![]() |
![]() |
|
|
#61 |
|
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
LM, jel valja ovo čudo šta, da se nabavlja, ili da se preskače?
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Veteran
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 354
Zahvaljeno 268 puta na 153 poruka
|
Ja sam je tek juce instalirao i za sada mi deluje sasvim solidno. Ako ti se svideo prvi deo probaj i ovaj.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Deo inventara foruma
|
Ja sam ga danas instalirao samo da bih se uverio da radi; secka na mojoj kanti samo tako. Srecom kanta za nedelju dana leti u kantu, imacu novu masinicu, pa cemo videti kako ce se pokazati S2, kad stigne na red
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Veteran
|
Igra je po meni odlična, to je definitivno dobri stari sacred , pomalo sam se pomucio sa lečenjem igre ali isplatilo se. Ima dosta humora ( čitajte natpise grobova
) i celokupni feeling je odličan . Krenuo sam sa Shadow Warriorom , pandan gladiatoru iz proslog dela , sa sve tupavim ali zabavnim komentarima. Questovi jesu repetitivni ali ipak je zadovoljstvo igrati igru i slušati kobolde i njihove poslednje urlike ( "I didnt get to say good bye to my wife" )
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Irondacha na korisnoj poruci: | ||
shrafko (8.12.2008) | ||
|
|
#65 |
|
Starosedelac
|
Ali koliko, 3 dvd-a? Mnogo bre.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Veteran
|
Pomučio sam se sa oslobadjanjem prostora na hardu jer sam prvo morao da prekopiram .iso fajlove na hard pa tek onda +20 GB na hard , poobrisah sve zivo ali se po meni isplatilo , nema toliko bagova uopste osim kod nekih zaostalih narodnih verzija (nedobijanje para od quest rewardsa, nemogućnost napredovanja preko 6. lvla itd.) ali barem nije potrebno kucati u konzoli šifru za bočicu vode kao u prvom delu.
@Patton : instaliraj S2 odmah posle Windowsa jer posle verovatno neće biti mesta . Mada vi moderatori ste burzujski demi-gods verovatno će to biti 2x 1 TB hard diskovi .
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Član
|
Igrica mi stize za koji dan, pa sam hteo da vas pitam, da li da uopste uzimam igricu, mislim, da li ja mogu to da pokrenem?
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 932
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
Mozes na desktopu komotno, a mozda cak i na laptopu.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Novi član
|
Nakon nekih sat vremena instalacije, napokon sam pokrenuo igru, ali bez reči u balonima za opcije itd. Da li neko zna u čemu je problem?
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Veteran
|
Proveri drajvere za grafičku ( malo verovatno ) , patchuj igru ili ako imaš narodnu verziju skini neku..hmmm.. bolje obradjenu.
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 932
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
Citat:
@andrija69 da bar zanam kakvu imas konfiguraciju ,mozda bi mogao da ti pomognem. |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Novi član
|
Ovde je Kristijan, ali andrija mi je dozvolio da da zacas odem na ovaj forum, sto se tice kompjutera prilicno je jak, ima grafiku od oko 500, dual core procesor ali jos uvek nismo ugradili 2GB na ram, imamo samo jedan Kingston za sada, ali kada sam instalirao Sacred 2 pisalo je da fali falj ''locale'' jedno 2 komada ja mislim, lepo mi je isla igrica ajde ignorisao sam sto nema u balonima reci ali kada se zavrsio pocetni ''movie'' jedan lik je poceo da prica a nijednog balona ispred njegove glave nisam video, a kamoli reci, neznam u cemu je problem!?
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Novi član
|
Možda ipak treba SP3, trenutno sam u fazi skidanja sa neta. Obavestiću forum ako se nešto popravi. Pozdarav.
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka
|
Mislim da nije obavezan sp3. Ja sam igrao na windowsu sa sp2 (12GB instalacija, bez extra tekstura).
U pocetku mi je pravio neke probleme i bagove, kao npr. pri ucitavanju pozicije. Nisam naisao na problem sa praznim balonima za text. Posle dan-dva sam instalirao patcheve (do v2.12, nekih 480MB). Skoro svi problemi su nestali. Nazalost, igra mi jos uvek iskace posle svakih 10-30 minuta (ako sam u gradu iskace brzo, a ako se setam divljinom ili ne radim mnogo toga izbacuje me redje). Ali bugova gotovo da nemam. Cini mi se da mi igra iskace zbog slabe konfiguracije (3GHz celeron, 1GB ram, ati xt2600 pro 256MB). Mislim da kompjuter jednostavno ne moze dugo da izdrzi pa zbog toga izleti u windows ili zablokira. Mada, mozda nisam u pravu. Dok radi, mogu da je igram, ali sam na kraju (posle 4-5 dana) odustao zbog tih izletanja u windows. Inace, igra mi se svidja. Dostigao sam 26-27 lvl (Seraphim) a da nisam prosao ni 10-15% mape, kao ni glavne price. Naravno na Silver nivou tezine. Mislim da je na Bronze nivou glupo igrati. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Član
|
Instalirao sam SP3, nista, problem ostaje, sada skidam update 2.31.0 pa se iskreno nadam da ce da radi...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Član
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 53 puta na 36 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Novi član
|
Hvala na savetima, skinuću 2.12 pa ću videti šta će se desiti. Inače nisam predstavio svoju mašinu: AMD dual core 4400+, Kingston 1G na 667, nVidia En7800ev, Msi ploča (zaboravio sam koja).
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 449
Zahvaljeno 70 puta na 49 poruka
|
ljudi koju verziju da skinem sa torenta ima neka od 12.59gb i neka od 19.91gb?
u cemu je razlika? hvala unapred
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Tomb Raider: The Angel of Darkness | peciboki | Akcione igre | 31 | 20.1.2025 20:47 |
| Sacred | Srlandand | Role-Play | 58 | 13.1.2012 1:55 |
| Blue Angel 2007 | JBlitzkrieg | Pravljenje igara | 4 | 18.2.2008 12:50 |
| Diablo, Sacred,... šta dalje? | mstevan | Role-Play | 33 | 27.12.2006 13:38 |
| problem sa sacred underworld | rage | Role-Play | 1 | 14.10.2006 18:23 |