![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Veteran
|
![]()
Kako da skinem betu kad sajt jedva ide?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
Ja sam odustao od skidanja. Imam kod pa ću sutra da ga aktiviram, ne može sajt da se upali uopšte. Čekićaju ga svi živi. Na gamespotu se svi žale da dodju do dela gde treba da ukucaju šifru i stisnu next. Tu su skoro svi najdalje došli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Veteran
|
![]()
Ja sam dosao do onog dela kad treba da skinem, ali je skidanje mnogo sporo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Veteran
|
![]()
Pročitao sam na sajtu i dozvoljeno je da delimo iskustva na drugim forumima li nije dozvoljeno da postavljamo slike i video snimke.
Privi utisak je da je igra: B E Z V E Z E! Prvo nemože skirmish da se uključi za razliku od cnc 3 beta gde je mogao da se igra skirmish. Što naravno prisiljava igrače da nabave net jer samo tako može da se igra. Takođe sama igra ne može da se pokrene bez neta, to ste već i bez mene znali. Kada startujete partiju dobijete izbor između tri klase bla, bla, bla... i onda vidite sledeće. Nema valute u igri. Jedino ograničenje za štanc jedinica je njihovo vreme potrebno za pravljenje i command limit koji je jedina granica za količinu jedinica. NPR. titan zauzima 3 command pointa a na početku na prvom nivou imate 90. Tako da ladnjaka naštancujete 30 titana i pregazite sve pred sobom. Pravljenje jedinica je ograničeno ovako: ofense klasa pravi samo tenkove i poneko lako vozilo. Dfense samo pravi pešadiju i poneko vozilo. I naravno support koja pravi samo letelice i poneko vozilo. Jedino defense klasa može da pravi zgrade i da napravi jonski top ili nuklearku, ostale ne. Support može jedina da koristi support power kao npr. shock wave artilery u cnc 3. Takođe je zbunjujuće to što kada postavite svog crawlera uokolo ima nekih defanzivnih zgrada, pitate se kako da ih zarobite i da ih koristite a one su ustvari vaše od početka. Ok to i nije baš toliko loše. Takođe u ovoj igri jedino tiberium možete da vidite samo na određenim mestima. Postoji polje na koje sleće tiberium (sleće bukvalno) onda ga pokupite sa nekim tenkom ili bilo čime i odnesete na teren koji je obeležen plavim kao vaš ili crvenim ako igrate sa nodom. Sve što tiberium donosi je 10 xp poena, a za napredovanje iz prvog u drugi nivo vam treba 2000. I naravno dobijete upgrade point kojim kupujete pasivna pojačanja za jedinice. To i nije tako loše ali zašto se onda igra zove tiberian twilight. Treba da ima tiberium-a na sve strane a ne samo na dva mesta. Takođe postoje upgrade sanduci, zeleni za jedan čin i plavi za pojačanje oružija. Plavi je sličan kao gla kod generala kada pokupiš ostatke od uništenog vozila dobiješ pojačanje vatrene moći. Mogu se zarobiti određene zgrade ali se ne mogu uništiti, samo se zarobljavaju. Takođe se cela partija vrti oko zarobljavanja control node zgrada. Veoma slično kao capture the flag u svim igrama. U svakoj partiji vam je na raspolaganju 20 crawlera što je dobro. Mada nisam do sada igrao protiv nekoga na netu pa ne znam koliko je tešto to uraditi. Sve u svemu gamplay je težak shit. Ono nimalo ne liči na cnc. Glupost najveća. Samo treba da probate da bi videli sve grozote. Takođe je smešno to što se priča i samo igranje odvija samo na planeti Zemlji a ne na drugim planetama kao što su pričali. Što se tiče grafike, nije ništa igra napredovala u poređenju sa red alert 3. Nije spektakularna kao što je bio cnc 3 kada je izašao. Tada je bio pravi grafički biser a ne ova sada polu mutljavina. Dizajn jedinica kod GDI je donekle i prihvatljiva. Kod NOD-a će te umreti od smeha. Naravno tu je prisutan i onaj crtani film izgled kao i kod Red Alert 3. Takođe je smešno to što je npr. titan skoro iste veličine kao i pešadinac. Mada meni najveća zamerka je to što morate da se ubijete od igranja da bi uopšte napredovali par nivoa i otključali ostale jedinice. Dok dodjete do mastodonta ima da se smorite od igranja. Ako imate pitanja, slobodno pitajte ali nemojte tražiti da postavljam fotografije i snimke jer je to zabranjeno. Poslednja ispravka: ilic stefan (30.1.2010 u 14:03) |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku ilic stefan na korisnoj poruci: | ||
