![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.11.2005.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam ''Creaive Inspire P380'' i zvuk sa njega je bio odlican, medjutim kvaka je u tome sto mi je pao sistem i nakon podizanja zvuk sa istog je ocajan kada se popusti do kraja. Pokusavao sam nesto da promenim u podesavanjima, ali uzalud jer nisam dovoljno strucan. Sta da radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novaković
|
![]()
Sta ti je konkretno problem? Sta podrazumevash pod time "popusti do kraja"?
Proveri sledeca podeshavanja: Contro panel -> Saound and Audio Devices i vidi da li je pojachano do kraja pa klikni na dugme Advanced (ima dva dugmeta, klikni na ovo gornje) i vidi da li je tu pojachano sve shto bi trebalo da bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
U redu je sa jacinom zvuka, problem je kvalitet koji se smanjuje sa vecom jacinom, a na najvecoj je ocajan. Sustanje, pucketanje, ma ocaj kao da hvatas radio stanicu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novaković
|
![]()
Josh mi samo tri stvari padaju na pamet.
1. Probaj da skinesh sa Interneta najnovije drajvere za zvuchnu kartu. 2. Contro panel -> Sound and Audio Devices pa klikni na dugme Advanced (ima dva dugmeta, sad klikni na ovo donje) pa klikni na jezichak Preformance i vidi da li su ti oba slajda povuchena do kraja u desnu stranu. 3. Mozda glupost ali proveri kablove, vidi da li si dobro "utakao" u zvuchnu kartu. Koja je zvuchna u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Problem! Ne znam koja je zvucna u pitanju! Integrisana je na maticnoj ASUS P4P800 i znam da je 5.1 izlaz, ali ne i koji tip i model! Kako da p
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novaković
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problemi sa MSI kt400 | zatoichi | Grafika | 5 | 15.3.2007 12:24 |
Ponovo problemi sa NOD32 | alien | Zaštita | 13 | 6.10.2006 19:17 |
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 | Dusan Zamurovic | Sportske simulacije | 5 | 20.6.2006 10:37 |
Problem sa zvukom pri gledanju divx | Shlaymara | Video/TV softver | 2 | 9.3.2006 16:13 |
Neki problemi sa nod32 | alien | Zaštita | 3 | 3.3.2006 0:44 |