![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma kakvi,neznanje o cemu ono rece????Da se odkinem od smeha,ko ti je kriv sto po tvome EA nezna da pravi igre,idi pa ih pravi,rado cu ih odigrati i reci ti kako su EA-ove bolje,sto se tice Red Alert 3. Jos nema nekih informacija,sem trejlera u kom samo brmbljaju neka dva cipija,a i ko zna kada ce igra izaci tako da nista se nezna sem da je pravi EA,o Kane wrath se prica vec ihaha,a jos nije izasla,o ovoj smo tek saznali,ima da se nacekamo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
zdravkelja (17.2.2008) |
![]() |
#124 |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Banned
|
![]() Citat:
Pod 1. Engine je među najboljim za RTS-ove. Pod 2. Kad vrijeđam nekoga pazim da ne napravim još veću pogrešku. Pod 3. Nisi Igrao sve C&C prema tome nemaš pravo da u C&C temi nekoga vrijeđaš. Pod 4. Nikada nisi čuo za Volkova i Chitzkoija ![]() Nije već mišljenje običnog gamera fanatika ![]() Poslednja ispravka: Iilija64 (17.2.2008 u 12:01) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Moći ću da pojedem mnoga ***** koja mi EA neibježno servira sa njihovim viđenjem RA svijeta, ali postoje samo dvije stvari koje neću otrpjeti.
1. Rusi MORAJU imati Apokalipsu, i Apokalipsa mora jeb** majku, silo*** bližu rodbinu SVEMU što može da se kotrlja po zemlji. Ne želim da vidim nikakve Godzile ili plastične Savezničke igračke pod nazivom 'tenkovi' da ni prismrde mojoj Apokalipsi. Shure, mogu da imaju fancy mogućnosti. Mogu da kuvaju kavu što se mene tiče, ali ako vidim da neki anime ili saveznički krš ima iizbliza debeo oklop ili jak top kao Apokalipsa ima da pošizim. Ima da se vozim u tenku po njihovim kancelarijama sve dok mi gusjenice ne postanu crvene. Znači Rusi moraju da budu najjači na zemlji, po čistoj vatrenoj moći. Ovo ističem pošto bi im ovo mjenjanje prošlosti moglo dati izgovor da presele Apocalypse/Overlord/Mamut tenk u Saveznike/Japance. To bi im bilo poslednje svetogrđe. 2. Sovjetska kampanja mora da zadrži svoj visok badassnes faktor iz dvojke. Primjer, misija u Parizu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 912
Zahvaljeno 583 puta na 362 poruka
|
![]()
Ovo bas i nije istina posto je EA kupio Maxis da prave najgoru komercijalu na planeti a.k.a as The Sims, on je odlucio da pravljenje SimCity-a poveri Tilted Mill Entertainment koji su bas ne tolko iskusni a i normalno oni su igru totalno screwed up , tj. kao sto i pise u casopisu interesovanje za takvim igrama dosta opada ... mada oni koji igraju takve igre povremeno igraju starije naslove te tematike.
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zokocx na korisnoj poruci: | ||
DeCoy (17.2.2008) |
![]() |
#128 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da SSSR treba da bude mnogo jaci od USA u igrici,a i glupa je fora sto u Red Alert 2. na samom pocetku yuri nije jednostavno manipulisao predsednikom USA i gotova prica,a mogu da se kladim da ce SSSR biti zesca krscina sa nuklarkom,a USA ce imati bog zna kakvu bombaju koja kada padne,protivnicku bazu pretvara u tvoju ili nesto slicno,ni u jednom C&C-u nije bila potpuna realnost,a da nepricam da u Generalsima su Chini dali sve osobine Rusije,pocevsi od MIG-a zavrsavajuci se na nuklarci,Red Alert 3 nesme da bude takav promasaj kao Generals,a i kakve su ono Tesla jedinice,sta je ono bre pa ako je vec tako gde je bre SFRJ,SSSR koristi Tesla jedinice,China naoruzanje Rusije,USA mjunje koje se setaju po bazi,Rusi yuria koji manipulise ljudima na nemoguc nacin,kada cemo videti malo realnosti u C&C-u,mogli bi da naprave neki sasvim levi naziv za C&C 4 i da bude REALAN,ili bar da neupropaste RA 3,inace ja dustajem od C&C-a,ali ako KW bude dobar onda ima nade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 912
Zahvaljeno 583 puta na 362 poruka
|
![]()
KW tesko moze da popravi stvar jer samo uvodjenje tih Aliena te bubeti glupe , totalno su srozale pricu u Tiberiumu ... a sto sam gledao jednice ovako na slikama moram reci da postoje neke gluposti a mozda i nesto ipadne dobro.
Superweapon bi trebalo da posluzi za takticke napada a da jednim udarcem unistis celu neprijateljsku bazu , tj. moze i tako ali da bude ralnije ... a sad sam se pocetio RA2 i Libije, Ion Curtain na one kamione 9 komada brzo rasporedim po bazi i jednu nuklearku samo posaljem i totalno ih sprzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Kad oću realnost igram Blitzkrieg 1. |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku 4th Dimension na korisnoj poruci: | ||
Isko (17.2.2008), zdravkelja (17.2.2008) |
![]() |
#131 |
Član
Član od: 13.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 25 puta na 9 poruka
|
![]()
Realnost bi upropastila serial
želeo bih da Japanci imaju najmobilnije jedinice sa mogućnošću transformacije to bi bilo ipak realno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
Зове се C&c, не C%c!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
APOC's Word on RA3 Graphics
Feb posted by Isko (originaly by Lion) ![]() Hey guys,There ya go...we should see some big improvements with future screenshots. "EVO SVJEZE INFORMACIJE" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Isko na korisnoj poruci: | ||
SirDuck (17.2.2008) |
![]() |
#134 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa neznam,meni se TW bas zbog vanzemaljaca i svidja,mislim netreba realnost u C&C,nego da naprave drugi serijal koji ce biti realan,kao recimo NFS je do skoro bio Arkada,a za lomljazu smo imali burnout,to sam mislio da urade i sa strategijama,a inace zanimljivo je meni igrati sa vanzemaljcima nije lose,ali brate da li je iko video da u nasem vremenu prze laseri sa neba,za nas laseri a kod njih se to zove Particle Cannon,stvarno nema nikakvog smisla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ima dosta drugih strategija koje su ciljale na više manje realnost (Act of War je po meni najbliži realnosti DOK zadržava C&C feel), tako da je tržište već pretrpano. A i za super realne igr se treba pomučiti. Za njih treba čak razmišljati, a opet većina neće htjet to igreti. Ništa od toga EA ne želi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Starosedelac
|
![]()
Errr, ono što je z nas relevantno je C&C, a poslednji dio je PRAVLJEN od strane EA. Tj. EA Los Angeles
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
ra3 ce biti bas dobar nece biti u klasi starcraft 2 ali ce biti jako dobar i igra koju cemo dugoo pamtiti kao sto smo pamtili generale ,red alert 2 yuri i sada tiberium wars
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
RED ALERT 3 ce biti za PC, Xbox 360 i PlayStation 3......Jedino mi se ne svidja RA3 logo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
red alert, rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Alert 2 - Yuri's revenge | 3dM@niak | Strateške igre | 115 | 10.10.2021 18:03 |
Red Alert | Inuyasha | Strateške igre | 229 | 11.8.2015 17:08 |
VIRUS ALERT! (administracija ugrožena, pomagajte!) | jonathan | Zaštita | 26 | 14.12.2008 19:57 |
Windows Security Alert (Ma vazi...) | gently | Zaštita | 4 | 11.1.2008 22:41 |
Red Alert 2 na Wireless internetu | Paki CFC | Mrežne igre | 0 | 17.10.2007 14:42 |