![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.455 puta na 3.981 poruka
|
![]()
Ma kontao sam preko ove NetPlay opcije u Dolphin-u. Nisam basnajbolje razumio kako radi pa zato pitam da li moze ustvari da glumi jednu konzolu ali da 2 igraca igraju preko neta xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Član
Član od: 17.10.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Član
Član od: 1.2.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
moze li neko da mi pomogne? koji sensor bar da kupim a da mogu da ga povezem preko kompa, tj dolphina? i ako moze link?
i koju kopiju motion+ uzeti? Poslednja ispravka: havijer (24.11.2011 u 12:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Starosedelac
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 885
Zahvaljeno 555 puta na 417 poruka
|
![]() Citat:
Neko ocajno zeli da igra Zeldu SS ![]() Veoma korisan Link (ipak je to glavni junak - zato velikim slovom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Veteran
Član od: 24.7.2008.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 38 puta na 30 poruka
|
![]() Citat:
ako nije problem hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Član
|
![]()
Poslao PM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Veteran
Član od: 24.7.2008.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 38 puta na 30 poruka
|
![]()
ej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Član
|
![]()
Samo nek krene igranje polako
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]()
Koliko znam, obe igre podrzavaju samo WiiMote, ali motion kontrole su na minimumu. Samo stavis da je tresenje na nekom od dugmica koje pritiskas kaziprstom i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Veteran
Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 226 puta na 122 poruka
|
![]()
Stigao mi je juce Mayflash Wireless Sensor DolphinBar (Wiimote to PC USB ) nakon 3 nedelje. Narucio sam preko Play-Asia. U pitanju je sensor bar koji u sebi ima bluetooth i povezuje se preko USB-a na racunaru/laptopu. U startu podrzava Dolphin emulator jer je i razvijan u saradnji sa njima. Podrzava verzije Dolphin-a od 4.0-2241 pa na gore mada sam video da radi i sa verzijom 3.5.
Testirao sam malo juce kako sve to funkcionise i mogu reci da sam zadovoljan. Instalacija je protekla bez problema tj nisam ni instalirao drajvere nego je Windows (8.1 64bit) sve sam prepoznao. Povezao sam sensor bar na laptop preko USB-a i stavio na malo postolje koje se dobija u paketu. Nesto slicno kao i originalni sensor bar. Na samom sensor bar-u se nalazi switch preko koga definistete poziciju sensor bar-a (under/above). Na sensor bar-u se nalazi dugme Sync koje sluzi za sinhronizaciju sa Wiimote-om, kao i dugme koje sluzi za promenu moda sensor bar-a tj kako ce on funkcionisati. Postoje 4 moda. Prvi mod je Mouse/Keyboard mode i kada je to ukljuceno mozete upravljati kursorom na racunaru preko Wiimote-a gde je taster A levi click a taster B desni click. Prakticno upravljanje racunarom. Mod 2 i 3 nisam testirao ali oni sluze za koriscenje Wiimote-a + Nunchak-a kao standardan gamepad za Windows. Mozete mapirati tastere i jos neke stvari. Radi i kao Light Gun i mogu se igrati FPS igre jer podrzava i pokrete. I konacano mod 4 je rezervisan za Dolphin. Verzija koju sam imao 4.0.2 (Stable) nije podrzavala sensor bar pa sam skinuo najnoviju (Development verzija) i cim sam pokrenuo emulator Wiimote je zavibrirao i automatski prepoznao Dolphin. Probao sam Super Mario Galaxy 2 i Skyward Sword (zbog motion plus-a) i sve radi super. Nema laga i sve klizi. Naravno mozete samo zamisliti kako igre izgledaju u 1920x1080, AA i AF. Izgledaju mnogo bolje nego igre za Wii i Wii U. Imam kuci originalni Wii i bas sa klincem prelazim SMG2 i grafika ne moze da se poredi. PC Master Race ![]() ![]() ![]() Ako nekoga zanima ovde moze da baci pogled na sensor bar. http://www.mayflash.com/products/nin...iigc/w010.html Cena mu je oko 25$-30$ sa uracunatom postarinom zavisno gde kupite. Ali posto u potpunosti zamenjuje Wii (doduse treba vam i Wiimote) mislim da se isplati. Bar za exclusive igre. Toliko a ako vas jos nesto zanima pisite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
|
![]()
Koji je najbolji SNES emulator? Možda već ima tema posvećena ovom ali je ja nisam našao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
|
![]()
Da i ja sam baš taj probao i nije loš, jedino mi smeta ne može slika preko celog ekrana,ali instalacija laka. Radi mi i PS4 kontroler bez problema,ali razmišljam da uzmem onaj SNES sa USB ulazom video sam ih na kineskim sajtovima,ne znam da li ih ima kod nas ? Igram Donkey Kong, i mogu reći da je igra baš dobro ostarila,vratio se u dane rane mladosti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]()
Meni je slika preko celog ekrana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Banned
|
![]()
Uspeo sam i ja da podesim sliku preko celog ekrana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dolphin, emulator |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Legend of Zelda | DeCoy | Stare igre | 14 | 14.12.2019 19:07 |
Konzolaške igre: da ili ne | Beagle | Tekstovi u SK | 374 | 3.5.2010 0:49 |
Nintendo DS (uopsteno o konzoli) | Beast Master | Konzole | 1 | 13.12.2008 1:34 |
Nove igre za Wii sa Nintendo konferencije | renegade_of_funk | Konzole | 7 | 9.10.2008 21:09 |
Koji je to Nintendo | PeTkO | Konzole | 6 | 8.8.2007 14:06 |