![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam Asusovu 6600gt top AGP graficku karticu. Trenutno koristim extreme G 76.50 driver. Koji god noviji driver da instaliram imam slabije rezultate u testovima, a sa nekima sam cak imao problem sa OpenGL-om, tj neke igre (npr Riddick ) nisu htele da rade kako treba.
Koje drivere koristite za 6600gt kartice i kakva su vam iskustva sa njima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 0
|
![]()
81.85
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
UVEK, koju god karticu koristio, instaliram samo najnovije drajvere sa ZVANICNOG sajta i nikada u zivotu nisam imao probleme sa njima. Doduse, sada nemam najnovije zato sto mi ovi pretprosli ili ovi pre njih rade normalno tako da nema razloga da bilo sta menjam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ma izgleda da Nvidia u poslednje vreme dosta brlja sa novim drajverima. Kod mog drugara na Gainward-u 6600GT radi F.E.A.R ko zmaj sa 81.85, dok recimo Far Cry nece da radi kako treba. Pogresno prikazuje boje!!! Katastrofa, pa moracemo da skidamo sve moguce pathceve i najnovije i srednje novije i starije drajvere pa onda u zavisnosti koju igru igras instaliras i odgovarajuce drajvere i gomilu patcheva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Citajuci specifikacije novih drajvera, nalazim samo unapredjenja za najnovije adaptere, a sticem utisak da Nvidia nista ne unapredjuje za ostale. Da li uopste ima svrhe instalirati poslednje drivere ako nemas neki 7*** adapter?! Inace i ja sam imao ranije problem sa igrom Far Cry, ali su svi problemi nestali instalacijom patcheva.
Extreme G 76.50 driveri rade sasvim fino, jedino nisam siguran da li izvlace maksimum iz kartice u novim igrama posto su verovatno zastareli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ne bih bas rekao da je bilo sta drugo bio problem u gorenavedenom slucaju. Kladim se da bi FC proradio ko zmaj ako bih instalirao najnovije patch-eve ili starije drajvere. Ja sam takodje imao problema sa FC na mojoj 9600Pro dok su bili instalirani 5.9 drajveri (isto i sa 5.8), ali kada sam instalirao 5.3 sve je proradilo kako treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
Znate, sigurno ne mozete da ocekujete da ako instalirate 81 drajvere na rachunar sa gf4ti (jes da niko nije pominjao ovu kartu, ali sam dao samo kao pr.), da uoposte radi normalno. Svaka generacija kartica ima optimalne drajvere koje moze da koristi, i da iz njih izvuche mogutji max.
Npr. ja sam ubacio 5.9 uz moju 9200se i primetio da se skor u 3dmarku 01 smanjio za 900 poena(!!!), dok se istovremeno povecao u 3dmarku 03 za 150 poena...(ranije sam imao default drajvere sa cd-a koji sam dobio uz kartu pre 2 godine). Doduse, u igrama nemam nekih preteranih problema (naravno, mislim samo na one igre koje mogu da poteram ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Jedino sto ti se moze desiti sa 76.50 da ti neka igra nece raditi bez najnovijih forceware-a. Proslo je nazalost vreme da na NVidiji instaliras detonator i samo picis, dok su se ATI-jevci mucili sa katalistima. Ako nista drugo danas su ATI i NV izjednaceni u toj oblasti. Cak je NVidija gora. ![]() O pecevima i ne pitaj. A tek o optimizaciji da i ne govorimo. Ma dogodine ce da padne jedan Sony PS3, a komp ostaje za strategije. ![]() Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
|
![]() Citat:
Koliki su ti skorovi u testovima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Evo i test rezultata. Pozdrav. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Duron????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Naravno da moze i veci skor, pa ako zelis probacu da vidim krajnje domete kartice ako imas istu takvu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
E da ovo nisi napisao mislio bih da je stvarno Duron.
Zasto prijavljuje kao Duron onda? A bas sam se pitao otkud Duron na 2GHz, ja sam imao pre par godina jedan na 1.1GHz, mislim da je najvise isao do 1.3, ne secam se... ali bas 2GHz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Fabricki bilo je Durona na 1.3 GHz i tu si u pravu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Član
|
![]() Citat:
BTW redovno dobijam razlicite rezultate sa razlicitim driverima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pozdrav Fisheru! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji TFT? | matke | ŠDK - Grafika | 257 | 13.10.2006 14:55 |
Koji mish za igranje | Guliver | ŠDK - Ostale komponente | 62 | 18.1.2006 1:08 |
Overclocking Leadtek 6600GT AGP | Ogi | Overklok | 30 | 19.11.2005 22:59 |
koji audigy 2 | Nikola Medjedovic | ŠDK - Zvuk na računaru | 7 | 11.11.2005 13:06 |