Wastelander (30.1.2010), zokocx (31.1.2010) |
![]() |
#205 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pala je i prva pljuvachka na cnc djubre,a evo i moje(detaljne,s obzirom da sam duze vreme u beti): 1.Jedini mod ce biti domination mod za online. 2.Kampanja 10 sati max da se predje. 3.Eror 23 nije reshen. 4.Pojavio se novi error u beti koji uzrokuje lag u user interface-u kao i chat lobiju. 5.Desync-ovanje,to jest ispadanje igracha u online okrshajima, na pochetku. 6.Greshka koja kickuje igracha koja glasi(pazi retarde): You have been kicked out of match because of too low framerate.( na I7 procesorima i SLI GTX295, koje su to nesrece i jadare od programera) 7.Nemogucnost update-a(korumpirani fajlovi po deploy-ovanju 2 manja auto-patch-a) 8.Izgled jedinica ko u manga-anime low cost tresh produkciji(nije ni chudo, 2 kosooka pajser-a rade dizajn jedinica) 9.Nema pravog base-building-a 10.Retardirani i isforsirani tiberium collecting sistem, gde morate da na svakih 30 sekundi uradite 6 klik-ova mishem da bi ga pokupili(ovo me je posebno iznerviralo) 11.Bag s NOD shkorpion-ima gde moze da gadja beskonachno daleko(jadnici to nisu popravili josh od 8 revizije pre 3 meseca) 12.Novi josh tupaviji dizajn nod inzinjera (subjektivno, al ce se vecina sloziti) 13.GDI Striker spam=Instant win 14.GDI Orca spam=Instant win 15.Bag s nod Shield-om na crawler-u: kad se istroshi, samo ponovo raspakujte crawler, eto novog shield-a Eto moje pljuvachke, ima sijaset dodatnih gluposti, ali bi mi sigurno trebalo 5 strana za pun log fajl brljotina kojim je EA konachno uspeo da sarani najvitalniji rts zanr u poslednjih 15 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Veteran
|
![]()
Slobodno mogu da drze Opelo nad fransizom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Član
Član od: 21.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]()
Samo ako se pogleda menu kakav je,ko da igram neku star trek igru,pozadina i muzika tako nisu c&c da je to bruka....
kao sto je vec receno velicina vojske i dizaj je tako retardiran,a letelice mi tako bodu oci,prevelike su a nisko lete i jos se klimaju stalno pa izgleda smesno. gameplay je tako tup,skupi vojsku koliko ti je dozvoljeno,kada ti uniste samo napravi nove.....gubitak vojske nema vise tezinu,ako izgubis vojsku,puf eto naravio sam novu,tek tako.... Strasno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Veteran
|
![]()
Kada igram samo stavim da mi se pravi 90 titana i kada unište jednog dođe još njih 5, a tek kad doguarm do tier 3 onda dođe mammoth tank. E onda se zezamo. Takođe se dešava da u mnogo partija ubace 2-3 njih koji su 20 nivo a u protivničkom jedva da ima preko 12og nivoa. Takođe igra pati za harvesterom, ovo sam treći put danas napisao neračunajući ovaj forum. Takođe najdebilnija stvar koja se može napraviti u ovakvoj vrsti igara, ide na vas masa pešadije a vi naravno imate 5 mamut tenkova. Po navici hoćete da ih pregazite, a on ih samo ZAOBIĐE!!! Jedina svetla tačka je onaj sistem za napredovanje koji i nije tako loše urađen ali mora mnogo da se igra da se otključaju sve jedinice, takođe ne važe poeni podjednako za GDI i NOD. Kada igrate kao GDI samo otključavate za njih jedinice a NOD kulira. Multi nije loš ali postaje dosadno kada uzmu defense kod NOD-a stave zaštitno polje, uz to su 20 nivo i narokaju sve žive odbrane uokolo tiberium contol nod-a i uz to još naprave i nuklearku pa ti onda napadaj tu bazu sa titanima jer si nemaš artiljeriju koja se naravno otključava sa 20 nivoom. Desync bolje i da ne pominjem. Sve u svemu trebaće im 6 meseci dobrog rada da sve ono ispeglaju.
A sad podsećanje na sve dobre EA franšize. Need For Speed = RIP ovde nema ko nije napravio bolju igru od nfs-a Red Alert = RIP ovde nije čak ni dovoljno komentarisati FIFA = RIP tu ih KONAMI sa PES-om redovno pegla Tiberium saga = RIP sa ovom četvrtom mutljavinom su zeznuli dobru igru Ostaje im samo warhammer online ali kad izađe blizzardov starcraft 2 onda su ga ugasili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
As expected, ni trunku nade nisam polagao u ovaj naslov. Realno C&C3 bez dodatka jos drzi vodu, tj. lici na matorog coveka koji s trenutka na trenutak malo zivne... ali kad dodje deo sa onim bubetinama, pretvara se na zombia bez mozga.
