|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
30.3.2006, 15:47 | #41 |
Veteran
|
Re: Stare i nove igre
E ovako, definitivno se slazem sa svima da su relativno sve ove novije igrice trash u smislu atmosfere, igrivosti itd.Sto se tice grafike i zvuka tu nema sta da se zameri.
Ali i dan danas ja volim da odigram NFS Porsche Unleashed ili Warcraft III jer su mi to igre koje imaju pricu "duha" kako neko rece gore.Ima tu jos jako dobrih naslova recimo Ground Control II (eh, secam se opisa u SK joj kakvu su bukacu od igrice napravili tad je bila medju najzahtevnijim igrama).Ali eto do pre neki sam igrao i presao po ko zna koji put. Elem, iskreno se nadam da ce to uvideti proizvodjaci igara i da ce ubaciti vise zivosti i duha u novije generacije igara. Jer, to je ono sto im treba zar ne? |
30.3.2006, 19:26 | #42 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
Ja bih ovde nabrojao neke nove igre:Vampire the Masquerade Bloodlines,Psychonauts,Call of Duty,GT Legends,Suffering,Fahrenheit,Mafia,KOTOR.....I da ne nabrajam dalje,koja od ovih igara nema dusu?Koja vas nije zadrzala pored ekrana,koja je suplja?
Sve su izasla uglavnom posle datuma koji ste oznacili tako da se nemogu bas sloziti sa svim napisanim.Gore je onesto iz svakog zanra tako da...Ima mozda manje ali jos uvek izlaze i izlazice kvalitetne igre sa "dusom".Cak mogu da tvrdim da je vecina gore nabrojanog donela nesto novo.Bez brige folk's,bar ne velike |
30.3.2006, 20:39 | #43 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
Najboljih pet:Vampire the Masquerade Bloodlines,Psychonauts,GT Legends,NFS Porsche Unleashed i neka bude Underground 2.
A sto se starih tice Metal Slug(valjda se tako pise) i Lotus racer.Ma to sam igrao po ceo dan.Ove danasnje me nisu zadrzali u poslednjih godinu dana u stolici vise od 2 sata. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Abandonware igre | Patton | Stare igre | 22 | 6.7.2008 1:35 |
Logichke Igre | Johny Atos | Male igre | 33 | 8.5.2006 21:56 |