Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Osnovne komponente

Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 24.9.2006, 17:13   #1
BIG BROTHER DZONI
Banned

Član od: 30.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Exclamation Da li odgovara ovaj cooler???

Da li odgovara cooler asus star ice na ovu plocu i proc.
ploca je asus P5LD2
proc. dual core 805
??????????
I da li bi taj isti cooler mogao da ide i na
plocu asus P4GD1/478/
proc. Intel celeron D soc. 478

Ovo pitam jer trenutno imam ovu drugu mogucnost sa celeronom a planiram da kupim ovu prvu sa 805-icom......
Pa bas ne bih da se zeznem pa da kupujem dva puta cooler.....
BIG BROTHER DZONI je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.9.2006, 17:28   #2
PAIN
Deo inventara foruma

Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
Određen forumom Re: Da li odgovara ovaj cooler???

Da pasuje, samo pogledaj da li je full pack.Jer da bi zakacio na svoju plocu treba da dobijes sve one kukice.Mozes da skines i sa stocka pa da stavljas ali mozda bude trebala mala prepravka.StarIce je univerzalni kuler i ide na sve 775,478 , K7,K8 cak i na K9 jer je kukica ista kao za K8.Ako nema tih kukica moze da se dogovorimo jer ja imam celu opremu za montiranje LGA775 da ti nekako dam jer meni ne treba imam AMD.
PAIN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.9.2006, 21:32   #3
BIG BROTHER DZONI
Banned

Citat:
PAIN kaže:
Da pasuje, samo pogledaj da li je full pack.Jer da bi zakacio na svoju plocu treba da dobijes sve one kukice.Mozes da skines i sa stocka pa da stavljas ali mozda bude trebala mala prepravka.StarIce je univerzalni kuler i ide na sve 775,478 , K7,K8 cak i na K9 jer je kukica ista kao za K8.Ako nema tih kukica moze da se dogovorimo jer ja imam celu opremu za montiranje LGA775 da ti nekako dam jer meni ne treba imam AMD.
......A mene je zbunilo to sto sam procitao na nekom sajtu kao podrzani socket 478/775/939....i svi ostali a pise prodrzani procesori pentium 4 amd athlon/sempron....i svi ostali osim mog CELERONA pa me to malo zbunjivalo......Nego jer bi znao ja da montiram taj kuler ili bih morao da odnesem u neki servis.....???Posto sam citao po nekim forumima da je dosta komplikovana instalacija kulera.....E da i nikako ne mogu da nadjem da kupim taj kuler i nemam pojma kolika mu je zapravo cena??
Stara 24.9.2006, 21:47   #4
PAIN
Deo inventara foruma

Citat:
BIG BROTHER DZONI kaže:
......A mene je zbunilo to sto sam procitao na nekom sajtu kao podrzani socket 478/775/939....i svi ostali a pise prodrzani procesori pentium 4 amd athlon/sempron....i svi ostali osim mog CELERONA pa me to malo zbunjivalo......Nego jer bi znao ja da montiram taj kuler ili bih morao da odnesem u neki servis.....???Posto sam citao po nekim forumima da je dosta komplikovana instalacija kulera.....E da i nikako ne mogu da nadjem da kupim taj kuler i nemam pojma kolika mu je zapravo cena??
Namestanje je veoma lako.Nema niceg komplikovanog.Potrebo je da samo lepo naneses pastu a i nema veze ako stavis malo vise.Cena mu je bila oko 25e kada sam ja gledao ali ga odavno nema.Ne znam njegove performanse ali sobzirom na velicinu rekao bih da bi trebalo da hladi.
Stara 24.9.2006, 22:23   #5
BIG BROTHER DZONI
Banned

Citat:
PAIN kaže:
Namestanje je veoma lako.Nema niceg komplikovanog.Potrebo je da samo lepo naneses pastu a i nema veze ako stavis malo vise.Cena mu je bila oko 25e kada sam ja gledao ali ga odavno nema.Ne znam njegove performanse ali sobzirom na velicinu rekao bih da bi trebalo da hladi.
Stvarno oko 25EURA pa to je bas za moj dzep!!!! Mislim ja sam gledao nesto kao u gigatronu je kostao oko 40eura a oni izgleda deru!!!!! Hajde MOLIM te mi potrazi gde ga ima i javi mi PLEASE!!!!!
Stara 24.9.2006, 22:27   #6
PAIN
Deo inventara foruma

Citat:
BIG BROTHER DZONI kaže:
Stvarno oko 25EURA pa to je bas za moj dzep!!!! Mislim ja sam gledao nesto kao u gigatronu je kostao oko 40eura a oni izgleda deru!!!!! Hajde MOLIM te mi potrazi gde ga ima i javi mi PLEASE!!!!!
Kazem ti tamo gde sam ja video nema jos odavno.A i rekli da nece biti uopste jer se slabo prodavao i stojao u prodavnici dugo.
Stara 24.9.2006, 22:34   #7
BIG BROTHER DZONI
Banned

