![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa prosto je...imam VISTU na makini sve radi perfektno...(nije BRE losa vista kako se prica samo je potrebno vreme za drajvere i tako to) ...e pa tu je i moj problem
![]() Imam Pinnacle PCTV, drajveri funkcionisu, rade ali program... ![]() nasao sam na NETu zamenu za isti zove se ChrisTV 5.10 professional...zamislite radi...problem je u tome sto je to TRIAL verzija od 20 dana...trazio sam krek naso stariju ver. programa...i tako dalje... ![]() ...ajde ja da predjem na stvar...jel' ima neko program koji podrzava moju TV kartu...PCTV Pinnacle+VISTA Ultimate...jeA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa DVD ROM-om na TOSHIBA-i | JovanK | Prenosni računari | 2 | 19.9.2006 16:49 |
Problem sa prebacivanjem slike sa kompa na tv | tool.keenan | Grafika | 10 | 15.9.2006 9:54 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |