![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.10.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav gospodo,
Prosula mi se voda po tastaturi Razer Huntsman V2. Tačnije deca su prosula puno vode po tastaturi i nisu mi rekli pa je nisam odmah isključio i osušio kako je optimalno. Umesto toga, tastatura je radila još nekoliko sati bez problema, pre nego što je poćela da trokira: tasteri "N" i "Space" su prestali da rade i "G" i "H" su imali pogršnu boju svetla. Tada sam prevrnuo tastaturu i otkrio da je puna vode. ![]() Nakon nekoliko dana sušenja, sve radi kako treba sem "Space" tastera. Switchevi su optički, pa ne bi trebalo da je problem sa switchem. Da li neko možda zna šta je najverovatnije problem i kako ga otkloniti? Žao mi je da se oprostim od ove tastature, dobra je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 7.8.2011.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 65 puta na 62 poruka
|
![]()
Otvori vidi ima li gde korozije i očisti alkoholom pa šta joj bog da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kvar, prosuto, razer, tastatura, voda |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tastatura do 40 evra | DiNDiNBrE | ŠDK - Ostale komponente | 23 | 13.1.2022 21:52 |
Lenovo N500: tastatura i baterija, problem | LoneWolf | Prenosni računari | 12 | 13.2.2016 17:32 |
Prilikom pokretanja instalacije Windowsa tastatura ne radi | mica1709 | Kvarovi | 5 | 1.3.2012 9:28 |
Ne rade mis i tastatura | sasha015 | Kvarovi | 6 | 16.9.2008 20:39 |
Tastatura i voda? | Alek92 | Ostale komponente | 32 | 14.11.2007 10:11 |