Citat:
PAIN kaže:
Kazem ti tamo gde sam ja video nema jos odavno.A i rekli da nece biti uopste jer se slabo prodavao i stojao u prodavnici dugo.
A jel mozes ti da mi preporucis neki extra kuler ali da podrzava soc. 478 i 775????
Meni treba novi kuler SAMO zbog klokovanja a nivo buke velicina tezina i te gluposti mi uopste nisu bitne.....
JBG izvini ZNAM da sam te smorio ali sta cu moram E DA ogranicen sam kintom od oko 35eura!!!!
Stara 24.9.2006, 22:54   #8
PAIN
Deo inventara foruma

Imas za te pare 3D Cooler Gigabyte za otprilike te pare ali SE(silent edition).Zapravo nije nista tisi od punokrve brace ali nema regulator brzine vec mozes samo da setujes na 2500rpm i 3000rpm.Meni ovaj kuler na AThlonu radi perfektno, ohladio je za 10c u proseku.Za te pare takodje imas i Spire VertiCool II koji je takodje odlican ali odlican.Njega nisam ja uzeo jer nema u pakovanju kukice za K8/K9.Ali za njega moras jos da izdvojis jos koju kintu za pastu.I predlozio bih jos GigaByte G-Power Lite koji extra a najmanje kosta oko 25-30e.G-Power dolazi u fullpacku, znaci pasta,kukice bla bla bla......Kada bih uzimao uzeo bih po ovom redu, ali pazi ne znam za 3D kako hladi Intele, rece Rocker da njemu nista nije ohladio ali meni prosto proc leti(temp na oc masini su nize od onih na stock masini).Ako je zaista tako onda bih uzeo prvo Veri pa onda G-Power.Verti se teze nalazi ali vredi svaku paru, gledao sam na netu da je dobijao ciste desetke za hladjenje.Ali i ne zaboravi da G-Power je svuda na netu bestbuy(best value for money) i da odlicno hladi.
Stara 24.9.2006, 23:13   #9
BIG BROTHER DZONI
Banned

Citat:
PAIN kaže:
Imas za te pare 3D Cooler Gigabyte za otprilike te pare ali SE(silent edition).Zapravo nije nista tisi od punokrve brace ali nema regulator brzine vec mozes samo da setujes na 2500rpm i 3000rpm.Meni ovaj kuler na AThlonu radi perfektno, ohladio je za 10c u proseku.Za te pare takodje imas i Spire VertiCool II koji je takodje odlican ali odlican.Njega nisam ja uzeo jer nema u pakovanju kukice za K8/K9.Ali za njega moras jos da izdvojis jos koju kintu za pastu.I predlozio bih jos GigaByte G-Power Lite koji extra a najmanje kosta oko 25-30e.G-Power dolazi u fullpacku, znaci pasta,kukice bla bla bla......Kada bih uzimao uzeo bih po ovom redu, ali pazi ne znam za 3D kako hladi Intele, rece Rocker da njemu nista nije ohladio ali meni prosto proc leti(temp na oc masini su nize od onih na stock masini).Ako je zaista tako onda bih uzeo prvo Veri pa onda G-Power.Verti se teze nalazi ali vredi svaku paru, gledao sam na netu da je dobijao ciste desetke za hladjenje.Ali i ne zaboravi da G-Power je svuda na netu bestbuy(best value for money) i da odlicno hladi.
A da te pitam jos nesto nasao sam gigabayt 3d-rocket-PRO i on je oko 37 eura kakav je to kuler?? rpm mu ide od 2500 do 4000 sta kazes za njega valja ili ne??
Stara 24.9.2006, 23:41   #10
PAIN
Deo inventara foruma

Citat:
BIG BROTHER DZONI kaže:
A da te pitam jos nesto nasao sam gigabayt 3d-rocket-PRO i on je oko 37 eura kakav je to kuler?? rpm mu ide od 2500 do 4000 sta kazes za njega valja ili ne??
Pa ja njega imam, to sto sam ti rekao je 3D Rocket Cooler nego me mrzelo da pisem.Ako je PRO super, mada cisto sumljam i meni su tako rekli na par mesta pa je bio SE.Meni kazem ti odlicno radi na Athlonu.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Cooler wanted! Zerg Osnovne komponente 8 6.9.2006 15:50
AGP SLOT da li odgovara? Branislav Gavric Grafika 4 30.6.2006 18:56
za koliko da prodam ovaj racunar... clicky Šta da kupim? 4 16.6.2006 20:15
Sta ako stavim jos jedan cooler na graficku?! Nikola_BN Kvarovi 11 17.4.2006 21:08
Dosadio mi je bre ovaj dial-up... chox Internet usluge 15 28.12.2005 21:34

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:25.