![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
neko je spomenuo da je gledao trailer od RA3 kako bombarderi idu u akciji.koji je link?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 912
Zahvaljeno 584 puta na 363 poruka
|
![]()
Danas je popularno igre praviti za sve i svasta ali ipak da se igra prvo napravi za PC jer to joj je prirodna platforma a posle da se optimizuje za Xbox i PS3 , necu da ispadne kao Univers at War koji ima ocajnu kameru i zoom ko za slepe ... stvarno bruka strategija u odnosu na bivse Westwood-ase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nebih bas voleo da ih zapamtim kao Generale,ja generale pamtim kao igru u kojoj je Kina svetska sila,USA naprednija od scrina u TW-u,a GLA kao da je dosao iz vremena Aleksandra Makedonskog,Ma i Generali su cist promasaj jer nikakve povezanosti sa C&C-om nemaju,TW i TS bar nekako mogu da se povezu sa RA,ali Generali.....Pa kada bi bar nekako pokusali da povezu Generale sa TW-om sam bi otisao u Los A. i spalio EA koji se tamo nalazi,najbolje igre i dalje izdaje EA iz Canade,odatle je EA i tamo treba da ostane,ove amere koje su pokupili ce da im upropaste RA3,nista dobro sem TW-a napravili nisu.I samo da u Red Alert 3 bude Yuri,ipak je cipiu zakon,ako nema njega ili Kane-a,ja ima da im posaljem mail gde cu da trazim od njih da.........Nzelim ban,nema veze sta cu im reci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
Генерали ни не требају да буду повезани са C&c, они су направљени да би се зарадило на борби против терора.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Starosedelac
|
![]()
Generali nemaju ni nemogu da imaju pricu povezanu sa pravim C&C igrama RA i Tiberium, jer Generals je vise kao propaganda na ratna desavanja u tim godinama (secatese Avganistana)...
A glavna odlika C&C serijala je taj autenticni build sistem gde nemoras da trazis glupog bagera (ih mogli su da stave robota) da bi izgradio bazu, nego lepo kliknes na ikonu koja ti je stalno dostupna, zato mnogo pa i ja smatramo da Generals nije igra koja zasluzuje ipred imena C&C. I taj build sistem je bolji u TS jer mozes da vidis sve objekte od jednom a ovo sortiranje malo snizava preglednost. Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Član
|
![]() Citat:
evo sam pogledaj>http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_arts Nesvidja mi se sto RA3 prave u istom engine-u kao i TW, u TW-u su cesto bile ravne mape ili sa jednom rekom i mostom ili po koje brdo, ta jednostavnost mape nije dozvoljavala nikakvu taktiku vec samo posaljes gomilu mammoth tenkova i kraj igre, dok je TS i RA2 bio drugaciji po tom pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po meni Generals nezasluzuje da nosi ime C&C,ali izgleda da je ovima iz EA games-a bilo tesko da naprave novi serijal u kom ce Generals biti prva igrica,mozda su shvatili da ako naprave nov serijal morace da nastave sa pravljenjem igara za taj serijal,ljudi bi trazili nastavak jer bi se odnos prema Generals-u promenio,pa su to shvatili,hteo sam reci da su shvatili da ako naprave nov serijal morace da se muce da stalno prave igre za njega i zato su Generals nazvali C&C,samo da Red Alert vrati slavu i da nezabrljaju najnovij NFS i ako tada pocnu ljudi vise da ih postuju verovatno cemo tada i videti bolje igrice od njih,stvarno bi bilo steta da RA3 bude los i o kakvom vi traileru pricate,jedini trailer je onaj krs gde ljudi pricaju o igrici,ceo net sam pretrazio samo taj trailer ima o RA3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kao sto sam i rekao, Rusi ce biti tesla sila.Imace Tesla tenkove, Tesla brodove, Tesla trupere....a naravno svaki ce imati antenu, i kada se napravi jedna vazna gradjevina bice jos jaci.To ce biti nesto poput tesla colila koji ce im slati struju, mnogo jacu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Isko (18.2.2008 u 0:11) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sada sam procitao da onaj koji hoce da proba betu verziju RA3 treba da kupi KW CE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
I da, u pravu si, ne prave oni igre, ali ih upropaste tako što forsiraju tim da radi kako oni hoće i u koje oni hoće vreme. Smanjuju kreativnost. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Starosedelac
|
![]()
E sad ajdemo kod neke "prave" gatare , pa da gleda u pasulj i baca kocke na pitanje: Da li ce EA upropastiti Red Alert 3 i da li ce biti zabavan i igriv kao Star Craft 2.
Uzgred ako planiraju da naprave igru kako valja onda to nece biti tako skoro (stajace jos neke vreme TBA), a ako planiraju da ih Star Craft 2 obrise sa polica onda ce izdati RA3 sto brze isto kao sto su izdali TW... ako se secate cim je bilo objavljeno da se pravi TW odmah se znalo vreme izlaska sto je bio pritisak na developere i samim tim je igra dosla sa ULTRA MEGA losim balasnsom ... mislim Mamoth Tank 1v3 protiv Nod Avatar Mecha ... ma daj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Deo inventara foruma
|
![]() Eeeee jbg...nisam obracao paznju... ![]() Poslednja ispravka: Isko (18.2.2008 u 1:04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi je'l ko nasao nesto pametno,sem onih screenova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Deo inventara foruma
|
![]() Imam ja kao i uvjek. ![]() -The Soviets and Allies have airfields. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li mozete da mi objasnite one skracenice Q1, Q2, Q3, Q4.....koje kazuju kada ce igra izaci???Ima ih puno, samo ne znam kojesu...I uzgred:
![]() ![]() ![]() ![]() Ships 11/11/08 $59.99 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
red alert, rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Alert 2 - Yuri's revenge | 3dM@niak | Strateške igre | 115 | 10.10.2021 18:03 |
Red Alert | Inuyasha | Strateške igre | 229 | 11.8.2015 17:08 |
VIRUS ALERT! (administracija ugrožena, pomagajte!) | jonathan | Zaštita | 26 | 14.12.2008 19:57 |
Windows Security Alert (Ma vazi...) | gently | Zaštita | 4 | 11.1.2008 22:41 |
Red Alert 2 na Wireless internetu | Paki CFC | Mrežne igre | 0 | 17.10.2007 14:42 |