![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#41 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
Citat:
Mada realno, ko sada hoće da kupi telefon za 300e, N95ica je najbolji izbor. |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
V.I.P. Phone Zone
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Deo inventara foruma
|
Prvo si rekao da telefon ne uzimaš zbog statusnog simbola, a sad si ipak okreno mišljenje. Naravno da ti ne treba iz drugih razloga N95, jer je glup telefon. Mislim pametan je on, ali mu fali nešto, poput osetljivog ekrana, a da o tastaturi i ne govorimo. Čekaj taj n900 koga će biti ko pleve u telefonskim paketima.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
@todos - Kako bre losa N95. Ekran je odlican u svakom pogledu i jedan od najbolje vidljivih pri jakom svetlu(suncu). Tataura je takodje odlicna. Sada moze da ti bude glup ako necees koristiti sve njegove funkcije.
@Marko93- Ne znam za Iphone i statusni simbol. Pre ce biti da su Hi qualiti touch screen telefoni statusni. A Iphone je prvi koji je izasao tako da... Ja sam bas razmisljao da uzmem 2G i pomirim se salosom kamerom i bilcem. Ali brate vec da nema FM radio... |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Banned
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 147
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
Tebra batali ti taj N900 jer primecujes da to vise ne lici na mobilni uopste
![]() .Ja bi ti preporucio omniu HD (ako si dobio na lotou ) ili iphone ali kad bi mi neko dao tolko para kupioh bi omniu makar 100 puta skuplja od N900.Ja planiram da kupim 5800(beda al sta cu ) dizajn mi se svidja jes da je plastikanac ali....
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
Citat:
Mada, od telefona izgleda ništa u dogledno vrijeme, ipak ću izgleda ići malo u Austriju na exskurziju, za te pae što bih dao za n97... ![]() Ne ne ne, definitivno ne bih uzeo Omniju, danas sam bio u Ušću, uzimao ga u ruke, išao po opcijama - definitivno nije telefon za mene, ne stoji mi :/ |
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
V.I.P. Phone Zone
|
Po meni je tach na 5800 bez olovke neupotrebljiv. Neko spomenu n95 da ima losu tastaturu, zasto? Ima bas ekstra tastaturu za kucanje. Ekran ima stvarno osjetljiv, bog zna koliko sam ih do sada zamjenio. Poklopac baterije-promasaj. Mada sve njegove mane je ispravio n95 8g, staklo na displeju, jaci flet, bolje rjesenje za kacenje poklopca koje ne puca lako.
N96, spor softver, a i ruzno mi izgleda. N97 nisam licno testirao tako da ne mogu da sudim o njemu. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Deo inventara foruma
|
[quote=JovanK;851502]Po meni je tach na 5800 bez olovke neupotrebljiv. quote]
Ja ga koristim bez olovke osim kad pishem poruku i ok mi je...verovatno stvar ukusa |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Veteran
|
meni je 5800 fenomenalna sprava!!!
chachkao sam ga po radnjama i jako mi se svidja kako se 'ponasha'... i dalje mi je jedan od telefona da zameni ovaj koji sad koristim,ukoliko mi se cena N900a apsolutno ne svidi [chitaj 'nashi ga prodaju za samo 1000 evra']...! [koliko sam video/chachkao/probao moze se najopushtenije koristiti prstima] |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
Citat:
iPhone ne moze da ubije niko dok se ne pojavi neki OS koji ce da iskoristi hardverski potencijal... a win mobile to ne pruza... iPhone i dalje ostaje broj jedan posebno sa 3GS verzijom ne toliko zbog jos uvek najboljeg displeja i hardverskih pikanterija nego zbog predobrog operativnog sistema i ogroooomne baze aplikacija za njega...
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
Omnia HD ima symbian....
Iphone je за играње а Omnia HD за све остало... capacitive 480x320 vs capacitive AMOLED 640x360 ... шта је ту боље? Poslednja ispravka: Stojadin (5.9.2009 u 7:53) |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
@Stojadin: Symbian je blago receno krs za iPhone OS. Omnia za gledanje videa, iPhone za sve ostalo.
Mnogi od vas pricaju o iPhonu kao da ga nikad nisu koristili, niti znaju sta je to. To je revolucionaran telefon jer ima strasno unapredjene osnovne funkcije, a Nokia i Samsung su jedino uspeli da stave ekran rezolucije 1920*1080 na koji ce neko da se nalozi i na to sve nabiju cenu. Jedna od stvari koja mi se STRASNO svidja kod iPhona su SMS poruke: Kod njega ne postoji Inbox, ni Outbox. Telefon ne pamti poruke, nego konverzacije. Naime, poruke su zapamcene kao lista konverzacija, a svaka se zove po imenu onoga s kojim ste pricali. Zatim kada udjete u konverzaciju, poruke su organizovane kao chat, i tekst se nalazi u baloncicima. Znaci prva poruka je na vrhu liste, a zadnja poslata na dnu. Takodje su poruke koje sam ja slao sa desne strane, a one koje sam primio sa leve. Zahvaljuljuci ovome, ako zelim da se prisetim kako je izgledalo dopisivanje sa nekim, ne moram da trcim iz Inbox-a u Outbox za svaku pojedinacnu poruku. Mi ovde pricamo o telefonima, ne o super-mega mocnim video playerima il sta vec. iPhone kada je izasao, on je potpuno promenio nacin na koji koristimo SMS poruke, telefoniramo... iPhone killer ce morati da ima dobru ideju kako najbolje napraviti poruke, kako imenik, kako telefoniranje, a ne da stavi super-uber-mega veliki ekran na koji ce neko da se pali. Veliki ekran nije ideja, to je obicna materijalna stvar, koja ne moze da ubije iPhone. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Starosedelac
|
Ajde vec kada se sprekulise o ovim telefonima ovde da pitam vase misljenje:
Iphone 2G 8GB(ili 16Gb ako ima za iste pare) VS. Samsung Omnia i900 vs. Nokia 5800...? |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Deo inventara foruma
|
Pa ja bih se dvoumio izmedju Nokie i iPhone, al bi na kraju uzeo Nokiu, jer ipak 2G modelu dosta stvari fali, cak i sa najnovijim softvrom. Odnosno ti sam treba da znas sta ti treba. Ako ti ne treba 3G, jaka kamera, GPS mozes i iPhone da uzmes... Uzmi u obzir da bez hakovanja, iPhone ne moze da prebacuje fajlove preko Bluetootha.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Starosedelac
|
Da to znam. Jer pazi posto trenutno koritim N95 u punom potencijalu svih feature-sa. Za razliku od sadasnjeg fona 5800 samo ima slabiju kameru i naravno touch screen. A za Iphone znam 3G i ovako slabo koristim ali oprostiti se od GPSa i Fm prijemnika...Hmmm
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Deo inventara foruma
|
Pa ako nikako ne mozes da izvuces bar iPhone 3G, onda ti je ipak najbolje da uzmes Nokiu. Jer ipak je novija, ima dosta funkcija koje 2G nema, ti si naviknut na Symbian... U svakom slucaju, sacekaj da jos neko kaze sta misli.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
V.I.P. Phone Zone
|
Savrsen telefon ne postoji. iPhone ne mijenja dizajn i oblik, zasto mijenjati nesto sto je savrseno i sto se trazi, zato ga svi i pokusavaju kopirati, neki vise neki manje uspjesno. Nokia jeste nokia, kvalitetan brend, ali simbian ne moze pruziti i iskoristiti sav potencijal tach skrina, jednostavno doslo je vrijeme za promjenu.
Neko pomenu da se zaboravi gps na iPhone, zasto, on radi, dere racun al radi. BT uz malo truda radi, softwer 3.0 je brz dosta, aplikacija na tone. Ovo vam pricam kao da ja imam iPhone, nemam, jer mi ne treba. Meni treba sto manji tel, za dzepa, da ima mini operu za net, wlan, msn, podsjetnik i neki notes. Skromno zar ne? Zato i koristim e51, u koga je ubaceno 10 aplikacija i to je to. Sve zavisi za sta ce vam telefon. |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Eto Iphone2g i 800 diskusija npr: ja obicno pljujem po iphoneu zato shto ga ne volim, ali cinjenica da je to izuzetno kvalitetan telefon; ako ti treba GPS, WLAN i ostale igracke, 5800 je pravi izbor. Ako ti treba onaj SMS u vidu chata i ostala softwareska resenja koja se nude za Iphone 2G, uzmi njega...ako trazish da telefon izgleda dobro, uzmi Iphone bez razmishljanja |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Najkvalitetniji muzički format je... | Master Neo | Audio softver | 301 | 19.1.2013 22:56 |
| Lik iz igre koji vas je najvise uplašio | Daredevil 2 | O igrama uopšte | 288 | 23.11.2011 16:27 |
| Koji antivirus | Milos Bozic | Zaštita | 118 | 31.5.2007 12:48 |
| Koji program vadi samo melodiju iz pesme (znaci bez pevanja, samo melodija). | Firebolt | Aplikativni softver | 15 | 6.2.2007 17:30 |
| Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |