![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
Pozdrav ljudi,neocekivano je ispalo da treba da provedem sledecih mjesec dana u BG pa me interesuje
da li da nosim lap sa sobom ili da ga ostavim kuci. Zavisi dakle od neta,da li je i kako (kvalitet) Beograd pokriven wireless signalom. Bicu smjestem u hotelu u centru ( na Dorcolu ),koliko bih bio zadovoljan kvalitetom signala u ovom kraju??Da li bih mogao da ga koristim normalno u sobi? Takodje me interesuju cijene i uslovi placanja,da li moze da se uplati po satu ili se placa neka mjesecna predplata? Koje brzine su uopste podrzane? Toliko puno pitanja a tako malo odgovora ![]() Hvala Beogradjanina ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wireless pitanje u vezi signala i online igrica | Ilic Marko | Mrežne igre | 3 | 12.2.2007 16:29 |
Kako da povezem SBB sa wireless | fl380 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 23.1.2007 22:51 |
Internet i wireless mreža, jedan AP, moguće? | Lord | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 27.5.2006 23:06 |
wireless dlink dwl-520+ for mandriva problem | kenta | Slobodni softver | 13 | 14.3.2006 20:58 |
Wireless 802.11g standard?Sta obuhvata?koja oprema?Koliko ce okvirno da me kosta? | Ilic Marko | Internet usluge | 4 | 18.1.2006 15:43 |