![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Veteran
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 311 puta na 238 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 8.4.2014.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 90 puta na 35 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Član
Član od: 24.11.2005.
Zahvalnice: 355
Zahvaljeno 574 puta na 209 poruka
|
![]()
Рекох већ да је исто, тј. да АТС има нешто новији дизајн икона и неких ситница, а да то сада копирају и у ЕТС2.
А за ту ФБ-страницу сумњам да је званична. Да будем искрен, ја бих имао материјала да је НАПУНИМ за пар дана до врха, али бих тиме уништио своју репутацију и издао тим са којим сарађујем већ неколико година. Не само СЦС, већ много сјајних људи из целог света, који раде исто што и ја, потпуно волонтерски. Велим, стрпите се мало. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
Član od: 19.8.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 37 poruka
|
![]()
Nisam to vidio, hvala Filip
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
Član od: 12.2.2012.
Zahvalnice: 2.867
Zahvaljeno 1.067 puta na 591 poruka
|
![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno jos malo slika i novosti: Prica se da se unose priprodne aktivnosti ( na prvoj i drugoj slici se moze videti nesto od toga). Nova vremenska ( amosferske prilike ) podesavanja. Rad na novim petljama i putevima slicnim u US. Peglanju tekstura... http://blog.scssoft.com/2014/04/more...can-truck.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Član
|
![]()
Наравно да сви инструменти раде, чак и сат. Ево ти слике:
![]() А што се тиче кликања на тастере, немогуће је, у садашњем облику игре. Миш је задужен или за управљање или за навигацију у менијима, нема теорије да добије и трећу функцију. Није ово ТS2014. Многима који користе волан, тастатуру и миша истовремено је врло тешко да све подесе како треба, а ово твоје као предлог би срушило све у прашину. Само кажем. Филипе, те слике су "loading screens" у игри (минус оквир и други подаци), па рачунај да је то бачена мрвица пред публику. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ton_majstor na korisnoj poruci: | ||
Filip89x (23.4.2014) |
![]() |
#67 |
Član
|
![]()
@ton_majstor: sto bi srusilo sve u prasinu? pa i u Bus simulatoru je omoguceno paljenje busa tako sto 2 puta kliknes misem na kljuc, ali ti apsolutno niko ne brani da i bus palis tako sto ces za to setovati neku tipku na volanu ili tastaturi... znaci tvoj izbor (moj prijedlog nije ni isao u tom smjeru da ti klikovi po tasterima budu JEDINI nacin da ti nesto "upalis/ugasis").... moj prijedlog je isao u tom smjeru da se stekne veci ugodjaj simulacije, jer ti u pravom vozilu moras pruziti ruku da upalis vozilo, i okrenuti kljuc. sama ta "animacija" treba da ima neki efekat na nas koji igramo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Član
Član od: 14.10.2010.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 326 puta na 164 poruka
|
![]()
Jednostavnije je da imaš određeni taster na tastaturi za određenu komandu, nego da u vožnji nišaniš kursorom grafiku dugmadi na ekranu. Nepraktično je.
A kad bi se ubacivala animacija ruke, aj onda da se u meniju bira i boja kože, boja malja, stepen maljavosti, mišićavost podlaktice... I eto nas u RPGu ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku moravatz na korisnoj poruci: | ||
ton_majstor (23.4.2014) |
![]() |
#69 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Bas, sad mnogo preterujete, bolje da se uvedu neki drugi elementi bitniji za simulaciju nego da idemo sa glupim idejama u beskonacnost.
Ja igram na volanu i koristim i menjac i obe ruke su mi zauzete i kad treba nesto da pritisnem misem ili da tipkam na tastaturi dosta mi je tesko, pa su mi sve komande na tasterima na volanu i menjacu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Član
|
![]()
Контакт, паљење, гашење, као и остале предвиђене команде имаш на волану, ако за то на њему има довољно слободних дугмади.
