![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 7.4.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da taj.
Ja sam misli isto da kupim telefon, ali prosto nema kvalitente muzičke ponude:W serija skoro da i ne postoji, sve je u zadnje dvije godine otišlo na android i TS. Onda je iskrsao ovaj plerjer sa odličnom cijenom, plus ima slot za karticu. Zvuk je odličan kao i cifra. Za 52 evra stvarno ne može bolje. Imao sam samo problem sa sennheiser slušalicama koje su gubile kontakt, ali to je bilo samo do slušalica, a ne do plejre jer su sve druge radile regularno. Ima više muzičkih opcija od SE w950, podešavanja ekvilajzera, puštanje po folderima, širok spektar repeat i shufle opcija. Jedino baterija nije nešto značajna ali trebalo bi da se poboljša sa novim firmwerom i sa 10tak punjenja koliko je potrebno da se li polimer baterija kalibriše. Inače SE ima strašan prolem sa tim priključkom za sluške: Veoma je teško naći original, a ove sa 3.5mm su nedostupne. Adapteri original se ne mogu naći a ovi kinezi rade par sedmica.A čak i da se ima original adapter plus slušalice neke normalne, to je suviše kabla. Ako se sapleteš nezgodno možeš da se slučajno objesiš o vlastite sluške ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kefalo na korisnoj poruci: | ||
Aibo (1.3.2011) |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]()
Bolje to nego kao ja sa Samsung sluskama, nema teorija da dodju do dzepa pantalona ili donjih dzepova jakne bez da su nategnute i stalno ispadaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ericsson, review, sony, test, user, w20i, walkman, zylo |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Sony Ericsson W950i | Master Neo | Opisi, recenzije i testovi | 458 | 12.2.2011 21:59 |
[Mobilni telefon] Sony Ericsson C510 | sportista | Opisi, recenzije i testovi | 3 | 26.6.2010 15:22 |
sony ericsson k310i | nacaneci | Aparati i oprema | 2 | 20.10.2006 17:21 |
Zracenje mobilnih telefona | Pantelija | Aparati i oprema | 13 | 8.2.2006 21:55 |