Citat:
Miloš987 kaže:
Može da se podesi i za igrače, mislim da količina novca ima veze sa količinom početnih resursa. Kada sam ranije igrao u mreži obično smo stavljali No Rush 10-20 minuta, ali onda imamo problem ako su igrači izjednačeni napadamo se i gubimo stotine vojnika ali niko ne može da pobedi, pa smo ponekad igrali i po 3 sata bez rezultata (mislim da je bilo 3 na 2).
|
Pa baš sam o tome malopre pričao. Posle izvesnog vremena, na primer 15ak minuta, oba igrača verovatno imaju slične vojske - ali niko se ne usuđuje da napadne jer su šanse suviše male. To je u principu prilično realna stvar, jer uvek za opsadu zamka treba imati mnogo više jedinica od napadnutog. Ali opet, nije ni tu kraj svake taktike. Ima načina da ubrzaš sopstvenu ekonomiju, a da usporiš ekonomiju protivnika. Uvek možeš da bockaš protivnika i da mu smetaš da se koncentriše na važne stvari...
Ovakve igrice su najzanimljivije kad ih igraju početnici. Kada fore tek treba da budu otkrivene i kada nije trik u tome da budeš što brži na tastaturi (kao što je bio običaj za WarCraft

).
p.s. Ja sam ovo igrao samo 1vs1, a verujem da kada se igra 2vs2 onda može da bude i mnogo raznovrsnijih strategija.
p.p.s. Dobra stvar bi bila kad bi u trojci ubacili neko skupljanje expirience-a. U suprtnom, svako može da se zabarikadira unutar zidina, što mnogo otežava stvari po pitanju opsade. Sa skupljnjem iskustva, stvar bi bila mnogo dinamičnija....