Кликање мишем по екрану јесте манир тих других симулатора, али ово није тај симулатор. Нити бих поредио њихову комплексност. Забога, ја сам први пут ОМСИ покретао пола сата, док сам прошао туторијал око укуцавања возачевих шифри, одабира руте и слично. Искрено, сморило ме је. И ТС2014 има те функције, али нешто комплексно као што је локомотива и твоја интеракција са диспечерима и не може без тога. Јел треба да напишем дисклејмер? Треба: "Моје мишљење овде није уопште званично мишљење СЦС-а, нити на било који начин могу да утичем на њега, као члан овог форума." Као алфа и бета-тестер (гама!) донекле могу и јесам, али то не радим на овај начин овде. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Član
|
![]()
pa ocito mnogi od vas pale auto na volanu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
|
![]()
Da, kljuc mi je daljinski sa kojim otkljucavam vozilo i dovoljan je da bude sa mnom u vozilu da bih ga startovao na start dugme koje imam na centrolnoj konzoli i na tasterima na volanu pored tastera za radio.
OMSI2 igram ponekad i samo klimu podesavam misem, nekako mi je glupo da pored volana koristim mis. Ako i ubace to u igru bice ljudi koji ce koristiti, a bice i onih koji nece. Svakako ova stvar nije kljucna za simulaciju, tako da mislim da je bespotrebno trosenje vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
|
![]()
To ti govoris o novijem tipu auta, ali ovdje se radi o kamionu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
|
![]()
Pre svega vreme i vremenski uslovi, pored kise da budu i ostale neprilike i opasnosti kao poledica, sneg, grad.. ostecenost puta i njegov kvalitet kroz zemlje. Bolja ekonomija u igri.
Takodje bih voleo da vidim nesto starije kamione, pa sa njima i razlicite vrste goriva koje mozemo sipati u njih. Voleo bih da vidim vise lokacija za utovar i istovar, takodje i da mozemo da potpisemo ugovor za odredjenu kompaniju i vozimo samo njihov teret. Takodje i dinamican sistem radova i popravki na putevima, zatvoreni putni pravci, obilaznice, planiranje putnog pravca prema izvestaju, vrsti tereta.. mnogo je stvari koje mogu da se naprave i isprave pre nego sto bih u red stavio kliktanje dugmica po kabini sa misem. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bobi98 na korisnoj poruci: | ||
ksrele (23.4.2014) |
![]() |
#75 |
Starosedelac
|
![]()
^^ Na to sve dodao bih da treba raditi na zvuku i zvucnim efektima. . .
Ali je SCS ogranicen endzinom a iz istog izvalci preko maksimuma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Član
|
![]()
pa kolko se ja sjećam (a bilo je to davno) 18 wos pedal to the metal je imao na sjeveru SADa i u kanadi da nekad snijeg padne, u jednom trenutku mi se čak učinilo da sam prošao pored šumskog požara, a i imao je štimanje retrovizora, što su nakon tolikih godina ponovo stavili u ets2, a pedal to the metal je igra iz ja mislim 2004 godine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
I koristi isti engine kao i ETS2 (Prism3D)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Član
|
![]()
u to nisam upućen, nerazumem se toliko u SCS-ove igre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
|
![]()
Predstavljena i unutrasnjost Americke krstarice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Član
Član od: 10.1.2014.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 41 puta na 35 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
american truck simulator, ats, ats california, starter pack california |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
German Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 569 | 23.10.2018 9:48 |
Scania Truck Driving Simulator | Filip89x | Simulacije vožnje | 364 | 24.10.2012 18:17 |
Truck Simulator 2009 | La.Prestige | Simulacije vožnje | 81 | 22.3.2012 23:47 |
Euro Truck Simulator | borislav021 | otpaTci | 24 | 3.2.2012 0:21 |
Euro Truck Simulator | xkarox | Simulacije vožnje | 4 | 23.8.2011 23:08 |