![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 27 puta na 18 poruka
|
![]()
И мени чудно изгледа рећ ворд написана ћирилицом, али у томе и јесте проблем - не функционише пречице на тастатури за промену језика па сам у ленгвиџ бару у контрол панелу променио примарно писмо рачунара у ћирилицу пошто ми је хитно требало. У опцији регионал ленгвиџ у контрол панелу сам измењао све могуће комбинације али једноставно ништа не помаже, како на тастатури, тако ни на то да у самом ворду у таск бару добијем опцију за промену писма. Иначе док сам имао офис 2003 у командама кастмајз у ворду нашао сам оно слово Е на чији клик сам до сада мењао језик, али сада са 2007 ни тога нема. ПОМОЋ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P.
|
![]()
Pogledaj u regionalnim podesavanjima, tamo gde su ti jezici tastature, imas podesavanje za kombinaciju tastera za promenu tastature, obicno je ALT-SHIFT, ali je mozda (ko zna zasto) kod tebe aktivna neka druga kombinacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 27 puta na 18 poruka
|
![]()
Vratih se opet na latinicu. Cudno je to sto je ta kombinacija na tastaturi cekirana, ali ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P.
|
![]()
Palo mi je nesto na pamet... Ako si mozda nekim programom sredjivao startup programe i procese, mozda si iskljucio proces cija je funkcija promena tastature. Sad nisam uz komp, a da me ubijes, ne mogu da se setim kako se taj proces zove, ali mozda neko drugi moze da napise ili cu ja kad se nadjem uz komp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
cftmon.exe, ali on samo omogućava ikonicu u taskbaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
office, word, word 2007 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ja i Linux (vaš prvi kontakt) | Mickie | Slobodni softver | 194 | 6.11.2017 0:02 |
Како слушати Last.fm радио стрим у Winamp-у? | urke | Audio softver | 9 | 24.6.2010 2:34 |
Nove lične karte (elektronske)... | dzonihsv | Brbljaonica | 164 | 9.12.2009 23:36 |
[Time lapse] Тмуран дан у Крагујевцу | urke | Fotografija | 6 | 6.7.2009 4:57 |