![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
|
Sa osecajem srama priznajem da sam tek danas probao ovu sjajnu igricu.Prosto da covek ne poveruje...Ko god ima neke komentare ili fore,nek ovde napise.Odoh ja da se budzim.
Poslednja ispravka: ACHTUNG (10.5.2006 u 11:14) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
Da li to znači da bi mene trebalo da bude sramota što sam pre nedelju dana završio System Shock 2 , i što sam tek sada počeo Fallout 2. Da napomenem da sam imao računar kada su dotične igre izašle!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
Deus Ex možda nije u istom rangu po nekoliko stvari sa System Shockom, ali je veoma blizu. Priča je tu, atmosfera, sasvim lepa grafika, povećan nivo interakcije sa okolinom, veliki akcenat na taktici i planiranju itd. Vrlo, vrlo kompletan FPS i RPG u jednom. Tu je generalan savet igranje bez mahnitog jurišanja i razmetanja olovom kao u nekom klasičnom FPS naslovu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
Igrao obe. Sramota bi trebala da te bude kad ne bi hteo da igras jer nije nova i nabudzena igra...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Starosedelac
|
Engine je isti kao kod Undying-a.Mada mi je grafika tamo nekako bolje "nasminkana" .Prvo me je iznenadio nacin nisanjenja.Nema lakih head-shot-ova.Paralizator i samotrel su mi postali omiljeni.Pored rocket-launchera za robote.Ipak valja malo explozije.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Veteran
|
Citat:
BTW. engine je Unreal ( svojoj najgoroj 3DFX Glide optimizovanoj varijanti, koliko čuh ) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Starosedelac
|
Igre imaju puno sličnosti ali je System Shock ipak za nijansu kompleksnija i složenija. Dovoljno je reći da je ogroman broj ljudi iz tima koji su razvili System Shock 1 i 2, radio i na Deux Ex naslovu.
Enigne jeste svojevremeno izazivao dosta buke, zbog neoptimizovanosti za većinu grafičkih kartica na tržištu. Potpuno nepotrebno favorizovanje jedne kompanije na kraju im nije donelo ništa pametno, a donelo je manu rasprostranjenost ove vrlo kvalitetne igre. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Veteran
|
Ma nije važno da li je za nijansu kompleksnija ili ne ... Važno da je dobra.
Eh , sada će neko da me linčuje, ali čini mi se da bi Tron2.0 moga da se uvrsti u isti koš kao Deus Ex i SS2 . Mada, samo mi se čini . U poređenju sa SS2 , Tron2.0 je , ah , previše jednostavan, ali ipak ima RPG elemenata . Nedostaje mu možda malo više slobode ( što bi možda ipak bilo malo preterano sa onakvim nivoima ). Ovaj, Tron nije cyberpunk kao SS2 i Deus Ex... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Član
Član od: 3.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
SS2 je po zanru bio drugaciji od Deus Exa... Dok je SS2 imao RPG elemente ali i fenomenalnu horor atmosferu, Deus Ex je bio pravi sajber-spijunski-akcioni-sf-triler.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Član
|
Igrao davno, ali je igra GENIJALNA, jednom recju...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Starosedelac
|
Grafika u SS2 mi je nekako "cistija".Ovo je totalno neoptimizovano.
SS2 je komplikovaniji. Interesuje me jedno.Povecanjem tezine,da li protivnici dobijaju na "sluhu" ili samo na preciznosti i na ubojistosti? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Starosedelac
|
Prica je totalno extra.Bas mi je krivo sto nisam kod kuce da je zavrsim.Taman su me ucorkali.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 11 poruka
|
Ne dirajte mi u endzin. Sa Voodoo 3 i Celeron 400 sam terao igru 800x600 sa full detaljima a bilo koji patch omogucava odlicno igranje sa GeForce 2 MX karticom
Inace od igara iz PC perioda to mi je omiljena igra uz Half-Life. Budzio sam snajper i hakerisanje. Secam se da sam apgrejdovao plivanje samo da bih zavrsio neki sporedni zadatak - trebalo je zaroniti do neke olupine broda i nisam imao dovoljno vazduha da na vreme izronim. Sa osnovnim treningom za plivanje i ta misija je predjena. ![]() EDIT Igrao sam 800x600 zbog 14' monitora a ne zbog Voodoo 3...
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bart Starr na korisnoj poruci: | ||
filpan (31.7.2018) | ||
|
|
#16 |
|
Starosedelac
|
Pa ona je optimizovana za tvoju karticu.Verovatno na njoj najbolje izgleda.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
Ja nisam nijednu igrao a imam zelju,toliko puta sam cuo da su extra
Imam SS2 ali ne mogu da ga pokrenem na xp sp2 ni sa kompatibility modom....jeli uposte moguce igrati je na xp? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Veteran
|
O jeste. Verzija koju sam ja igrao je skinuta sa underdogs-a i radi bez broblema.
A postoji i patch na net-u, adresu ćeš naći u nekom od prethodna 2 broja SK ( ne mogu da se setim koji). |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
Ne mogu da nadjem adresu, a taj patch je u stvari ono sto meni treba?
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 11 poruka