![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Word 2013 i potrebne su mi dve tablice,jedna pored druge.Ne računkse tablice ,nego obične ,slovne,nejednakiih dimenzija vrsta i kolona.Ali ja intuitivno totalno ne umem da postavim jednu pored druge...Probah u dve kolone ali ne mogu da predjem drugu.Enter kao da nema kraja na stranici...Elem,zabole me mozak od pokšavanja i traženja po netu,pa molim za pomoć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Pa ja sam to radio tako da ih napravim kao jednu tabelu ali sa još jednim redom između njih koji definiše njihov razmak, pa onda samo uzmem bijelu boju za poprečne linije u tom redu...i to je to... a ako jedna treba imati manje kolona i treba biti kraća opet trik sa bijelom bojom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P.
|
![]()
Tačno tako. Jedna tabela sa kolonom viška u sredini, ali nije potrebno menjati boju, već samo u srednjoj koloni (koja služi da odvoji levu i desnu tabelu) ukinuti gornje i donje linije (borders). Mada, ako ti je potrebno da leva i desna tabela budu različite npr. po visini redova, možeš da eksperimentišeš i sa "draw table".
***Napomena: ja imam Office 2010, ne znam da li je velika razlika u 2013 verziji... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
office, word |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |