![]() |
![]() |
![]() |
#241 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 451
Zahvaljeno 489 puta na 340 poruka
|
![]()
Meni i dalje stoji pre-order na Epic games, necu ni da otkazujem.
Placen 130lira na turskom epicu (Blood moon verzija). |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda da nas lik uopste nije mladi vampir, vec igramo kao jedan od Eldera sada....hmm.....aj da vidimo i to cudo, sve je ovo i dalje pod znakom pitanja, nije svejedno potpuno zameniti ceo tim i raditi odatle....Nemam neka prevelika ocekivanja ali aj da vidimo, nikad se ne zna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 875
Zahvaljeno 1.149 puta na 620 poruka
|
![]()
Meni ovo deluje komicno lose. Niti vidim ikakvu logiku da neki random klovnovi prave nastavak legendarne RPG igre... ne znam. Mozda bolje da ni ne izadje nego da skrnavi ime.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bascelik na korisnoj poruci: | ||
Vlajk@ (6.9.2023) |
![]() |
#245 |
Starosedelac
|
![]()
Meni su se svideli gameplay traileri starog tima, ovo novo zasad nema previse smisla, ubacili neko tabanje (sto uopste nije poenta bloodlines-a vec atmosfera), smanjio sam ocekivanja, bolje ista nego nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda je tako seckan trejler, ne verujem da oni imaju bilo sta vise od ovoga da pokazu. Cak je i onaj nosferatu identicni model prethodnog tima (naravno koriste njihove modele nece praviti sve novo)
Najbolje da se saceka da se vide te prezentacije sto su najavljene sl. godine pa da se vidi. Danas realno nema mnogo timova iz RPG branse koje mogu da prismrde Toika u ono vreme, cak i sa svim problemima koje su imali. Obsidian zauzet, Larian je nesto drugo ove ostale ne vredi pominjati sve su to ljuske nekadasnjih timova. Tako da, mora neko drugi. Kada je Creative Assembly mogao da napravi najbolju Alien igru koja nema apsolutno nikakve veze sa njihovom Total War bransom, moze i nekome drugom da se posreci nadam se ![]() Ne mogu oni nista da skrnave, Bloodlines je Bloodlines, vecan dok su mu deca verna ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
Vlajk@ (7.9.2023) |
![]() |
#247 |
Član
Član od: 17.3.2010.
Zahvalnice: 173
Zahvaljeno 84 puta na 52 poruka
|
![]()
kec mi je u top 3 omiljenih igara svih vremena. kad bi neko napravio neki remaster samo da ga malo nasminka
![]() s obzirom sta se radi u poslednje vreme u entertainment industriji, nemam neka ocekivanja. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Pumbaa na korisnoj poruci: | ||
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vampire the Masquerade: Bloodlines | goran.rs | Role-Play | 1220 | 8.6.2021 15:32 |
Vampire: The Masquerade - The Final Nights | voodoo_ | Role-Play | 10 | 25.5.2011 15:42 |
[AAR] Vampire the Masquerade: Bloodlines | Maladikt | Role-Play | 113 | 20.3.2010 2:08 |
Vampire the Masquerade: Redemption | Patton | Role-Play | 9 | 16.4.2009 21:05 |