12.3.2006, 22:06 | #101 |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
Re: Morrowind
Mislim da u originalnom Morrovindu ima oružije jače od Daedric BAxe-a: Onaj claymore što su ga nosili čuveni paladini i blabla; Zaboravih mu ime, ali se sećam da sam ga našao u nekoj bezveznoj pećini kod neke babe, koja ga izvadi iz ogrtača ikao je mač bio 2x duži od nje. Dobro ...... to su te magije.
Što se tiče Daedric Bow-a, mala pričica: Šetam ti ja negde zapadno od vulkana, kad ono daedric ruševina. Ok, potamanim monstere i uđem unutra. A tamo neki šabani slave boga šabana. Pošto su me kao u svakoj ruševini, urlajuci fanatički napali, "izvadim" ruke, bacim po koji icetouch (valjda), i brzo popadaše. Interijer se nastavljao u prirodnu pećinu koju su odvajala vrata. Otvorim, uđem i nikoga! Pećina se prostirala visoko, a celom visinom su se protezale daedricke platforme, previsoke za skok. Prošetam se malo da vidim ima li nesto ukrasti, dođem do sredine i tek tada vidim u mraku šta me postmatra. Dve harpije (nisu, al' liče)! Toliko sam se prethodno zaneo razgledajući da nisam primetio par healta koji su mi jedino preostali. Harpije počinju da urlaju i da mi se približavaju. Panično pokušavam da bacim lighting ali samo konstatujem da nemam ni mane. Harpije su na dva koraka od mene! Sav u očaju otvaram inventar i molim boga da nisam bacio ili prodao pretešku bočicu standard leviate napitka. Skrolujem, a u pozadini se vidi faca harpije sa groznim osmehom. Ali tu je !!! Gutam bljutavu tečnost, osetih lakoću i bestežinsko stanje. Baš u trenutku kada se harpija spremala da mi zada smrtonosni udarac, bacih se u visinu i izbegoh. Uff! Za dlaku! Dokopao sam se najvišlje platforme, kad tamo imam šta da vidim. Skelet koji je u ruci držao Daedric Bow, a oko njega zabodene Daedric strele. Ha! Brzo bacam gluposti iz inventara, prvo uzimam teški bow u ruke a potom "nišanim" da pokupim strele. Približivši se ivici, ponovo osmotrim harpije koje su kružile ispod, gnevno mašući zakržljalim krilima. Zatežem luk, koji je možda vekovima bio neupotrebljavan, ali još uvek jak i ispravan na moju sreću. Strela je sevnula kroz vazduh i .... promašio sam! I drugu, i treću! Sjajno rekoh. Šta ću sada? Dejstvo letenja je odavno prošlo, nemam ni trunku mane i svega par helta. U ruci mi je ostao samo Daedric bow, a za pojasom silver dagger od koga se ne odvajam. Ali ne!!! Ne loadujem iz principa, već igram do samog kraja! Udahnem ustjao pećinski vazduh i ...... NASTAVIĆE SE (počinje utisak n. na tv-u) Hmmmmm ... Posle svega, lepo je bilo igrati Morrovind. Ne? |
12.3.2006, 23:01 | #102 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
e ovo je prica godine
ja sam drugojacije nabavio bow :P dakle, dedricka rusevina, i ja tu pobijem neke likove i vidim gore na brdo maleni dedricki toranj (al izgleda kao da je do pola utonuo u brdo)... i ja skoci-skoci dodjem do tornja, kad ono vidim vrata Udjem unutra i vidim onog kostura koji pohlepno drzi daedric bow btw znam na koji mac mislis, al nije jaci od battle axe-a (tj pravi manji damage)... |
12.3.2006, 23:31 | #103 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
Dobri stari Morrowind... igram ga vec vise od godinu dana i JOS UVEK je zabavan ^_^ Sa ekspanzijama i modovima, naravno, originalni Journal je poceo da me izludjuje.
Da li je neko igrao Bloodmoon? Strava je, samo sto ima tonu 'setaj po celoj mapi ostrva' questova koji mogu da izlude =/ |
12.3.2006, 23:51 | #104 |
Veteran
|
pa, vise je na foru 'letis preko cele mape ostrva'
Mislim, u cemu je smisao pesacenja, kad imas 3 wizard's staffa Odlican je bloodmoon, novi modeli su mnogo detaljniji (tj nije hteo bas glatko da ide na mom starom thunderbirdu i gf2) ali je mnogo mnogo kratak. Aman, sve sam ih pobio, i onog hircinea na kraju sam razbio ko dete zvecku (da, da, daedric battle axe radi)... E, da, u bloodmoonu onaj buzdovan ledeni je MOZDA bolji od daedric battle axe-a |
13.3.2006, 12:41 | #105 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
ahahahaha ljudi lepe su vam price stvarno ali ja sam imao najjaceg lika u MW ipak. vecina oklopa mi je bila unique [ukupan AC preko 350 a sa full daedric armorom ne mozete dobiti vise od 250], sve je enchantovano do maxa, skillovi nabijeni [svi najbitniji glavni skilovi su mi bili preko 150, npr strength i stamina tako da sam bio jak i imao helta pun qrac.] u ruci dedrishki shtit [koji daje 30 na snagu] i opaki mach lorda nerevara [koji je BTW najjaca stvar u igri] a, ako zatreba nesto ranged tu je daedric long bow ali sa ebony strelama koje paralizuju u mestu i truju zrtvu. mada, uvek mi je tu moj The One Ring, rucno pravljen koji nanosi 500 stete preko 5 sec. To je bolelo cak i lorda viveca kad sam ga poslao Azuri na istinu.
|
13.3.2006, 19:19 | #106 | |
Član
Član od: 4.3.2006.
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
Citat:
I lično sam video lika koji ima sve atribute preko 450 i sve skilove 100. Autor tvrdi da je korisito samo "regularne" money pump-ove bez upotrebe čitova. A njemu ne trebaju ni oklopi ni oružije da ubije sve što se mrda na morrowindu ... Čisto da znaš da uvek ima neko jači ... |
|
13.3.2006, 22:37 | #107 |
Član
Član od: 13.3.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Igra zaista ima mnogo propusta. Primer u Tribunalu, trebam da nadjem atentatore koji su pokusali da me ubiju u prvom delu i pazite sad, dodjem do neke pecine i kada ubijem tacno odredjenog lika, igra se skroz ukoci. Znaci mogu da se majem gde zelim, igra nece da ukoci, ali ukoci bas samo kada tog lika oduzmem od zivota. U svakom slucaju igra je mnogo bagovita, nadam se da ce to ispraviti u Oblivionu.
|
14.3.2006, 1:12 | #108 |
Veteran
|
Ma znaci sva ta oruzja koja ste do sada naveli jesu *privremeno* jaca od mog divnog krasnog battleaxea, ali samo dok imaju chargeove. Battleaxe pravi 80 damagea bez ikakvih enchantmenta
|
14.3.2006, 21:53 | #109 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
Hm, ponet vasim odusevljenjem odlucih i ja da probam tu igricu. Imao sam je ja jos odavno, ali me je izuzetno smorila (Smorovind, anyone? ), zbog toga sto nisam znao kako da levelujem i jer mi se RPG u prvom licu nikako nije svidjao. Medjutim, zahvaljujuci vama ja sam ta oba problema resio, u 3. licu ide super i fali 3-4 desetine do 3. levela. E, sad, imam problema sa jednim questom, u Fighters Guildu, onaj chovek u podrumu, kako li se zove, sto me tera da idem u one rudnike Arghtatd, ili kako god i da mu nadjem "Dwemer puzzle box". Ja sam ceo rudnik pretrazio, i tu JE*ENU kocku nigde nisam nasao!!(osim onog dela iza zakljucanih vrata) Gde je koj *****?! Nije valjda da je iza onih vrata zakljucanih sa lvl 32? One Spektre mi se nikako ne svidjaju (uostalom, kako da ih ubijem? Oruzje ne deluje, a magije jedva da ih peckaju, bacio sam nekoliko onih papira, tj scrolova, sto izazivaju 35-60 damage, i nista.).
