![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Cuo sam neke price da ovaj rezac treba da stoji sam na grani, jer brlja diskove pri rezanju ako ne stoji sam. Da li je to tacno? Hvala unapred.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 17.6.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Firma u kojoj radim insistira na 112-icama i moram ti priznati da su odlicni.
Od kada je je izasao taj model ugradio sam ih gomilu i imao sam samo jednu reklamaciju...Posto nas korisnici zovu za svaku glupost ![]() pozdrav..... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aristos na korisnoj poruci: | ||
Reloader (7.11.2007) |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 29.7.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 44 puta na 27 poruka
|
![]()
^Yup. Neke diskove nece da prepozna kako treba (ne prepoznaje pravu brzinu) ili nece da ih prepozna uopste. Brzina isto nije najsvetlija strana. Dok se citac "zavrti" prodje sto godina, tako da je kopiranje malih fajlova komad-po-komad prava tortura
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kish na korisnoj poruci: | ||
Mario Pavićević (1.1.2008) |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 17.6.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
pitanje je bilo ,dali ima problema ako ne stoji na grani....pa smo otisli malo dalje...ali ok,nisam od onih koji se zalepe za neki hw i samp ga hvale..
sve u svemu raspolozen sam za test koji mogu uraditi u subotu... npr..uzecu 3 verbatim cd-ova i 3 verbatim dvd-ova,isto tako princo-a pa cu probati neke cu malo izgrebati itd....ako ima neko jos neku ideju neka post-uje.... p.s.izasli su i 212 rezaci koji su isti kao 112 samo sto su sata sto je totalno cool ,pa ko voli da proba.... poz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Koji je bolji rezac?
Pioneer DVR-112D, 212D ili LG GSA-H66N? Te rezache imam u firmi pa mi je izbor pao na njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Pa istestiraj ih sa nekoliko razlicitih diskova u firmi pa nam javi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 28 puta na 27 poruka
|
![]()
I ovaj moj je probirac, nece obicne cd-ove slabijih marki a imam problem sa dual layer diskovima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Ja imam 112d i prezadovoljan sam
Radi vec skoro 4 meseca bez problema-i niti mora da bude sam na grani niti master-kod mene je primary slave Jedino o cemu treba voditi racuna je da imas 80-pin IDE kabal sto uostalom vazi i za ostale rezace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]()
I ja sam danas imao isti problem. Kada ukljucim na isti IDE kabl neće da prepozna HDD, a kada sam ga stavio na poseban IDE, radi k'o blesav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Problem sa 112D a i ranijim rezacima PIONEERA (koliko znam, svi posle 108D) je uglavnom do toga sto nije 80-o pinski kabl...
Ipak, mnogo mnogo reklamacija ima na PIONEER u zadnje vreme. Ono, nekima ce da radi ok, ali mnogima nece, pa sto bi onda rizikovali? Nije da ostali ne zezaju, ali manje...i tesko ces da dokazes bilo sta ako testiras kao sto si hteo. Jedan primerak radice savrseno, dok neki drugi ce da zeza. Ja sam imao 110D, radio je extra dok nije crko, a umreo je par meseci po isteku garancije. Narezao je ne preterano puno diskova. Elem, ako nije frka, trebao bi da bude sam na grani sa pomenutim 80-o pinskim kablom...to za granu verovatno nije neophodno, ali kabl da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
![]() Sve je to sada u istom kosu-ja sam se odlucio za Pioneer jer se bolje snalazi sa problematicnim medijima nego npr NEC ili LG a tek Sony i Lite da ne pominjem ![]() Uostalom kada nesto platis 2000 i kusur dinara ne mozes ocekivati da ce ti trajati vise od 2 godine-ako izgura i toliko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Hm...Lite On los sa problematicnim medijima? Ne bih rekao, bar ne ne aosnovu 10-ak primeraka koji su kupljeni u zadnjih par meseci, a video sam kako rade...
Slazem se da je PIONEER po tom pitnju dobar, ali nije jedini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 28 puta na 27 poruka
|
![]()
Uspeo sam da narezem dual layer preko alcohola, iz nera 6.xx nece niti preko win-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Pa pokusaj sa Nero 7.x jer ipak je to noviji rezac koji bi trebalo da radi dobro sa 7.x verzijama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]()
Da li je ovaj rezač ATA ili SATA?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Multi-Boot | bojongo | Operativni sistemi | 32 | 18.12.2009 17:16 |
Računar sa srcem Foruma! Modifikujmo ga da liči na nas! | Simke | Modovi | 123 | 11.3.2008 0:52 |
Pioneer 112D, problem?! | Ivan80 | Nosači podataka | 5 | 1.11.2007 3:18 |
Pioneer 111D | sima strahota | Nosači podataka | 8 | 15.4.2007 20:01 |
Zasto je slika na monitoru losija nego na TV | Bosko Bozinovski | Video/TV softver | 2 | 18.1.2006 14:21 |