-devojčica-koja-pronalazi-sebe-i-traži-slobodu storyline... Isto kao Tomb Raider reboot trilogija, uzeli Laru Kroft i napravili ono od nje, sasvim nepotrebno.
doctor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 16:58   #27
Zli Zoe
Član

Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 141 puta na 79 poruka

SW univerzum je od pocetka bio hit and miss. I uvek je bio neko ko je drzao buktinju upaljenom. Npr. u najproblematicnijem periodu imali smo jedan odlican SW Rebels. Hiperprodukcija ce doneti vise prosecnosti ali i priliku za dobrim stvarima poput Andora.

Poslednja ispravka: Zli Zoe (12.6.2023 u 17:56)
Zli Zoe je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 18:52   #28
NastyB
Banned

Citat:
sp01 kaže: Pregled poruke
Бољи си када пљујеш Doom Eternal, него када овако палаmудиш
Doom Eternal NIKADA nisam pljuvao, osim što sam pisao da ja LIČNO ne volim tu igru i da nikada nisam išao na temu o njoj i da je pljujem, niti da ikome nabijam budalaštine kako sam pametniji od svih njih zbog toga.
Sva druga inteligentna bića za bilo koji komentar sa kojim se ne slažu daju simislene odgovore sa kontraargumentima, ostala bića samo napišu "lupaš", "nemaš pojma" ili "*******iš".
Stara 12.6.2023, 19:04   #29
m1aden
Starosedelac

SW univerzum je sam sebi najveći neprijatelj.Prosto ima toliko prostora da se svi sada reprezentuju sa svojim pričama.Kao i kod Marvela.Trenutno je sve to što tebi i većini smeta aktuelno ali kada se pare potrose a ne zarade, videćemo koliko će i njima biti opušteno da podilaze grupacijama.Niko nije voleo Obi One-a ali su zato svi voleli Mandaloriana.Ako bude dobar nastavak serijala sa njom, sa zanimljivim pričama što da ne.Ako bude smor, imamo dobre 3 sezone i jedan deo Bobe.Ne vidim stvarno zašto Andor ne bi nastavio u pravcu u kom je išao u prvoj sezoni.U ovom sad novom talasu bili su dobri i Tales of the Jedi i Visions.Nije baš ipak sve toliko otišlo na mračnu stranu.
Stara 12.6.2023, 20:01   #30
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.139 puta na 1.318 poruka
Određen forumom Ubisoft Star Wars Igra

Osoba koja je writer na ovoj igri je takodje bila pisac za FC6...takodje iz nekog razloga me je dotična dama blokirala na twiteru (totalni sam anonimus sa 60 pratilaca) iako nikad nisam imao kontakt sa njom. Verovatno je u pitanju chain block zbog naloga koje pratim, fun staff XD
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 20:20   #31
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.595 puta na 4.061 poruka

Video
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 20:25   #32
doctor
Deo inventara foruma

Deluje bolje nego sto sam se nadao sto svakako nije nikakav hvalospev za Ubishit ali jeste korak u dobrom smeru ka tome da se nadam da mozda docekam jos jednu solidnu SP SW igru... Od Jedi Knighta naovamo je tek Fallen Order bio dobar u toj kategoriji...
Stara 12.6.2023, 20:31   #33
dex3108
V.I.P. Test Play

Citat:
doctor kaže: Pregled poruke
Deluje bolje nego sto sam se nadao sto svakako nije nikakav hvalospev za Ubishit ali jeste korak u dobrom smeru ka tome da se nadam da mozda docekam jos jednu solidnu SP SW igru... Od Jedi Knighta naovamo je tek Fallen Order bio dobar u toj kategoriji...
Jedi Survivor je barem 5 stepenika iznad Fallen Order-a. Sto se tice ovoga izgleda mnogo, mnogo bolje nego sto sam ocekivao od Ubisoft-a.
Stara 12.6.2023, 20:36   #34
m1aden
Starosedelac

Nije bolji trejler od Beyond Good and Evil.
Stara 12.6.2023, 20:40   #35
m1aden
Starosedelac

Nisam video da ima i gameplay, izvinjavam se.
Stara 12.6.2023, 20:46   #36
doctor
Deo inventara foruma

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Jedi Survivor je barem 5 stepenika iznad Fallen Order-a. Sto se tice ovoga izgleda mnogo, mnogo bolje nego sto sam ocekivao od Ubisoft-a.
Nisam igrao, cekam da padne cena ili da udje u EA Play Malo su zeznuli sa tehickim aspektom, taman da se ispegla...

Inace - samo ne znam kad ce da izumre ovaj preglupi trend gde lik kog vodis kroz igru usta ne zatvara tokom gejmpleja. Ovde nije toliko izrazeno ali i dalje je krindz hocu da se izvrnem. Treba ja bre kao igrac da dozivim igru a ne da mi se servira i kako da je dozivim...
Stara 12.6.2023, 20:47   #37
M.C.
Deo inventara foruma

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 1.490 puta na 1.029 poruka

Meni deluje predobro, što nisam ni malo očekivao iskreno.
M.C. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 20:51   #38
Vlajk@
Veteran

Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 252 puta na 158 poruka

Ja ne mogu ovu igru da gledam kao "Ubisoft igru", ipak je ovo Massive Entertainment u pitanju. Oni su uvek kidali pocev od Ground Controla pa zavrsi cak i sa Division 2. Za razliku od dexa ja sam bas ocekivao mnogo od njih, ispostavilo se da su ocekivanja bila opravdana. Ovo moze da bude jedna od njihovih najboljih igara do sad, potencijalno i jedna od najboljih Star Wars igara generalno.
Vlajk@ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 20:54   #39
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.139 puta na 1.318 poruka
Određen forumom Ubisoft Star Wars Igra

Izgleda kao standardni ow tps što je sasvim ok kada je u pitanju Ubisoft. Nazalost datum je 2024 a znajući kako Ubi funkcioniše...will see

Zanimljivo kako su gotovo sve ove nove SW igre i dalje smeštene u og SW tj Djoletov setting, gotovo da i nema Diznijevog universa koji su kreirali sa zadnjom triologijom. Wonder why
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2023, 21:23   #40
dex3108
V.I.P. Test Play

Han Solo?

Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Star Wars Jedi: Fallen Order dex3108 Akcione igre 308 2.5.2023 23:53
Star Wars Battlefront 2 dex3108 Akcione igre 150 14.1.2021 21:12
Nadogradnja za - Cyberpunk, Red Dead redemption 2 i Star Wars Jedi Fallen Order... Djurke Šta da kupim? 132 12.1.2020 18:35
Star Wars by Visceral Games dex3108 Akcione igre 28 26.1.2019 10:43
Star Wars Yoda's Rap oluja Cvet kompjutera 7 8.2.2007 1:22

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:30.