![]() |
![]() |
|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Dvoumim se izmedju nekoliko modela i pored svih saveta jos uvek nisam odlucio koja bi to bila najbolja kupovina za moj skromni budzet. Naime, raspolazem sa ukupno 200 evra i u tu sumu pored aparata moaraju uci jos i mem. kartica, kao i punjac sa bar dve baterije. Naravno jos 10-ak evra bih mogao navuci, ako bas bude toliko zapelo. Samo da napomenem da mi aparat treba u cisto amaterske svrhe, po koja slika tamo-ovamo. Aparati koje sam imao u vidu, a cija se cena krece negde do 150-ak evra su. Canon A410, Olympus C170 i C180, kao i neki Samsung digimax 402 koji je i poslednji na listi mojih zelja, ali tek da ga pomenem. Mene je najvise zainteresovao Canon, pogotovo ako je on naslednik Canona A400 koga imaju dva moja drugara i sasvim je ok. posebno me interesuje sta mislite o Olympusima, posto se bas i ne pominju mnogo, a znam da vaze za kvalitetne aparate.
Svaka dodatna sugestija je dobrodosla i unapred se zahvaljujem na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Inace Canon je poznat po dobroj optici a ima i ugradjen Digic II chip sto se inace ugradjuje u skuplje aparate. ![]() Poslednja ispravka: Chivan (25.1.2006 u 12:31) Razlog: ispravio link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Moja preporuka je HP M517, ja ga imam i ne mogu da se pozalim. Kosta, mislim da je sada oko 160 i za 40 ojra mozes uzeti finu SD karticu.
Cak mi je pao na beton, ogrebao se na sve strane, baterije ispale, a njemu nista. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja ti preporucujem Nikon 4600.Ja ga imam i aparat je stvarno super
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 11.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Moja Ti je preporuka da uzmes canon a510/520 cena im je 150/170e,za Olympus ne znam,ja imam canon a 520 i pravi odlicne slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Gde si nasao A510 za 150 evra? Gde god da sam gledao nije bio ispod 170-175. Za 150 bih ga uzeo istog momenta, znam da je jako kvalitetan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |
Koji Slack da instaliram na stariji laptop? | damon | Slobodni softver | 2 | 12.1.2006 14:14 |
AMD ili Intel za Video obradu ? | Robert | Osnovne komponente | 19 | 6.1.2006 22:00 |
Koji C++? | hacker_aca | Programiranje | 47 | 11.12.2005 23:51 |