![]() |
![]() |
|
ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovako... Dobio sam na poklon lap top Acer, Aspire 5633 pa ima par stvari koje me zanimaju!!!
Inace, sto se tice laptopova pocetnik sam, pa.... Sta mislite o njemu, a ima sledecu konfiguraciju: Intel Core 2 Duo t5500 (1,66 Ghz, 667 Mhz Fsb, 2mb l2 kesa) 120 gb hdd 1gb ddr2 intel graphic media accelerator 950 15,4" Zanima me kakav je??? Moze li da potera neke jace igrice, uzimajuci u obzir, da ima integrisanu graficku??? I takodje me zanima da li postoji mogucnost da ubacim graficku??? Inace, dobio sam ga iz inostranstva i ima instaliranu vistu na nemackom, pa bih to promenio. Ubacio bih XP na engleskom!!! Da nece mozda nesto ta promena da pokvari nesto, obzirom na to da nisam dobio nikakve instalacione diskove sto se tice procesora, grafike, itd.......... Da necu slucajno da izgubim sve te drajvere??? Dobio sam samo disk Viste, koja je inace, kao sto sam napisao, na nemackom!!! Sta da radim??? HVALA U NAPRED........ POZ... Poslednja ispravka: Dimo (3.10.2007 u 16:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
moje iskustvo sa laptopovima iz inostanstva kaže: ništa ne diraj!
uvijek je problem sa drajverima... GPU Intel Dynamic Video Memory tehnologija (DVMT) 3.0, DirectX 9, Intel Smart 2D displej tehnologija nisam mnogo pomogao al' toliko znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Noisy, hvala ti na odgovoru!!!
Ali postoji "mali" problem ja ne znam nemacki!!!!! ;( Najradije bih ga ostavio tako, ali........ AAAAAAAAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |