8.11.2008, 22:42 | #1 |
Starosedelac
Član od: 27.10.2008.
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
|
Windows installer
e znate kada treba da krene windows instalacija meni izbacuje sledece:
windows installer service could not be accessed.this can be occur if you are running windows in safe mode or windows installer is not corretly installed.contact your support personnel for assistance. nece nista da krene da instalira ni program ni igricu bilo sta sto ide preko ovoga.. |
8.11.2008, 22:57 | #2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.587 puta na 1.855 poruka
|
Re: windows installer
|
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Freško na korisnoj poruci: | ||
nikolapfc89 (8.11.2008) |
3.2.2009, 16:45 | #3 |
Novi član
Član od: 3.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Re: Windows installer
Imam isti problem prilikom instalacije stampaca HP Officejet V40. Prilikom pokretanja instalacije pokazuje mi istu poruku. Kada pokusam dodavanje hardvera izbacuje mi poruku The drivers for this device are not installed (code 28). Pokusao sam sve ali nisam uspeo da instaliram stampac. Ima li pomoci?
Da, i jos mi prilikom pokusaja rucnog odabira instalacije direktno sa instalacionog diska prikazuje gresku da na disku nema podataka o hardveru. |
8.2.2009, 16:21 | #4 |
Deo inventara foruma
|
Evo par resenje sta uraditi kada ti se pojavi ovakav error:
1) Start Windows Installer service Klikni Start>Run, upisi Services.msc i pritisni {ENTER} Dvaput klikni Windows Installer Namesti Startup type of Windows Installer na Manual Klikni Start da pokrenes service. zapisi error poruku ako ima neke. Klikni OK. Windows Installer Registry Fix Ako ti koraci iznad ne pomognu ili ako Windows Installer service nije na listi u the Services applet, prati sledece korake: Skini msiserver.zip i snimi ga na Desktop. Unzip file i extract-uj ga msiserver.reg na Desktop. Desni klik msiserver.reg i izaberi Merge. Klikni Yes kada bude trazio potvrdu. Restartuj Windows. 2) Ako to ne uspe pokusaj sledece metode: Spoiler za Metod 1:
Spoiler za Metod 2:
Kraci postupak: Unregister and re-register the Windows Installer klikni Start, klikni Run, upisi MSIEXEC /UNREGISTER, i onda klikni OK. Iako to ne uradis tacno, moze izgledati ako da se nista nije dogodilo. Klikni Start, klikni Run, upisi MSIEXEC /REGSERVER, i onda klikni OK. Iako to ne uradis tacno, moze izgledati ako da se nista nije dogodilo. Posle pokretanja ove komande, operacija je gotova. Probaj tvoje Windows Installer-based aplikacije ponovo. |
8.2.2009, 16:22 | #5 |
Deo inventara foruma
|
3) a)Sledeci nacin:
Klikni Start/Run i ukucaj: net start MSIServer Pritisni ENTER i pokusaj da instaliras ponovo. b) Linkovi za windows installer Link 1 Link 2 Novija verzija u BETA fazi 4) Sledeci nacin preko programa Dial-a-Fix - Cekirati: "Fix Windows Installer", prvo probti "start service" (mozda ti je stopiran?), ako nije cekirati kvadratic "Reregister Windows Installer", otkaci i pritisni GO. Restart. 5) Korisni linkovi: - Error poruka kda pokusas da add ili remove program na kompjuter na kojem radi Windows XP ili Windows Server 2003: "The Windows Installer service could not be accessed" http://support.microsoft.com/kb/315346 - "The Windows Installer Service Could Not Be Accessed" error poruka kada install-iras program na Windows XP http://support.microsoft.com/kb/315353 - "Windows Installer Service could not be accessed" error poruka kada instalira aplikaciju http://support.microsoft.com/kb/319624 6) google search To je to, ako budem jos nesto saznao postovcu. |
8.2.2009, 16:57 | #6 |
Član
Član od: 13.9.2008.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 19 puta na 16 poruka
|
Mozda bi mogao i Sistem Restore.To se zna cesto desiti prilikom deinstalacije nekog programa. Koristio sam Your Uninstaler 2008 i prilikom jedne forsirane deinstalacije nesto mi je se po*****o, cini mi se da sam deinstalirao Windows Live Mesenger. Kasnije prilikom svake instalacije izbacivao mi je to isto kao i tebi. Uradio sam Sistem Restore, vratio je se i MSN ali sam ga onda deinstalirao sa drugim alatom.Uglavnom sam tako rijesio taj problem. To je moje iskustvo.
|
16.11.2009, 0:13 | #7 |
Član
Član od: 30.7.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
Da li je opcija i ,,reinstalacija sistema,,?
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Error 1719. Windows Installer could not be accessed. | Lunacy | Operativni sistemi | 18 | 12.2.2011 0:15 |
Windows... virus? | NIx Car | Brbljaonica | 9 | 6.11.2008 23:24 |
Windows Installer... Symantec Installer... | Milolos | Operativni sistemi | 2 | 14.4.2008 5:26 |
Windows services se ne pokreću | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 15.3.2008 14:07 |
Dosadni Windows Installer | PeTkO | Operativni sistemi | 2 | 7.4.2007 0:54 |