![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.887
Zahvaljeno 3.719 puta na 1.133 poruka
|
![]()
Ajde da pokusam jos jednom, za ne bi voleli da RTS sam producira program (koji nije komercijalan) a vredan je gledanja? Zar tako nesto ne bi trebalo da bude neka vrsta obaveze drzavne televizije kojoj se placa pretplata? Najbolji primer za to bi bio BBC dokumentarni program. BBC takodje prima novac od pretplate ali za uzvrat proizvodi ono sto komercijalne televizije ne zele, kvalitetan dokumentarni program...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Starosedelac
|
![]()
Nespada ali bi i mogla,ako vec gledamo tako.
Što,jel ne bi mogao da se uradi neki dokumentarni serijal gde bi se recimo napravio pregled i prikaz nekadašnjih domaćih IT proizvoda? Da @Voja uradi recimo video recenziju Galaksije npr ? Onda recimo Commodor i Amiga,takođe materijal za dokumentarac ... Malo sam banalizovao,ali moglo bi i tako. Na kraju krajeva,mislim da na RTSu hronično nedostaje više naučno obrazovnog sadržaja,ne samo iz IT faha. Što se tiče drugog dela priče tj. pretplate,nemojte biti u zabludi. Ne uzima RTS i ne određuje RTS to jer i nije iznad svih i nije iznad države tako da ... razmislite sami,da ja ne bih dobio kartu za put u banana sektor ![]() Mislim da RTS treba da postoji kao državna institucija ali bi to trebalo drugačije organizovati tj finansirati jer,ovo trenutno je čista otimačina pod paravanom RTSa.Sa moje tačke gledišta jednog prosečnog građanina,pitanje je šta se stvarno i dešava sa svim tim novcem prikupljenim od tzv. TV pretplate ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Flavio na korisnoj poruci: | ||
real022 (12.12.2010) |
![]() |
#124 | |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 840
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
^Totalno validan argument. Baš si ga profi spustio.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Maladikt na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#126 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 765
Zahvaljeno 1.024 puta na 568 poruka
|
![]()
Па, емисија о рачунарима. Са вама или без вас.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Trebo je da ispljuje "politiku" prije nego RTS jer su govorili da je igranje isto sto i drogiranje i alkoholizam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Banned
|
![]()
Nisu govorili da je isto, vec da je u pitanju zavisnost.
I tu ima istine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]()
Kad se već priča o tome, setih se ovog pisma čitaoca i odgovora na isto.
Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
Nisam ga spustio, niti mi je to bila namera, ali porediti "Bolji život", koji je po svemu (gluma, scenario, fotografija) jedno 3 miliona svetlosnih godina ispred gore pomenute jednostavno nema smisla. I kakve veze ima što je Pavićeva? Jel to automatski znači da nije dobra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
|
![]()
Pavic = serije sa glupavim i nikad-zavrsavajucim dijalozima
![]() Kazem da toga u Boljem zivotu nije toliko bilo, ali je sa tom serijom kvalitet domacih porodicnih serija strmoglavo poceo da pada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 296 puta na 148 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]() Citat:
![]() Jos ces reci da ti se zaista, iskreno svidja Baba gori a selo hadokenuje? Da ti je nakaradni srpski i juznjacki dijalekat muzika za usi? Da volis kada su serije pravljene na istom kalupu (melodrama i lagana komedija sa nepovezanim likovima i smandrljanjem price u poslednje tri epizode)? Dok su jos i pustali serije tipa CSI (mada zilion puta repriziran), Scrubs i slicne onda je jos i bilo podnosljivo ponekad prebaciti na RTS, sada su samo jedna od mnogih domacih televizija kojima svako sa malo klikera u glavi moze samo da se smeje. Udari mi kontru slobodno, kao sto i ostalima radis, ja cu se i dalje slagati sa Kuzmom po pitanju ove kolumne i ignorisacu RTS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Banned
|
![]() Citat:
CSI, to ti je dobra serija ![]() Ako te zanima taj tip serija, pogledaj Homicide Life On The Street. Da se vratimo na domace serije, bilo ih je par dobrih, u koje spada i Selo gori, tu je i Ranjeni orao i jos nekoliko. U Selo gori mi se veoma dopala Mandina gluma, Radasin je haos od glumca, to stoji, al ostale uloge su na dosta visokom nivou. Druga stvar je sto je to ipak porodicna serija, ne mozes ocekivati celokupan projekat na nivou neke Sekspirove drame. I ono sto smi se jos svidja je tematika, a to je selo predstavljeno na pravi nacin. Ko se gadi sela i misli za sebe da je decko moz misliti sa asfalta, taj nek ide da obija kioske po Zemunu, taj nije ni ciljana grupa ove serije. I nisam ja odusevljen Radasinovom serijom, samo konstatujem da je medju boljim domacim serijama i pravo osvezenje nakon ispiranja mozga Pavicevim serijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.753
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
Krive su im igre, a pustaju Rambo 4 i njegovo modernizovano kosenje suma mitraljezom, licemeri...
Kuzmi skidam kapu *Krilce skida kapu* |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
![]() PS vidim da ne da Voja da se udara po "Politici" i njenim novinama. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.298
Zahvaljeno 1.396 puta na 948 poruka
|
![]()
@3LANCER
Po pitanju domaćih serija se slažem sa tobom."Selo i Baba" je serija koja je tako "razvučena" i napunjena nebitnim detaljima, da bi trajala 10-ak epizoda da se radnja odvija normalnim tempom.Da ne pominjem idealizovanje sela i načina života, koje daje potpuno netačnu i šarenu sliku.Možda bi tako trebalo da bude, ali jednostavno nije tako.I još ona Bajićeva beskrajna filozofiranja, napiši knjigu čoveče...Posle par epizoda mi se smučilo.Ranjeni orao-kakav roman, takva serija... Što se ovih serija poput Bolji život i Srećni ljudi, gledao sam ih dok sam bio klinac, gledao sam i kasnije neke od mnogobrojnih repriza...Nikad mi nisu bile dovoljno interesantne.Dosadna radnja, lokacije, gomila mudros*era sa besmislenim dijalozima i prepirkama koje traju čitavu večnost, sporo sporo sporo, sledećeg vikenda se seti šta su radili pre 7 dana (ako se dobro sećam prikazivane su premijerno u tom vremenskom razmaku)...Možda je takav koncept tih "porodičnih serija", ali se meni lično sve to nikako ne dopada, i ja definitivno ne bih mogao to da uvrstim među prenosti jav(d)nog servisa. EDIT: Post sam pisao dok još uvek nisam video Pjanovićev, tako da totalno suprotna mišljenja o selu nisu pokušaj započinjanja rasprave (il' ne daj Bože flejmovanja), već potpuna slučajnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Serija je pre svega humoristicna uz dobru dozu realnosti, a nije realisticna uz primese humora. Velika razlika ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
Krilce (12.12.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HTC servis? | Dyca | Aparati i oprema | 15 | 19.2.2011 21:24 |
Koji novi servis na Internetu biste vi želeli? | Branislav Gavric | Brbljaonica | 12 | 17.11.2009 22:33 |
Servis Minolta fotoaparata | chris | Foto i audio/video | 0 | 3.9.2009 22:33 |
Servis PS2 lose iskustvo u Beosoftu | pop1 | Konzole | 9 | 19.4.2007 1:49 |
Dobar servis racunara | absonic | Kvarovi | 12 | 10.1.2007 1:20 |