![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.4.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam WINFAST TV2000 XP WGM TV karticu. Ortak ima slican model i uspeo je da podesi digitalac kao webcam. Ja uzmem onaj kabel sa zutim (video) i crnim (audio) ulazom, prikacim na aparat, i na TV i radi savrseno. E sada, nazad na TV kartici imaju samo 3 ulaza gde mi je vec nesto ustekano, nemam pojma sta, uglavnom ta 3 ulaza su AUDIO IN, AUDIO OUT i jos nesto, uglavnom, nigde ne vidim VIDEO.
Planiram ga koristiti na MSN-u kao webcam. Kada tamo idem na Audio/Video configure, on mi ocitava WINFAST kao default i jedini video izvor. Dakle, morao bih da pospojim digitalac na TV card, ali kazem, ne znam kako. ![]() Pitanje: Da li ja mogu da podesim digitalac da ga koristim kao webcam i kako? Hvala unapred. Mjay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Ako je S-Video, onda malo teže - moglo bi se lako namestiti da dobiješ crno-belu sliku, ali kolor jok bez nekog konvertora. Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 23.4.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam slep izgleda. Imam S/CVBS ali je ulaz slican ulazima za mis i tastaturu, samo malo vece. A meni kabel koji bi tu trebao da ide iz aparata ima iglu onu, nije razgranat.
![]() Kako sad kada nije ulaz za iglu? Jel treba nabavljati nove kablove or what? ![]() Mjay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
[quote=GuJa_NeBeSkA;248269]Ja sam slep izgleda. Imam S/CVBS ali je ulaz slican ulazima za mis i tastaturu, samo malo vece.
Izgleda kao jedan od ova dva? A tvoj kabl iz fotoaparata izgleda ovako? Ako je tako, onda ti treba konvertor sa kompozitnog na S-Video. Taj REMOTE ti je ulaz za eksterni infra-crveni prijemnik, za daljinski upravljač za tu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Lupam glavu, oci mi ispale, molim za pomoc... (fontovi) | Shlaymara | Grafički softver i radovi | 49 | 18.1.2012 2:37 |
pomoc oko izbora ploce... | cerakcity | Šta da kupim? | 60 | 16.8.2006 3:33 |
Pomoc oko kupovine tastature... | Mithrandir | ŠDK - Ostale komponente | 8 | 12.8.2006 22:14 |
Restartuje se! Pomoc! | devil.x3m | Kvarovi | 9 | 27.6.2006 16:06 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |