![]() |
![]() |
![]() |
#421 |
Član
Član od: 8.5.2014.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
e ovako....igrao za vikend...igra je ok...mada vise mi se svidjaju avioni nego tenkovi...e sad...sa tenkovima i avionima krenuo nemacku liniju da razvijam...sa avionima jurim ka lovcima ...nego aj sad malo objasnjena...ima realistic i arcade battle...u arkadi mogu da koristim 2 aviona...dakle kad me ubiju, imam rezervni (jedan samo) ...a dok kod tenkova imam taj odredjeni tenk koji mi je sada TIER II i 3 rezervna...e sad objasnjenje...kako da prodam neke tenkove koje sam pokupovao? tako isto i sa avionima....i da, koja je fora sa realistic borbama...ispucam municiju za krakto vreme i ako se trudim da je stedim...nestane i mogu posle smao da ih gledam :/
kako uci u neki klan...kako ide princip tih klanskih? ako neko ovde ima neki klan...usao bih rade volje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Veteran
|
![]()
zaboravio sam kako se prodaje ali znam da moze. Pa pogledaj koliko avion ima municije tako je bilo i stvarno. recimo heinkel ili kako vec ima bas malo municije svega par sekundi ali kad pogodi unistava.
Sto se tice klanova ne znam probaj da nadjes neke nase u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Član
Član od: 8.5.2014.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
ok...a kako da rezervne tenkove/avione zamenim za onim koje ja zelim...a ne da imam neke koji su bas low... :/ ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Veteran
|
![]()
Mislim da kliknes desnim klikom na recimo avion u garazi pa change vehicle. Naravno moras da imas necim da zamenis.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aelos03 na korisnoj poruci: | ||
MarilynManson (15.6.2015) |
![]() |
#425 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kada ispucaš municiju vrati se na aerodrom, sletiš i napuniš municiju. Isto tako možeš i da opraviš avion u toku borbe ako si oštećen u istoj. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku director na korisnoj poruci: | ||
MarilynManson (16.6.2015) |
![]() |
#426 |
Veteran
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 208
Zahvaljeno 97 puta na 79 poruka
|
![]()
Igram ovu igru vec nekoliko dana, krenuo sam sa Nemcima i cilj mi je Tiger II, za sada najjaci tenkovi su mi Panzer III J i StuG III F, sta da unapredjujem kod posade?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Starosedelac
|
![]()
Kod vozača vožnju, kod punioca - brzinu punjenja, kod nišandžije - nišanjenje, kod komandanta tenka - vid/pregled situacije, a kod svih vitality.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Veteran
|
![]()
Čudi me da niko ovo ne igra, ja sam za sad otključao Tiger H1 i T34 1942, super tenkici
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Veteran
|
![]()
Jel moze neko da mi objasni zasto mi se desava da mi nekad pogode top/loadera i onda se desi da kada kliknem da opalim on ponovo stavlja granatu u cev? Danas mi se desilo da nije hteo da opali nego je punio granatu i to 3 puta za redom?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Starosedelac
|
![]()
pa kada ti ošteti top cev se isprazni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Veteran
|
![]()
Razumem da se to desi jednom kada se osteti top ali kada konacno napuni cev, opet kliknem i opet krene da puni, i tako 3 klika/punjenja za redom bez da me pogodi u top..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Starosedelac
|
![]()
iskreno da ti kažem nisam igrao tenkove jedno mesec-dva ali dok sam igrao nije bilo nikakvih pokazatelja da te je neko pogodio u top ako ne obratiš pažnju na poruke, možda jednostavno nisi video.
No ako si siguran da nije tako onda pošalji bug report. Nisam primetio na forumu žalbe kao što je tvoja, možda je neki novi bug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Kada ubacuju i brodove u igru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Ova igra mi je 10x zanimljivija od WoTa.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku NjegovaWisost na korisnoj poruci: | ||
Marezz (11.3.2017), pentraksil (11.3.2017) |
![]() |
#436 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Starosedelac
|
![]()
Malo su me razočarali sa ovim brodićima no ako je reč o tenkovima i avionima za klasu bolja igra od WoT ili WoW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Veteran
Član od: 7.6.2007.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 99 puta na 70 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Veteran
|
![]()
Zakon su ruski i americki tenkovi,nemacki su teskasi sve i slabo pokretljivi...
Igram sa Nemcima ali malo teze ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Starosedelac
|
![]()
U WT tenkovi su prilično dobro balansirani za razliku od WoT. To što ti se čini da su nemci slabi to je zato što njih igraš najviše pa o njima znaš sve mane. Igraj paralelno i druge grane i videćeš da i ostali imaju milion mana koje ćeš posle toga bolje iskorišćavati kad ih sretneš u borbi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
avioni, simulacija aviona, simulacija letenja, wwii |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Jet Thunder | Ghost | Simulacije vožnje | 4 | 4.12.2008 11:39 |
Wizard case modding | boban56 | Modovi | 18 | 12.9.2008 12:29 |
AMD's Thunder to Take Nvidia By Storm !!! | ... i bidi fin | Vesti | 8 | 15.3.2008 20:43 |
Frontline - Fields of Thunder | Grimm_SBL | Strateške igre | 3 | 17.3.2007 22:02 |