![]() |
![]() |
|
Igre za mobilne telefone Igre za obične i pametne mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Član
Član od: 9.5.2013.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 28 puta na 23 poruka
|
![]()
Кад већ причате о томе и ја сам размишљао о Moga Pro Power џојстику, који је заиста квалитетно урађен. Али једина, условно речено препрека је цена, која колико се сећам износи неких 30-ак евра у Србији. Што је по мом мишљењу превише за андроид џојстик.
Sent from my LG Optimus G [E975] using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku програмер na korisnoj poruci: | ||
Stefan programer (13.3.2014) |
![]() |
#202 |
Član
|
![]()
Ево да приложим и неколико слика. И хтео бих да напоменем главну карактеристику џојстика, а то је да пуни телефон за време играња игрице. За сад је био компактибилан само са андроидом, милсим(мада нисам сигуран) да је оптимизован и за w8 телефоне(бар су причали да ће то урадити), а за iPhone није сигурно. А и реално гледано како неко може да се игра на 4 инча?!
![]() ![]() ![]() За више информација можете посетити и њихов званични сајт. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku програмер na korisnoj poruci: | ||
King SRB (6.12.2013), Stefan programer (13.3.2014) |
![]() |
#203 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.064 puta na 3.780 poruka
|
![]()
čuj kako neko može da igra na 4 inča.. mi da smo ovo imali pre 20 godina, igrice u boji...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci: | ||
pedjosav (9.12.2013) |
![]() |
#205 |
Član
Član od: 2.2.2013.
Zahvalnice: 310
Zahvaljeno 94 puta na 58 poruka
|
![]()
Kad se samo setim C64-C128(meni dva najomiljenija uredjaja ikad smišljena) ih jeza+tuga me prodje iskreno!
Kolika je razlika samo fiiijuu ![]() Android debelo udara i sto kaze "NjegovaWisost" na konzole a ja bi dodao i na P.C mada ga skoro nece stici ali ide tim koracima polako al sigurno ![]() Na nasu srecu naravno ![]() Sent From My SuperFast UltraGaming Sony Xperia Z 1,5Ghz 4 Core Edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku NjegovaWisost na korisnoj poruci: | ||
King SRB (7.12.2013) |
![]() |
#207 |
Član
|
![]()
Ljudi ovo morate probati ludilo sva tri dela
![]() ![]() Double Dragon Trilogy: ![]() ![]() Gplay link: https://play.google.com/store/apps/d...temu.ddtrilogy Što bi rekli 3u1 ![]() Muzika je vrhunska uradili su brutalan 8bit-ni REMIX ![]() Sent From My SuperFast UltraGaming Sony Xperia Z 1,5Ghz 4 Core Edition Poslednja ispravka: King SRB (8.12.2013 u 21:05) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku King SRB na korisnoj poruci: | ||
pedjosav (9.12.2013) |
![]() |
#208 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.161
Zahvaljeno 642 puta na 470 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Volio bih kada bi moder malo prečistio ovu temu, da makne naše bespotrebno brbljanje
![]() http://playboard.me/android/apps/com...roidpolice.com Trke kočija! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Član
|
![]()
Коначно нешто ново од Rovio-а. Одавно најављивана и дуго очекивана игрица Angry Birds Go! је управо постављена на маркет. Потпуно је бесплатна за преузимање
![]() Уживајте! ![]() |
![]() |
![]() |
King SRB (11.12.2013), NikolaDzoni (11.12.2013) |
![]() |
#211 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
King SRB (11.12.2013), Skenderevo (12.12.2013) |
![]() |
#212 |
Član
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 58 puta na 43 poruka
|
![]()
Izgleda mozemo da ocekujemo uskoro GTA San Andreas za Android. Ukoliko ovo nije neka sega izasao je na Novom Zelandu za iPhone (kosta 9,99$ (NZ) a to je oko 6 eura).Uostalom evo linka http://forums.toucharcade.com/showthread.php?t=212196
Evo i linka sa AppStora https://itunes.apple.com/nz/app/gran...as/id763692274 |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Član
Član od: 9.7.2011.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Član
|
![]()
Ove podatke sam iskopao sa raznih sajtova pa sad sta je istina neznam ni sam iskreno ima dosta spekulacija
![]() al kazu ovako : GTA San Andreas requirements (Otprilike ![]() This enhancement works with “newly remastered graphics including dynamic and detailed shadows, greater draw distance, an enriched color palette, plus enhanced character and car models”. Sound hot enough for you? It’s likely this game will roll with graphics roughly similar to those executed with the PlayStation 2, while Android and iOS and Windows Phone devices all work with resolutions ready to roll with graphics even better than the original. This release works with full physical controller support – NVIDIA SHIELD as well as three different control schemes for driving and maneuvering. You’ll also find a newly updated checkpoint system made to click simpler than the original and for “easier progression.” This version of Grand Theft Auto: San Andreas will be coming to iOS, Android, Windows Phone 8, and Amazon Kindle devices inside Many people are speculating that the game will require 1GB ram There is no reson for rockstar to support a more the 2 year old device. It might not even work on Gingerbread !!(hmmmm....) Sve u svemu procitao sam brdo informacija ali ja mislim minimalno Samsung S3 da ce zadovoljiti kriterije(Bez Lag-a) za igranje doduse knap ![]() A sobzirom da Rockstar uvek implementira graphic adjustment u igru mislim da ce moci i na nekim duo core sa dosta rama naravno ali, na mišiće(Zbog poboljsane grafike sve su unapredili "dynamic and detailed shadows, greater draw distance, an enriched color palette, plus enhanced character and car models”) Mada ponavljam ovo su sve nagadjanja odoka (sto bi rekli) ! Tačniji info pred novu godinu! ![]() Poslednja ispravka: King SRB (12.12.2013 u 2:32) |
![]() |
![]() |
програмер (12.12.2013) |
![]() |
#215 |
Član
|
![]()
Никако ми није јасно зашто Новозеланђани увек први добију сваку већу игру и то они који користе iOS уређаје?!