|
15.3.2006, 1:02 | #110 |
Veteran
|
eh kad sam bio mlad i neukusan imao sam identican problem
Ceo rudnik sam prevrnuo, pobio sve likove, a kocke nema U stvari, kocka je kad udjes u rudnik, odmah u prvoj prostoriji ima 2 lika koja hoce da te ubiju. E pa ubijes njih (nekako) i prodjes kroz vrata koja su odma tu blizu (znaci ne spustas se onim tunelom, nego cim se spustis niz one zavojite 'stepenice od ulaza ima usecena jedna velika 2spratna prostorija, valjda ima neka pec u njoj) i tu je neki njihov shef i njega umlatis i eto je kocka u polici njegovoj Iliti, da skratim moje konfuzno objasnjenje, kocka je odma kod ulaza u rudnik :P |
15.3.2006, 10:54 | #111 | |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 862
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
Citat:
Pogledaj ovo http://www.buttersky.com/morrowind/#dwemer_puzzle_box i sve ce ti biti jasno |
|
15.3.2006, 12:58 | #112 |
Starosedelac
|
Hvala puno, nikad je sam ne bih nasao. A sta cuvaju one spektre, iza onih vrata zakljucanih sa lvl-om 32?
|
15.3.2006, 23:58 | #113 |
Starosedelac
|
Jel ima neka fora za instalaciju Morrowind-a? Jel se nešto drugačije instalira?
(Mada to neću skoro raditi, drugi cd mi ne radi) |
16.3.2006, 9:32 | #114 |
Deo inventara foruma
|
Drugi CD ti i ne treba za igranje je dovoljan prvi i nema nikakvih fora oko instalacije jedino ako budes hteo da update-ujes igru malo ces da se zezas
|
16.3.2006, 13:38 | #115 |
Veteran
|
Ma laganica. Ono klasicno 'next next yes ok yes go to hell' i instalirao si
Drugi CD ima fine teksturice iz igre, za TES construction kit |
16.3.2006, 13:53 | #116 | |
Starosedelac
|
Citat:
|
|
16.3.2006, 14:09 | #117 |
Novi član
Član od: 16.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Morrowind - jedan od mojih prijatelja koji je RPG fun cak veci i od mene zadnjih par godina kune se samo u pomenutu igru! Pored WoW-a i ostalih odlicnih naslova, Morrowind+njegove expanzije su nesto sto covek ne sme napustati. Problem se javlja kod velikog broja igraca, koji posle nekog vremena igranja i pocetnog odusevljenja, na neko vreme prekinu da igraju Morrowind (zbog obaveza ili neke druge igre koja im trenutno skrene paznju), pa malko ispadnu iz stosa i onda, nazalost odustanu od te predivne igre. To je zbog njene preobilnosti, ali hej! zar to nije atribut koji krasi neprevazidjeni Morrowind! Na stranu sitne propuste i mane - Morrowind je zakon!
Licno najvise postujem klasu Scout, a zbog cega je to tako mozemo dugo pricati. Ukratko, Scout najvise odgovara mom stilu igranja. |
16.3.2006, 14:10 | #118 |
Starosedelac
|
Jel zna neko nekog tradera, koji ima preko 20000 zlata? Oladio sam onog u Mages Guild u Balmori, za onaj Grand Soul Gem. (vrednost: 60000 )
|
16.3.2006, 15:42 | #119 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
Ovo je jedan od većih problema i propusta koje Morrowind ima. Naime, za jako kratak period igranja vaše lično bogatstvo premašuje bogatstvo celokupnog sveta u kojem se igra odvija, sa svim novcima trgovaca i njihovim dobrima zajedno. Stvar je donekle popravljena u ekspanizijma ali i dalje većina trgovaca u opticaju ima premalo zlatnika da bi otkupili neki od predmeta kao što je taj gem. Finansijski aspekti i balans trgovine su poprilično zanemareni.
|
16.3.2006, 15:59 | #120 |
Deo inventara foruma
|
Znam da sam trgovao ca Creaper-om u Calderi on ima 5000 zlata.fazon je sto on kupuje sve iteme i prodaje ih po value ceni.fazon je da mu prodas dosta stvari od po recimo 4-5 hiljada(koristi rest opciju da bi proslo 24h i on opet dobio pare)pa onda sve to odkupis od njega(za iste pare za koje si ih i prodao)i onda on ima dosta kesa e sad posto on ima kesa onda mozes da mu prodas neki eksta skup item kao recimo taj Soul gem a posle opet da mu prodas one sitne stvari ako ti ne trebaju.
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
elder scrools, morrowind |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|