![]() |
![]() |
|
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam jedan problem sa PES 2005.
Naime, instaliram ga na cimerovom racunaru (AMD Sempron 2.5+, ATI Radeon 9250, 512 MB RAM, Windows XP SP2) bez problema, ali ne mogu da ga pokrenem. Zapravo, pokrenem ga, ali igra pokaze samo one KONAMI i ADIDAS reklame i upozorenja o pravima na pocetku, a posle toga stane. Kad probam da je iskljucim, Windows mi javi da iskljucujem non responsive program. Driveri za graficku su iz 2006-te. Igra radi bez problema na caletovom racunaru (AMD BARTON 2.6, ATI RADEON 9250, 512 MB RAM, Windows XP SP2). Posto mi se jaako igra fudbal ovih dana, probao sam sa Winning Eleven 7, ali se isto desava na cimerovom i na mom racunaru (AMD Athlon 1.2, GForce 2 200MX, 512 MB RAM, Windows XP SP2), dok kod caleta opet radi. Da li neko mozda ime neku ideju zasto se ovo desava? Molim vas, pomozite, jer necu da igram FIFU... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
e iskreno to mi se nikad nije desilo, imao sam svakakvih problema ali ovako nesto nikad, koliko sam skontao tebi ni we 7 ne radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ako ti se pojavljuje crni ekran posle svega toga,pritiskaj ESC cim ti se pojavi Konami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Skini nove drajvere za graficku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Verovao ili ne,problem su najverovatnije kodeci. Imao sam isti problem dok nisam uninstall-irao neki kodek mega pek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
verovatno, zato sto pes5 koristi mpeg fajl za intro
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problemi sa tv out-om | Djordje Andzic | Grafika | 12 | 4.8.2008 0:33 |
Problemi sa MSI kt400 | zatoichi | Grafika | 5 | 15.3.2007 12:24 |
Neki problemi sa nod32 | alien | Zaštita | 3 | 3.3.2006 0:44 |
Problemi sa FIFA 06 | Stevan Maric | Sportske simulacije | 11 | 19.2.2006 23:29 |
MSI KT4AV - problemi sa IDE kontrolerom | Merjadok | Kvarovi | 3 | 13.2.2006 10:40 |