![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 16.12.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ovako imam problem oko ovog igranja CS-a preko hamachija
kad smo ja i ortak instalirali owaj hamachi povezali smo se swe je radilo ok, folder sharing, ping, chat e sad htjeli smo da igramo cs preko hamachija ja napravi server na new game on ode u LAN pogleda tamo stoji server krene da udje - pise "LAN restricted to local clients ( class C ) zatim sam malo prckao po google i nasao owo upustvo Kod:
Posto sam se mnogo mucio oko ovoga,resio sam da vam pomognem kako i vi ne bih prosli kao i ja. Dakle fora je pravljenje servera za CS preko hamachia.Hamachi je inace tezak oko 960 kB Skinete hamachi tako sto u google ukucate hamachi DOWNLOAD,FREE hamachi....i zatim download(naravno). Kad ste ga skinuli,ide naravno install(samo picite next,next,next...Finish). Zatim startujete hamachi i idete na create or join networks(to je dole levo u sivom praougaoniku),i zatim se otvara meni u kom pise creating new network...i join an existing network...vi idete na ovo prvo(creating new networK) date mu ime npr. Proba i pasvord npr. Probica,pa posle OK,i pojavice vam se u hamachiu jedna "soba" koja ce se zvati Proba. Kad ste to uradili idete u My computer/c disk(ako ste ga tu snimili)/program files/hamachi i pronadjete text document(folder) aliases.Ako ga nema(mislim na aliases),onda ga vi napravite,desni klik na prazan prostor i na new->Text document i nazovete ga aliases. Pa onda date drugu ime i pasvord "sobe"(to je ono Proba i Probica),i on kad se pojavi odete na copy address(stisnete desni klik na njegovo ime).Pa odete u aliases,i paste(desni klik pa paste), i onda pritisnete space(razmak) i opet paste.Tako da ste dobili 2 ip adrese,sad pogledate koja je vasa IP(mozete da ga pitate koja vam je(njemu pise pored vaseg imena)ili odete u CS->new game->OK->i kad napravite mapu stisnete ~(levo od broja jedan,ili iznad TAB-a,to se inace zove console)i onda skrolujete skroz do gore i tamo vam pise vasa ip adresa. Vratite se u aliases, i na drugom IP promenite brojeve izmedju 1. i 2. tacke.EVO primera : 12.123.123.123 12.123.123.123(tako izgleda,ali ga vi promenite i izgleda ovako) 12.123.123.123 12.456.123.123(pod uslovom,da su na vasoj ip adresi na tom mestu ti brojevi,456.) I tako za svakog igraca koji zeli da igra sa vama. Sad odete u hamachi,pa u preferences...(to je dole levo u hamachiu),i onda stisnete na window i onda na show "advanced"...Peer menu item. zatim se vratite u "desktop" hamachia,i stisnete desnim klikoom na ortakovo ime,pa na advanced i otvara vam se nov prozor: ------------------------------------- Tunnel COnfiguration ------------------------------------- hamachi ID: 12.123.123.123 Nickname: ortak_MITA Tunneling domain: default(to promenite da pise hamachi) Peer vpn address: 12.123.123.123 Peer vpn alias: 12.123.123.123(promenite da vam pise isto kao i u aliases.txt-u,dakle 12.456.123.123) Local forwarding: disabled(stavite da pise enabled) Remote forwarding: disabled(stavite da pise enabled) Encryption: off(stavite da pise on) Compression: off(stavite da pise on) i zatim pritisnite na OK. i to je to ! Spremni ste za igranje. 100% radi ako ste uradili bas kao sto sam i rekao. zatim ugasim hamachi totalno i kad ga upalim on mi prijavi gresku da ne moze da korisi fajl aliases.txt i da ce taj fajl biti ignorisan Zna li ko sta treba da uradim ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Igranje Counter Strikea preko Hamachija | darkom | Online susreti | 2 | 21.4.2009 18:05 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |