![]() |
![]() |
|
|
#1 | |||
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.917
Zahvaljeno 1.032 puta na 646 poruka
|
Sad vidim da ova igra nema temu, a posto sam je veceras zavrsio, mogu samo da kazem da je zasluzuje.
Po meni mozda i najbolji Souls like posle Lies of P (ne racunam igre tipa Hollow knight). https://store.steampowered.com/app/2407270/AI_LIMIT/
Igra jeste malo jednostavnija, jesu joj potrebna neka dva sata da te uvuce i klikne, ali kad klikne, stvarno je zabavna. Iako na pocetku ne deluje da ce biti tako, ima skrivenih lokacija i bossova, kojih je ukupno dvadesetak i poprilicno se razlikuju. Akcenat je svakako na borbi, koja je dobro odradjena, malo vise "forgiving" nego u tezim souls naslovima, ali ima nekoliko dobrih skill check-ova tokom prelaska. Desavalo mi se da na istom boss-u zaginem par desetina puta. Glavna razlika u odnosu na klasicne souls like je sto ne postoji stamina metar i sto je parry takav da moras da ga radis malo pre nego sto te udarac neprijatelja zakaci, pa svemu daje malo drugaciju notu. Level design sustinski kopira DS, grafika je slicna kao u Khazan the first Berserker, prica je SF, audio se fino uklapa i nije nametljiv, protagonist u fazonu Stellar blade, sa dosta razlicitih armora i weapona. Treba mozda oko 20 i kusur sati da se zavrsi. Sveukupno bih dao finih 7,5/10, dakle preporuka za ljubitelje zanra (kakvu recimo nisam mogoa da dam za The lords of the fallen). |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 473 puta na 308 poruka
|
Ovo baš liči na Code Vein ako se ne varam.
Ja sam se ipak uhvatio za Wuchang koji se nakon 1.5 update-a sasvim pristojno ponaša u izvedbi, a prilično je dobar soulslike i nije ni malo naivan, pogotovo bosevi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.917
Zahvaljeno 1.032 puta na 646 poruka
|
A ja Wuchang nisam jos probao, cekao sam bas da ispeglaju.
To mi je taman mozda sledece, samo da se zavrsi Alan Wake 2 (pomalo dosadnjikav i pun samog sebe, ali sveukupno dobar). ![]() Code vein se meni nije "primio" kad sam ga probao jednom, ne mogu da se setim sta mi je tacno smetalo. Mislim da je to sto je igra krojena tako da se ide sa companionom i smarala su me neka stalna vracanja u bazu, ako se dobro secam. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Skrill withdrawal limit? | TDK's Villain | Internet tehnologije | 17 | 25.3.2016 21:07 |
| Od cega zavisi limit overklokovanja procesora? | Dusan. | Overklok | 8 | 17.5.2014 21:23 |
| Modeli: 50k RSD hard limit, CAD - 17'' | BBBbbb | ŠDK - Prenosni računari | 3 | 22.4.2013 19:29 |
| Konfiguracija za dizajnera,NO LIMIT! | prsic | Šta da kupim? | 10 | 5.1.2010 1:28 |
| Memory Limit | Win32 | Overklok | 4 | 17.9.2007 20:57 |