![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 26.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam sledeći problem: Uradio sam rad u wordu 2003, i u njega iskopirao tabele i grafikone iz excela 2003, kako bih dobio konačnu verziju za štampu. Sada je potrebno da uradim prezentaciju u power pointu (takođe 2003), gde se javlja problem, jer ne mogu da iskopiram te tabele u power point. (iskopira mi samo sadržaj tabela, a ne i ćelije, uz to još i totalno neprilagođene veličine). Izvorne tabele u excelu nisam sve sačuvao. Unapred zahvalan svakome ko mi pomogne da rešim problem. A da, ni grafikone neće da prekopira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Pa, ako nikako drukčije ne uspeš, uvek možeš da ih snimiš kao slike, pa makar PrtScr metodom.
A da li postoji nešto elegantnije ne znam, ali sam siguran da će ti neko odgovoriti. Pade mi na pamet da najverovatnije možeš da koristiš metodu insertovanja objekata, kao što bi to radio i u Wordu. Dakle, treba naći meni Insert i dalje eksperimentisati. Ne znam koji Office koristiš, ali trebalo bi da se na neki način do toga može doći u svakom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.363
Zahvaljeno 1.937 puta na 1.416 poruka
|
![]()
Heh, samo 3 puta pominje verziju (2003)
![]() @ vlpudja: pogledaj na http://praktikum.rs/default.asp --- možda nađeš neko rešenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Moras da je insertujes a kao drugo pogledaj da ti linije slucajno nisu bele na beloj pozadini pa se zato ne vide.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 26.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala svima, ali najbolje mi je (jedino) uspelo sa prt src, pa ću to i da primenim. korisna stvarčica
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
office, power point, word |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Power Point | MilovanB | Foto i audio/video | 1 | 15.4.2009 7:40 |
Power point | IGRACH | Aplikativni softver | 6 | 6.3.2009 23:06 |
Power point prezentacije na DVD | The Dark Gamer | Grafički softver i radovi | 2 | 12.1.2007 17:54 |
Power Point virus | galebns | Operativni sistemi | 2 | 21.7.2006 12:59 |