![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
|
![]() de, de... jel vam "lakse" da kazemo "dvadesetina veka"? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
3 Tolteshke Lubanje od sad i na ljubaznom komsiji Skamu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pre (skoro) nedelju dana pojavila se najnovija stabilna verzija ScummVM-a - 1.6.0.
Pored (iznad pomenute) igre 3 Lobanje na Otoku Sreće (3 Skulls of the Toltecs), sada su vam za igranje na raspolaganju i Eye of the Beholder, Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon, Hopkins FBI, Tony Tough and the Night of Roasted Moths (uzgred, radi i na XP-u, provereno) i The Journeyman Project: Pegasus Prime. I, kao da sve pobrojano nije dovoljno, još možete i da vrtite (možete vrteti/vrtiti) verzije LukasArtsovih igara za Macintosh. + MUFTE. Malo li je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: dijego_ (6.6.2013 u 14:56) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Član
Član od: 1.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 119 puta na 49 poruka
|
![]()
ScummVM... THE MOVIE
![]() http://scummvm.org/news/20131011/
Povodom 12 godina postojanja projekta |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Lepa vest za ljubitelje gline u avanturama: od pre nedelju dana moguće je zaigrati The Neverhood (kakva igra!) na svakakvim sistemima uz pomoć dnevnih verzija ScummVM-a!
![]() Stabilne ina(t?)čice kojom se to može još nema ![]() Dakle, instalirajte poslednji krik ScummVM-a, oduvajte prašinu sa kutije od The Neverhood i izvucite CD, munite disk u fioku optičkog uređaja svog kompjutera i izigravajte pokusne kuniće za nas lenštine i gotovane koji čekamo da bude izbačen ScummVM 1.7.0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 1.109 puta na 827 poruka
|
![]()
Izasao ScummVM 1.7.0. Taman da ljudi odigraju Neverhood pre nego sto izadje Armikrog i Oddworld: New 'n' Tasty koji je vec izasao za konzole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobre vesti za Dijega ("dijego_-a"): već više od nedelju dana ScummVM omogućava da se igraju The Case of the Serrated Scalpel (1992) i Case of the Rose Tattoo (1996),
stare (neki - ne ja - bi rekli "buđave") avanture sa Šerlokom Holmsom (i doktorom Votsonom) u glavnoj ulozi. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (24.9.2015), Shumsko_drvece (23.9.2015) |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Kad se samo setim kolko sam se mlatio s Rose Tattoo i s DOSBoxom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neki su zabušavali (buuuu!), neki se trudili i radili ko crnci na pomenutom turniru
![]() ![]() Od pre par dana pomoću ScummVM-a možete zaplesati u igrama (avanturama): Beavis and Butthead in Virtual Stupidity i Amazon: Guardians of Eden. Rade samo na naj-najnovijim ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Miki1987 (25.11.2015), Shumsko_drvece (25.11.2015) |
![]() |
#52 | |
Član
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 152 puta na 82 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 262
Zahvaljeno 130 puta na 101 poruka
|
![]()
Jeli iko probao igrati preko PS2?
I ako jeste kakva instalacija,playability kao i kvalitet preko tv-a? Ps.Ako bi neko bio voljan da mi preko pm posalje link za Zork Nemezis(scummVM),bio bih veoma zahvalan?! Poslednja ispravka: Mac4LiF (26.11.2015 u 22:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Najnovija stara igra koju možete da igrate preko ScummVM-a je The Labyrinth of Time (1993).
Evo i šta je Nergal o njoj imao da kaže. P.S. "Uskliknimo s ljubavlju..." ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zoran845 na korisnoj poruci: | ||
Shumsko_drvece (27.1.2016) |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Brže nego što se očekivalo (ili bar brže nego što sam ja očekivao) pojavio se ScummVM 1.8.0.
Ovo je prva stabilna verzija programa koja podržava hrpu klasičnih (a i onako) avantura: Zork Nemesis: The Forbidden Lands (1996) Zork: Grand Inquisitor (1997) Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender (1992) Amazon: Guardians of Eden (1992) The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel (1992) The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Rose Tattoo (1996) The Labyrinth of Time (1993) Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity (1995) Broken Sword 2.5: Return of the Templars (2008) Sfinx (1995)/(1997). Pored ovoga, novo izdanje ScummVM-a donosi i niz tehničkih novina o kojima (pošto se ja u njih razumem ko Marica u kriv direk, pa ne mogu o istima da trućam) možete da čitate ovamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, day of the tentacle, emulator, full throttle, lucasarts, monkey island, sam & max, scummvm, sierra, stare avanture, stare igre |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|