![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.8.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
a ovako, imam premium acc za rapid, ali kad zaredjam linkove u download manager(IDM) ne pocinje download jedan posle drugog, stavio sam u accountu direct downloads, i napravio rule za login data u download manageru za rapidshare, e sad, koja je opcija da download fura jedan za drugim sam od sebe, probao sam start synchronization que, ali nece, sta da radim, sigurno ima neka opcija, ne prelazi mi se na Orbit, jer mi je internet download manager ubedljivo najbrzi? hvala unapred na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj RapidShare Manager...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
hvala na odgovoru, probao sam ga, ali on pocinje download svih linkova i ukupna brzina mi je duplo sporija od brzine koju imam na adsl-u....samo da mi se javi neko ko koristi neki download manager i ko ubaci linkove sa bilo kojih sajtova i zna sta treba da se klikne da bi download isao jedan za drugim, jer SIGURNO ima opcija, gledao sam u helpu ali nisam nasao.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.2.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka
|
![]()
Pa svaki menadzer za download ima takvu opciju pa bi bilo lepo kad bi rekao koji koristis! Ja recimo koristim Free Download Menager jer mi se pokazao najboljim,kod njega se to podesava u opcijama->podesavanje preuzimanja->Mreza pa tu imas izmedjuostalog i opciju MAKSIMALNI BROJ TRENUTNIH PREUZIMANJA tu podesavas koliko preuzimanja da radi istovremeno,ti bi voleo da ti skida jedan po jedan znaci stavio bi pod tu opciju broj 1.
E sad ti pogledaj slicnu opciju ako koristis drugi menadzer posto je slicno kod svih. Ja koristim ovaj menadzer jer moze da skida i sa Youtube-a i po zelji odma da ga konvertuje u neki drugi video format a mozes i da pregledavas to sto skidas jer ima u sebi ima mali plejer,takodje dok skidas muziku mozes i slusati to sto skidas i to u toku skidanja... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku daniel83 na korisnoj poruci: | ||
stanke (24.3.2008) |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
hvala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 22 puta na 20 poruka
|
![]()
mada mozes i orbit da koristis mnogo manje memorije zauzima i on je free
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 227
Zahvaljeno 401 puta na 327 poruka
|
![]() Citat:
mnoštvo linkova koji vode do detaljnih uputstava. Pored toga, postoji i video tutorijal Batch RS Links Into IDM Tutorial (56,4MB), rad nekog momka koji ničim ne uslovljava njegovo korišćenje, probaj da nađeš i njega. Ako ti pak nešto nije u redu sa konfiguracijom IDM-a, obrati se za pomoć njihovom Support Tim-u, vrlo su predusretljivi, evo šta su mi odgovorili kad sam ih zadnji put zamolio za pomoć: ================================================== = Hello, Please download and run the following program (to understand your settings and configuration) and send the output text file back to me for analysis http://www.internetdownloadmanager.c...DMSettings.exe The settings file should help us to diagnose the problem. Best regards, Dave Saeger IDM Support Tonec Inc. ================================================== == Skinuo sam ga, A Spyware Doctor je to mirno ispratio, (dakle čisto je) pokrenuo i u MyDocuments našao IDMSettings text file, zipovao ga i poslao kako je traženo. Ustvari su mi svaki put odgovorili kad sam ih kontaktirao,i uvek je bilo uspešno. P.S. Imam skinut onaj video tutorial, ali link ne mogu da ti postavim, shvatićeš zašto kad pogledaš post koji ću uraditi, o problemu koji se kod mene javio, a inspirisan je ovim tvojim. No to je praktično nova tema, te kad bude gotov, staviću ti link ovde. Poslednja ispravka: Suad Novic (17.6.2008 u 14:30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Korišćenje IDM za transfer sa RAPIDSHARE uz PREMIUM nalog
U IDM prozoru , kliknuti na Downloads > Options ![]() Kliknuti Tab Site Logins , pa na New ![]() U Next Site Login formi koja se pojavi , popuniti sve detalje , iz Rapidshare Premium naloga user id, password . ![]() Kliknuti Ok i Ok ponovo ... Kopirati rapidshare link, sad je na clipboard-u . Kliknuti na Add URL link. Link će automatski biti prepoznat i IDM će primeniti unete podatke za pristup Rapidshare server-u. Kliknuti Ok. Onda, kliknuti na Download Now da transfer počne , ili na Download Later, za odloženi download. Za transfer sa više linkova, jedan način je kopirati individualne linkove, i nastaviti po opisanom. Ili selektovati sve linkove, pa desni klik na selekciju: U IE-u ili FF-u , kako je IDM integrisan sa oba, na meniju je Download with IDM , kliknuti na njega. Ili selektuj individualne fajlove ili klikni Check all i onda OK. Linkovi su sad queued-ovani za transfer . Klikni na Start Queue za početak transfera. Ako je queued-ovano više od 4 fajla onda queue startuje sa transferom 4 fajla, a ostali čekaju u queue-u. http://i26.tinypic.com/307nfo3.jpg Drugi način transfera snopa Rapid linkova je copy-paste svih tih linkova u Notepad-u sačuvati kao .txt file. Onda koristiti Task>Import>From Text File i browse do tekst-fajla. Svi linkovi iz fajla biće prepoznati. Zadržati samo rapidshare linkove i obrisati ostale ![]() To je uglavnom sve o transferu sa rapidshare uz premium nalog. Poslednja ispravka: nighthawk (20.6.2008 u 21:34) Razlog: prevelike slike i linkovi!! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Suad Novic na korisnoj poruci: | ||
jagodanbg (20.6.2008) |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]()
ne koristim ovo ali svaka cast na tutorialu!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako podesiti Remote Desktop Connection | ddule | Operativni sistemi | 8 | 7.10.2008 12:45 |
Kako dodati jos jedan hard disc? | dile | Nosači podataka | 2 | 1.3.2008 19:44 |
Kako dodati još jedan HDD? | Tetanus | Nosači podataka | 20 | 11.12.2007 19:06 |
Kako podesiti ADSL? | Manve | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 14 | 26.2.2007 11:24 |
Opera i njen IDIOTSKI download manager | Ogi | Aplikativni softver | 6 | 28.12.2005 16:25 |