![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Banned
|
![]()
Ali imaju kvalitetnih naslova jednako kao i predhodno navedenih. Ma što mi got pričali ovdje samo ubijamo odliču igru spamom. Nije važno tko je izdaje ni kada će izaći. Važno je samo da bude valjala. Dosta EA i ostalih. Pričajmo o RA3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Deo inventara foruma
|
![]()
O boze sacuvaj,ovo nikuda nevodi,kao prvo dobicemo ban,kao drugo otisli smo u off topic i kao trece dosta je o EA-u,ali samo nemojte da pricate da prave krs igrice,jer ih svi igrate cim znate da su "KRS"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]() Citat:
Ne napadam ja EA, oni jos uvek naprave poneku dobru igru, ali ipak su cinjenice cinjenice, a to je da su upropastili mnoge serijale i da nisu ono sto su nekada bili. ED: I mi ne govorimo da su sve EA igre krs, ne bi ih ni igrali. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Ideja jesta maznuta od Warhammera, ali od stone igre, znaš ono sa figuricama koje bojiš? E pa njih pravi Games Workshop. Dajkle nema nigde EA-a, jel tako? Molim te ne lupaj napamet. NFS pro street je čist promašaj, koji se prodaje samo zbog zvučnog naslova. Inače serijal opada još od Undergrounda. Naravno, igre, kao i sve, trebaju da se reklamiraju, ali ne treba da im hype i reklama budu najbolji atributi, zar ne? Bez EA? Igrao bi ono što i sada igram, HL2 (i porodicu), Warhammer 40k, Jedi Academy (da, idalje je igram ![]() Reci mi, da li bi više voleo da imaš 10 nikakvih ili jednu Angelinu Jolie? |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() Citat:
ps. ***** EA i ostale. Pričajte RA3. SirDuck Sve sam te prešao i opet mi je TW3 najbolji od navedenih. Igra li ti se Jedi Academy preko neta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() Citat:
"Dobro sad prestajemo, EA je najjaci, odlicili smo." I jesu krš, zato ih i ne igram, i prestani da pricas u ime drugih ljudi.SirDuck je već dao primere šta možemo sve da igramo bez ea. |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku AkulM na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#107 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Deo inventara foruma
|
![]()
GOTOVO,SADA SMO GOTOVI,NAPRAVITE TEMU O EA-u PA DA PRICAMO,brate napravite temu EA protiv svih ili tako nesto,sta ste dosli u ovu Temu koja mi je ulepsala nedelju da je kvarite,i molim vas ako navucete naocare videcete da u Warhammer online koji treba da izadje lepo pise EA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
PS: Zeza me multi, ne mogu ni LAN da uključim ![]() Citat:
![]() Uvalio si se u ovo, sad se izvuci, argumentima, važećim. Ne znam ko radi na WH Online-u, ali čak i da radi EA, nisu mogli da ukradu od EA-a nego samo i samo od Games Workshopa. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AkulM na korisnoj poruci: | ||
zdravkelja (17.2.2008) |
![]() |
#113 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Sad priznaj da si lupao i da nisi u pravu, i ova rasprava će prestati. Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Wauuuuuu,ja mirotvorac????Ja bas volim da se svadjam,samo nezelim ban,nisam ja nista lupao,ako je po vama EA los onda nemamo o cemu da pricamo,neznam zasto onda uopste pricate o Red Alert 3.Jel se vi to ipak nadate da ce igrica biti dobra,nemorate jer je pravi EA,mozete slobodno da idete na drugu temu,jer se od vasih protesta nece promeniti izdavac igre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 56 puta na 49 poruka
|
![]()
Woooooww!!!! Ziveo Westwood!! Ziveo Red Alert 3!!!! Ziveo Staljiiin!!!
Izgleda da cu da nabijem prosek u skoli... ![]() Ipak, jedva cekam ![]() Uzgred, mislim da ce da upropaste igru, sudeci po screenshotovima... ![]() For mother Westwood!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Deo inventara foruma
|
![]()
LOL,kako si to izvukao da ce da je upropaste gledajuci screenshoteve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
Хм, чисто да се убацим, али смешнију тврдњу од ове
Citat:
Чисто да наведем неке фирме: DID (EF2000, Total Air War), Blizzard (Lost Vikings ,Warcraft, Starcraft), Valve (HL, HL2, Portal...), Lucas Arts (Sam & Max Hit the road, Monkey Island, Jedi Knight 2, Republic Commando...)... То су неке од фирми чије сам игре играо. Што се тиче напредка игара да нема ЕА, па ево DID је на пример у својој игри TFX имао виртуелни 3D кокпит што је било реткост у тадашњим симулацијама летења, а данас је уобичајена појава. Иначе први C&C је издао Virgin Interactive, а Red Alert је издао и Virgin Interactive и ЕА. Poslednja ispravka: Ghost (17.2.2008 u 13:08) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ghost na korisnoj poruci: | ||
mmn2911 (17.2.2008) |
![]() |
#118 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uf, kolko je smešnih tvrdnji on samo rekao
![]() Svejedno, nadam se da će igra biti dobra, i još više se nadam da će biti odlična, ali tu mi nadu poljuljava činjenica ja je EA pravi, i to je sve. RUSuper, dokazao si svoje neznanje o svemu i svačemu, možeš sada da odustaneš, hvala. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#119 |
Banned
|
![]()
Svi napadate EA i govorite da su uništili mnoge dobre serijale. Recite jedan serijal koji su uništili. Ja sam zadovoljan što ga oni rade. Moglo je biti i gore. Mogao ga je raditi netko drugi s minimalnim budžetom. Ovako ga radi najmoćnija izdavačka kuća na Zemlji s ogromnim resursima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ghost na korisnoj poruci: | ||
SFRJ-Forever [CG] (17.2.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
red alert, rts |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Alert 2 - Yuri's revenge | 3dM@niak | Strateške igre | 115 | 10.10.2021 18:03 |
Red Alert | Inuyasha | Strateške igre | 229 | 11.8.2015 17:08 |
VIRUS ALERT! (administracija ugrožena, pomagajte!) | jonathan | Zaštita | 26 | 14.12.2008 19:57 |
Windows Security Alert (Ma vazi...) | gently | Zaštita | 4 | 11.1.2008 22:41 |
Red Alert 2 na Wireless internetu | Paki CFC | Mrežne igre | 0 | 17.10.2007 14:42 |