![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
A sta dalje, ne znam, ni ja nisam provalio. ![]() Ajde neka nas neko prosvetli, pa da ratujemo malo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 114 puta na 56 poruka
|
![]()
Ne znam da li je neko spomenuo, nisam sve procitao, ali najbolji nacin ako ima zainteresovanih je da igramo preko programa hamachi, tako da napravimo pseudo lan mrezu. Program je mali i jedinstven, veoma popularan, a ima i stronghold servera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
|
![]()
pa zavisi naravno od svakog posebno, kakvu vezu ima.. ici ce savrseno kao u igraonici ako imamo svi adsl ili kablovski, a ovako ce malo sporije ako neko ima 56k, mada to igra sve lepo balansira, a hamachi vrlo dobro radi
a i vrlo je jednostavno, samo dva klika trebaju da napravis svoju, ili da udjes u vec postojecu mrezu, a onda se sve odvija kao da smo stvarno u lanu, sve sa filesharingom ako dozvolis |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
|
![]()
pa sa kecom i crusaderom nece biti nikakvih problema sa 56k, sigurno, sa dvojkom vec hoce, ali ja sam mislio da igramo crusader-a tako da... ajde ako ima raspolozenih da probamo, skinite prvo hamachi pa cemo da napravimo nasu mrezu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Starosedelac
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 329 puta na 171 poruka
|
![]()
Daj mi adresu da se ne bakcem sa google-om
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Član
|
![]()
Ja skino hamachi pa ako hocete...
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Starosedelac
|
![]()
Je li ovaj program siguran?Koristi se slicno kao lan pa moze li tako da mi neko "udje" u hard disk i da uzme sta mu treba?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Starosedelac
|
![]()
Znaci treba ovako:
Udjem u himachi konektujem se na Stronghold4 123 Udjem u igru Multiplayer internet conection ukucam IP koji procitam u himachi-ju Jeli tako?!?!?!??!??!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajde napravio sam mapu.
Probajte da se prikljucite iz Strongholda |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Član
|
![]()
Ja sam se konektovao i islo je dobro.Jedna pobeda i jedan poraz.Prvo ja i Nikola se nasli i krenuli na nekoj mini mapi.Doduse nismo zavrsili ali sam bio u prednosti.Posle doso bobi i razvalio me.Na pocetku je hteo da me zapali ali,sam se odbranio.Pa ja malo njegove iron-mine medjutim,tu me je sredio.Tada krece klasika,gradnja,skupljanje svega i svacega.Ja se slabo snalazio((bas dugo nisam igrao crusader-a)stalno mi se vrtela poruka "you are the secon greatest lord"
![]() ![]() ![]() ![]() I jos nesto,bobi je predlozio da se nas vise okupi da igramo grupno 2-2 ili 3-3..Znaci svi (ko nema nek skine 700 i kusur kb) na Hamachi pa malo veceras da probamo ili bilo kad.Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ajde ako ste raspolozni, ja bih oko 20h trebao da budem slobodan, pa nek marko napravi mapu, a mi ostali da se prikljucimo. Znaci, ako se slazete, danas u 20h (ko je slobodan) da raspalimo jednu partiju. P.S. Pazite, mnogo sam opasan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo, da ne bih ponaosob odgovarao svakom na PM, ovde cu objasniti sta sve treba da uradite da bi ste sa nama igrali Stronghold Crusader.
Dakle, igracemo Crusader (balansiraniji je od jedinice, imate marketplace i jos mnogo toga dodatog) 1.) Instalirate Stronghold Crusader 2.) Skinete programcic hamachi (marko je dao link gore ) 3.) Startujete program hamachi ![]() 4.) Nakon sto vam se otvori prozorcic, videce te dole tri ikonice, stanite kursorom preko ikonice na kojoj pise: "Create or join networks". 5.) Kliknite na tu ikonicu i idite na join existing network 6.) U novom prozoru za ime (gore) ukucajte Stronghold4, a za sifru (dole) ukucajte 123 7.) Sada bi trebalo da nas vidite. 8.) Startujte Stronghold i idite na multiplayer 9.) Idite na join (ne na host) i prikljucite se mapi koju ce Marko da napravi 10.) Igrajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema vas, nesto...
Ajde, ja cu jos neko vreme da pricekam, pa posle moram da idem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Član
|
![]()
He*iga bobi nisam mogao,imao sam obaveze.Sledeci put obavezno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Starosedelac
|
![]()
Sjajna partija sinoc a bobi?Steta sto se konekcija izgubila.Mada bio sam u prednosti,da smo igrali jos 15 min pobjedio bih sigurno.Ajmo nocas da odigramo posle 9 ako oce neko od vas.REDisLAW-e izadji mi na megdan da vidimo kako rade tvoje taktike.Ajmo 2-2 da odigramo.Strasno mi se igra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste, Aurore razbijas stvarno, mada ne verujem da bi me pobedio za 15 min. jer bih ja tebe napao do tada
![]() Trebalo bi da mogu (osim ako me ne smaraju nesto na poslu) da budem slobodan veceras. Ali zasto da igramo u parovima? Ljudi dajte prvo da odigramo svako protiv svakog, pa cemo onda da vidimo, ko sa kim moze da igra u paru. Jel' moze oko 20h? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold | Auror | Mrežne igre | 4 | 9.11.2023 17:55 |