![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.9.2019.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Postovanje.
Problem br. 1: Imam laptop Asus F15, prestao je da radi, u firmi gde sam ga kupio kazu da je ostecen spolja i da ne moze da se popravi. U Srbiji sam od 10. do 21. aprila, pa me zanima da li postoji servis koji bi mogao da ga osposobi. Ja stvarno ne znam u cemu je kvar. Ali kapiram da je bolje da se popravi nego da se kupuje nov. Problem br 2: Moj stacionarni komp je poceo da bude veoma spor posle Windows updatea, dizao je sistem u beskraj, pa mi je lik prilikom vadjenja harda slomio plastiku oko konektora. Ako sam dobro opisao, prilazem fotografije: https://www.pixoto.com/ip.maesstro/recent Da li je moguce da se ipak ovaj hard nekako poveze, i da se izvadi jedan foder sa fotkama? Bilo bi dobro ako bi oba problema mogla da se rese u jednom servisu. Unapred zahvalan. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
hard, laptop |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Popravka ps3(ylod) | припjat | Kvarovi | 6 | 12.9.2020 16:29 |
Popravka ili novi zvučnici i pojačalo | Pera iz Ghetta | ŠDK - Zvuk na računaru | 10 | 27.1.2016 23:58 |
Popravka napajanja, da ili ne? | thecoby | Ostale komponente | 13 | 7.9.2014 10:40 |