![]() |
![]() |
|
|||||||
| Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#101 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.955
Zahvaljeno 1.071 puta na 676 poruka
|
Svakako joj treba dati sansu. Bilo je i vau momenata, razne animacije recimo, ali kad krene da se ponavlja a ti ne mozes da prekines... I taj setting nesto ne mogu da osetim. Nikada nisam voleo ni kaubojske filmove. Nece, pa nece. Oh, well...
![]() Zato mi Dead space remake trenutno prija, The Last of us bio odlican ne tako davno (pre svega kec), Resident Evili skoro pa svi, Souls originali i poneki Souls like-ovi... Pa ce u tome smeru malo Hollow knight Silksong uskoro... Posle keca znam da tu nece biti greske. Uh, vise igara nego vremena! Do sad i znam otprilike sta tacno moze ili ne moze da me zainteresuje, retko vise pogresim u izboru onoga sto cu da krenem da igram. Tako, na primer, mislim da ne gresim sto Death strandingu necu dati sansu uopste.
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 476
Zahvaljeno 501 puta na 350 poruka
|
Death Stranding obavezno mora da se proba, igra je remek delo.
Kombinacija uvrnute priče i sjajnog gameplay-a. Nego, mene bi zanimalo da neko uporedi GTA V i RDR2, obe su open world igre, dugačke, sa jako mnogo dodatnog sadržaja u kome čovek može da utroši vreme. Drugačiji je setting naravno. Ja nisam odigrao RDR2, uvek ga odlažem i igram nešto drugo, deluje mi presporo i mislim da ću zaspati 1000 puta u toku igre, a i deluje mi po vašim pričama kao igra koja proguta 150-200h. Za to vreme mogu da pređem 5-10 drugih igara. Obično na open world igre potrošim 50 - maksimalno 100h, a razumeo sam da to nije dovoljno za RDR2. Deluje mi kao Ana Karenjina od 1000+ strana, pre bih pročitao 5 drugih knjiga. Ali verovatno grešim.. Zato me i zanima da neko uporedi sa GTA V koji mi je bio interesantan, ali sam bukvalno prešao samo glavnu priču i otprilike polovinu onih sporednih misija (Strangers and Freaks ako se dobro secam). Ne mogu sad da se setim, ali mislim da sam igrao nekih 60h. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.955
Zahvaljeno 1.071 puta na 676 poruka
|
Pa ja ne znam ni kako da uporedis te dve igre, susta suprotnost skoro.
GTA V je akcija, ludilo na sve strane, raznolike misije, letenje po mapi sa bilo cime u sta resis da uskocis... RDR 2 je kaubojska visoko-kvalitetna uspavanka (ne u pogrdnom smislu), verovatno najbolja kad ti treba smirenje i opustanje. Nesto da se odigra "polagacke", uziva u pejzazima, detaljima, prici sa malo depresije i humora... Iako ponegde to preseku sa malo akcije. ![]() Kao sto meni kazes da Death stranding mora da se proba, verovatno RDR2 tek mora, iako meni nije legao. Smatra se ja mislim vecim remek delom od Death strandinga, za koji se ja upravo plasim da ce da mi bude dosadni walking simulator. Ali, probacu. Nista ne kosta da se proba. Mozda tebi RDR2 bolje legne kad znas sta da ocekujes. Ja sam se iz nekog razloga nadao da ima vise akcije i nekih RPG elemenata, a ono... Postajao mi je "chore", kad neke stvari vidis i odradis jednom, pa jos jednom, pa jos jednom... Sve manje oduzimaju daha i sve vise postaju smor.Ono, spremi neke grickalice da imas kada ulovis zivotinju, jer ces morati da cekas da je Artur pokupi, da ubere cvece, da ovo, da ono...
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
DBrave (13.3.2026) | ||
|
|
#104 |
|
Član
Član od: 4.7.2016.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 15 puta na 7 poruka
|
Pozdrav, imam oko 350 sati u igri na Steamu i radila je veoma dobro na konfiguraciji iz profila. Međutim sada kada sam planirao još jedan prelazak i ponovo instalirao, pojavljuje se nenormalan stuttering i frame dropovi, da je bukvalno neigrivo.
Pokušao sam da apdejtujem drajvere, vraćao na staru verziju, skidao neke modove koji smanjuju stutter, verifikovao fajlove na Steamu, menjao u podešavanjima igre DirectX 12 i Vulkan i sve bezuspešno. Da li je neko imao sličan problem i da li znate šta bih još mogao da pokušam kako bih rešio? Hvala unapred! P.S. Rešio sam problem. Lenny's Mod Loader je bio uzrok. Hvala u svakom slučaju. Poslednja ispravka: Miki5 (13.3.2026 u 16:48) |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Miki5 na korisnoj poruci: | ||
miloshbg (23.3.2026) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Red Dead Redemption 2 | dex3108 | Akcione igre | 1962 | 3.2.2026 22:14 |
| Red Dead Redemption 2 | Exia | otpaTci | 0 | 18.10.2016 15:11 |
| Red Dead Redemption 2 (rumor) | jonathan | Akcione igre | 0 | 10.4.2015 18:57 |
| Red Dead Redemption za PC | srksi | otpaTci | 3 | 9.4.2012 3:51 |
| Red Dead Redemption movie | DylaN | Kompjuteri i film | 0 | 7.6.2010 22:39 |