Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Strateške igre

Strateške igre Potezne i real-time strategije...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.12.2010, 22:36   #11
zeuk
Veteran

Član od: 31.8.2010.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 128 puta na 114 poruka
Određen forumom Re: Stronghold Crusader

Citat:
Miloš987 kaže: Pregled poruke
Može da se podesi i za igrače, mislim da količina novca ima veze sa količinom početnih resursa. Kada sam ranije igrao u mreži obično smo stavljali No Rush 10-20 minuta, ali onda imamo problem ako su igrači izjednačeni napadamo se i gubimo stotine vojnika ali niko ne može da pobedi, pa smo ponekad igrali i po 3 sata bez rezultata (mislim da je bilo 3 na 2).
Pa baš sam o tome malopre pričao. Posle izvesnog vremena, na primer 15ak minuta, oba igrača verovatno imaju slične vojske - ali niko se ne usuđuje da napadne jer su šanse suviše male. To je u principu prilično realna stvar, jer uvek za opsadu zamka treba imati mnogo više jedinica od napadnutog. Ali opet, nije ni tu kraj svake taktike. Ima načina da ubrzaš sopstvenu ekonomiju, a da usporiš ekonomiju protivnika. Uvek možeš da bockaš protivnika i da mu smetaš da se koncentriše na važne stvari...

Ovakve igrice su najzanimljivije kad ih igraju početnici. Kada fore tek treba da budu otkrivene i kada nije trik u tome da budeš što brži na tastaturi (kao što je bio običaj za WarCraft ).

p.s. Ja sam ovo igrao samo 1vs1, a verujem da kada se igra 2vs2 onda može da bude i mnogo raznovrsnijih strategija.

p.p.s. Dobra stvar bi bila kad bi u trojci ubacili neko skupljanje expirience-a. U suprtnom, svako može da se zabarikadira unutar zidina, što mnogo otežava stvari po pitanju opsade. Sa skupljnjem iskustva, stvar bi bila mnogo dinamičnija....

Poslednja ispravka: zeuk (5.12.2010 u 22:45)
zeuk je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Stronghold Auror Mrežne igre 4 9.11.2023 17:55
Stronghold eniac Strateške igre 173 22.7.2017 16:18
Stronghold Legends Belfegor Strateške igre 28 16.9.2016 14:16
Lionheart Legacy of the Crusader -Vertex- Role-Play 15 20.4.2008 16:35

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 14:02.