А гледајте кад је GTA San Andreas компактибилан са iPhone-ом 4S не видим разлог зашто не би био и са неким слабијим Android уређајима. Sent from my LG-E975 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Oprosticemo im ovaj tittle ![]() Proćiće i ta tiranija! Sent From My SuperFast UltraGaming Sony Xperia Z 1,5Ghz 4 Core Edition Poslednja ispravka: King SRB (12.12.2013 u 18:57) |
|
![]() |
![]() |
Johnny-24 (21.12.2013) |
![]() |
#217 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Nego, ko vili Europa Universalis - like igre, evo jedne nove: https://play.google.com/store/apps/d...ll.st_ussr_usa Poslednja ispravka: NjegovaWisost (13.12.2013 u 19:16) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Član
|
![]()
O ukusima se netreba nikada raspravljati svako ima nesto sto voli i ceni
![]() sve je individualno po meni Citat:
![]() Iphon nista nije uradio svoje jedinstveno do krao patente od drugih sirom planete! Naprimer touch screen poznat jos i pradavnih vremena Nokia 9000 Communicator medju najstarijima cinimi se jos is proslog veka a tu je i fenomenalni Sony Ericsson P900 ne znam(ispravljeno kasnije izvinjavam se) tacno al 2004godine i jos dosta modela bih mogao nabrojati pre nego dodjemo do 2007g kad je izasao prvi iphon, koji je njihov Stevica sklepao od pokradenih ideja drugih firmi koje dal nesrecom il pukim slucajem nisu imale toliko srece i slave kao Iphon al ideja je bitna ono sto Steva nikako nije sam izmislio tipa touch screen pa neki kazu veliki displej pa wifi(sve u jednom uredjaju naravno) ljudi moji sve je to postojalo pre Iphona ohohoooo davno! I jos jedna od vaznijih stvari kazu imaju najbrzi svoj(hmmmm) procesor hahaha smesno mi jer iphon koristi samsungove procesore tacnije samsung ih snabdeva procesorima(godinama) ukratko smesni su do bola po meni jer ne znaju na koju stranu vise sta da ukradu! Android ih jede i dusu im vadi a i, to potplacivanje gejmerskih kuca(nazove boss iz iphona Rockstar i kaze daj molim te ajd eo ti milionce pa pusti GTA S.A na Ios nedelju dana ranije nego na Android!!! mrzim to decidno!!) ce polako stati nicija vreca nije bez dna samo opusteno! ![]() Po meni svi telefoni su cool od kompanija popularnih i, po meni 50% ih je istih ako ne i boljih(slobodno mogu reci bolji) od iphona! A ako cemo tako kao Iphone pravi super telefon pa zasto se onda boji npr konkurencije Samsung koji pored telefona pravi i televizore , frizidere , fenove i kucice za kerove maltene pa iphon koji pravi "samo telefon(tipa savrsen naravno nije videlo savrsenstva)" drhti od samsunga a , od ove godine mu za ima i Sony, HTC, pa rekao bih i Nokiu! Tako da je Iphon sasvim obican high ili midle range telefon sve zajedno sa ostalim kompanijama i nista vise(nikakvo cudo prirode ili ne znam ti ni ja cega vec)! To bi bilo moje skromno misljenje ![]() ![]() U medjuvremenu dok cekamo GTA S.A evo jedne razbibrige ![]() Rail Racing Limited Edition: ![]() ![]() Gplay Link: https://play.google.com/store/apps/d...larbit.slotcar Poslednja ispravka: King SRB (14.12.2013 u 7:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Arch linux - za stare i nove korisnike | GoranSTX | Slobodni softver | 1646 | 6.1.2022 22:17 |
Memorija (uparivanje stare i nove...) | MESIJA | Osnovne komponente | 3 | 15.7.2010 1:44 |
Ultimate Fight igara - prva sezona | Patton | O igrama uopšte | 102 | 9.5.2009 0:08 |
Nove igre za Wii sa Nintendo konferencije | renegade_of_funk | Konzole | 7 | 9.10.2008 21:09 |
Stare i nove igre | BEAST | Stare igre | 42 | 30.3.2006 20:39 |