Kontam da oni developeri i dizajneri su isto toliko inteligentni kao ceo Scrin. Ja sam cekao neke inteligentnije i malo kreativnie jedinice, ok dosta nisu oni Blizzard tj. ovi iz EA u blizardu nebi mohli ni readme.txt da pisu a kamoli ikone za igru da naprave kako treba. Dodatak sto se tice price umire i to vrlo tihom smrcu. Jedino sta tamo valja je onaj Domination mod, ali kad sam cuo da igra ima onaj deSync njesra na netu ,Cao od kupovine! Red Alert 3 je bio predskazanje, pred totalnu propast , jeste da je to parodija na rat ALI NIJE UOPSTE SMESNA, ZALOSNO JE. Alternativna paljba u vecini jedinica je bezkorisna. Za ovo sada nemam reci.... sve ste rekli do detalja a tako sam i cuo. Moj predposlednji post u ovoj temi, necu vise da spamujem, mozda jos jedan kad (slucajno) nabavim full igru i kad budem spreman da bacim par sati mog zivota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Starosedelac
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Novi član
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
razocarao sam se sto nema harvestovanja klasicnog.mislim da je to jedan od najbitnijih momenata u igri.
druga stvar koliko sam gledao demoe ima neka linija po ivici jedinica sto mi izgleda totalno retardirano.btw jel moze to da se iskljuci? koliko mi se cini napravili su jos jedan red alert 3 koji se kod mene nije zadrzao ni 24h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Član
|
![]() Citat:
Kanes Wrath prica je odlicna,popunjava rupe i govori vise o kane-u i njegovim planovima.... E sada nemoj da vredjas RA3 ![]() RA3 je mogao ozbiljnije da ali ipak je doneo mnogo toga dobrog i za "Alternativna paljbu" kako kazes stvarno mnogo gresis! jer ako tamo nekoristis te funkcije tako ces da puknes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Veteran
|
![]()
Uporedi Red Alert 2 i 3.
A što se tiče harvestovanja kod 4-ke to je propast. Da pi napravio mastodonta ili neku jaču jedinicu treba ti 12 zelenih tiberiuma ili 6 plavih. S obzirom da ih niko ne skuplja u partiji se najviše stigne do tier 2 jedinica, neki put i do 3. Najviše me nervira što uvek online neki krelci koji ni ne znaju da igraju. Zabodu se negde i samo idu okolo. Niti napadaju niti brane. Kada počnu da te lemaju on stigne posle 15 minuta. Bila je jedna partija u kojoj sam ja bio 20 level sa GDI, dvojica nešto jedva preko desetog a dvoje na prvom nivou. A kod noda trojica na 20, i jel to pošteno. Ovo dvoje naravno bleji a ostali neznaju gde će. Neumeju čak ni tiberium da skupljaju. Pitaju te kako. I naravno usred fajta im pišeš gde treba da ga spuste. Takođe ima bug sa hakerima i naravno svi ih koriste. Totalno bzv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Član
|
![]()
I jesam...
Ra2 mi je omiljena c&c igra ali ima svojih minusa kao na primer teski nebalans i drugo dok ra3 isto ima svoje minuse ali sve sto ima ra2 je unapredjeno u ra3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Veteran
|
![]()
A šta to. Ne vidim nikakv nebalans u dvojci. Rusi imaju teške oklopne jedinice a saveznici brze i lake. Svaka ima svojih prednosti i mana što bi i trebalo. A u trojci je takav nebalans. Uletiš sa 10 tenkova i uništi te sentry gun koji je inače za pešadiju. Ili još bolje kod japanaca njihov vx defender. Napadneš ga sa 5 guardian tenkova a jedva preživi 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Starosedelac
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.190 puta na 639 poruka
|
![]()
Jedino ako tenkovi ne pucaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A sad da vas pitam nesto?Je l' sada nakon igranja C&C4(pa makar i bete) priznajete da je C&C3 bio jos i dobar?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Član
|
![]()
Ja nikada nisam rekao da je &c3 los :P
A sto se tice nebalasa u ra2,a joj recimo....navy seal pesadija nemoze da mu se suprostavi,retko ko moze,minira zgrade,pliva,minira brodove itd i jos ga dobijes jako brzo i kosta samo 1000, skoro svaki yuri unit,battle fortress,super weapon,prizme i prizme tenkovi,delfini itd... RA2 je odlicna igra ali mora toga dosta da se popravi,dok u ra3 vazi ono sto si rekao "Rusi imaju teške oklopne jedinice a saveznici brze i lake" I sentry gun tamo nije za pesadiju nego za lake jedinice a to ti i pise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Ja nisam ni probao CnC4 ali cam sam video .... odmah sam pomislio "Univers at War copycats"
![]() Probacu verovatno ovaj demo, samo da vidim kako su hteli da promene koncept strategije i kako su failovali sigurno skoro na svakom polju od skupljana resursa, preko izgradnje baze itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Veteran
|
![]() Citat:
@zokocx izgradnju baze nećeš ni videti jer je ni nema. Skini ako hoćeš malo da ubiješ vreme. Zanimljivo je u multiju to što vidiš dosta fora i caka onih koji su igrali zatvorenu betu pa je zanimljivo da se dogovaraš sa ostalima ko će šta da napada. Kao i svaki multi. Ali ono harvestovanje automatski upropasti gameplay. Automatski jedan igrač se isključuje iz igre jer mora stalno da skuplja tiberium. @wolf Mislim da se svaka od ovih jedinica može kontrirati ali ne bih da spamujem. Ako tako misliš uredu, neću ti se mešati. Ali ja mislim da je baš lepo balansiran. Poslednja ispravka: ilic stefan (31.1.2010 u 22:10) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
c&c, rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|