![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Potrebna mi je pomoc oko numerisanja stranica , tacnije kako mogu da numerisem stranice ali da ne pocne od prve nego npr od trece. Ja sam pratio uputstva ovde , medjutim nesto sam pogresno uradio i sada kada hocu da numerisem , ili ubacim footer on numerise prvu stranicu kao 1 . Drugu i trecu ne numerise sto bi i trebalo da bude tako. A sada cetvrtu u wordu (inace ona od koje bi trebalo da pocne numerisanje) numerise isto sa 1. Sledecu ne numerise i ja ako dodam nesto u footer on to isto preslika na ostale stranice. Ako probam da numerisem svaku posebno ne moze jer on uvek namesti da budu isti footeri. Moze li neka pomoc ili da kopiram sve u novi dokument pa da numerisem rucno. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
office, word, word 2007 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa štampanjem (word 2007 i word 2003) | IGRACH | Aplikativni softver | 4 | 7.10.2010 11:08 |
Extremno cudan problem sa RapidShare-om | MarkoT | Internet tehnologije | 8 | 2.4.2010 18:20 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
MS Word problem sa tekstom | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 3 | 2.2.2007 11:54 |