![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.111
Zahvaljeno 4.120 puta na 1.242 poruka
|
![]()
Napisite nam da li imate problema oko pretplate (ne stize vam broj) ili ste imali nezgodno iskustvo na trafici. Ako mozemo, probacemo da pomognemo....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima iskustvo kad pokisnu novine a ja obidjem 10-tak kioska u gradu-Nedelja,i na kraju onako razocaran uzmem i takve.Ovo je bilo jedared proslog leta.A inace nailazim na dosta pokislih brojeva ali u tim situacijama kupim srecom na drugom mestu.
![]() Poslednja ispravka: todos (2.3.2006 u 11:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
To je i kod mene problem. Kao da su pod čistili s njim. A ne bih da se pretplaćujem jer ovi naši poštari što im dođe u ruke, odmah raskupusaju..... Možda ako bi ste mogli da stavljate časopise uz bilo kakav celofan a da nema spoljnih uticaja. Eto npr. vaša konkurencija Digital! mi se sviđa što ga zaviju u celofanče i uvek fino izgleda, dok SK uvek ima oštećene ivice ili nešto drugo.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Imam jednog lika kojeg redovno ispreskačem :" Jel izašao novi Svet kompjutera".. i uvek ga zabezeknem i počne da prevrće po papirčinama i nadje mi prošlomesečni broj, nikada kod njega ne kupujem.... ali se i dalje štreca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam imao problema,ali za ovaj broj je sve bilo OK.U pitanju je BG,Filmski Grad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Takođe ova ideja s celofanom nije loša.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
tu se teško može nešto učiniti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ad Ministrator
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Ovo sa celofanom nije losa ideja imajuci u vidu da prodavci znaju i da citaju pa onda lepo zguzvaju strane i bace nazad na prodaju tako zguzvane. Desilo mi se da dobijem sk na kome je bila prosuta kafa na nekim stranama i masne stranice koje je neki prodavac izmasnio masnim rukama od bureka ili ko zna cime
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
imao sam i ja iskustva da mi od celog dvorista, postar ubaci SK u baru.... ili komsinica 10-og u mesecu donese otvoren casopis i kaze da je jutros stiglo (inace, stize zamotan u neko papirce na kome pise adresa). ILI, postar pokusa da ga nagura u otvor sanduceta u koje nema teorije da stane toliki format, pa ga covek lepo savije i stisne da bi moglo da stane, ali kad shvati da ne vredi ostavi ga onako pola nagurano sa iscepkanim ivicama.
Ako pise na koverti da pretplata vazi do 3. meseca da li to ukljucuje i treci mesec? a sto se tice problema oko pretplate mozete pogledati nesto sto sam vec pisao, kao i odgovor koji sam dobio. http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=890 ako je odgovor moderatora na mestu i ako nemate nista sa pomenutom sluzbom, koja je svrha ove teme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Podržavam ideju za celofan. Ja znam barem 5 ljudi koji pozajmljuju novine iz trafike, pročitaju, raskupusaju, izmaste i onda vrate, pa ti onda to kupiš kao novo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
I.... Jel ima odgovora na moj problem? Ili se proklinje dan kad je ova tema otvorena?
![]() Evo sad mi kasni za mart ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 88
Zahvaljeno 69 puta na 60 poruka
|
![]()
Svako povećanje cene je loše po časopis
i smanjuje mu prođu. Bilo da je celofan ili DVD ili šta već, to mora da se reši sa sponzorima koji se reklamiraju a ne preko cene časopisa. Ne treba seći granu na kojoj se sedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
i tako... prodje i 14. dan februara a ja ne dobih SK... prosle srede je Tijana rekla da se izvinjava i da ce odmah poslati. ali...
![]() mislim da cu otkazati pretplatu... lepo je to kad ti casopis stize na kucu, ali posto se cesto desava da ne stize na vreme, nema smisla. i 15. ... Poslednja ispravka: MilanSM (16.3.2006 u 4:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
posto ovu temu niko od moderatora ne gleda ili ne obraca paznju sledi lista sajtova odakle sam uspesno skinuo krekove za photoshop cs, macromedia falsh, 3dmax, maya kao i za ostale skupocene proizvode.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.111
Zahvaljeno 4.120 puta na 1.242 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ad Ministrator
|
![]() Citat:
![]() Zezam se. Pretplata je bolna tačka, ali to je posebna služba koja radi za celu Politiku. Mi možemo da urgiramo, to i radimo, ali ne možemo da im naredimo ništa. A problem poštara i komšija koji kradu takodje postoji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() on Topic Zato se i ne pretplaćujem.Bolje da jurim SK po celom gradu,nego da mi neki tamo poštar čita i urniše časopis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini dig. fotoaparata? | alice75 | Foto i audio/video | 269 | 11.2.2014 14:32 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
Najbolji uslovi na odlozeno placanje pri kupovini novog kompjutera | Enter Sandman | Šta da kupim? | 0 | 17.12.2006 17:41 |