![]() |
![]() |
|
|||||||
| Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
| Pregled rezultata glasanja: Koji je OS po vama bolji | |||
| Windows |
|
56 | 50,91% |
| Linux |
|
54 | 49,09% |
| Glasova: 110. U ovom glasanju ne možete da učestvujete | |||
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Član
|
Reko sam ja sta ce da bude...
|
|
|
|
|
#22 |
|
Veteran
|
vechiti derbi...
zavisi shta hotjete da radite-po meni je linux bolji za recimo gledanje filmova,izlazak na net... Win za programe u kojima radim,a nema ih na Linuxu |
|
|
|
|
#23 |
|
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Pa na primer ja sve programe koje imam na windowsu nadjem 5 puta bolje u linuxu.
Primer: Microsoft Visual Studio koji mi treba za C++ se stalno baguje u windowsu dok Kdevelop radi savrseno i ima vise mogucnosti... |
|
|
|
|
#24 | |||
|
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Sto pojedini ljudi (izvinjavam se na izrazu) vole da se "*******vaju", pa to ti je... (jos jednom se izvinjavam) OK realno, Linux je bolji u dosta stvari od Wina ali stavljati Linuxu kao prednost neke stvari u kojima je svetlosnim miljama iza Win-a je cist idiotluk... |
|||
|
|
|
|
#25 | |
|
Član
|
Citat:
PS: IMAS GAJBU PIVA OD MENE.... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.257
Zahvaljeno 5.040 puta na 2.933 poruka
|
Citat:
A što se tiče emuliranja, KotOR2 je takođe radio perfektno, osim par glitcheva sa mouse kursorom. A igra ogromna i kompleksna, koja baguje i na Windowsu, koristi šejdere itd. Mislim potpuno su vam glupi pokušaji da jedan potpuno funkcionalan sistem pljujete zato što u njemu sve nije na next>next>next. Voleo bih da vidim da li bi na Windowsu bilo moguće izvesti nešto barem približno efikasno kao ono što Cedega radi pod Linuxom... I ti first one, da li si ikada koristio neki Linux? Molim vas, nemojte ***** kad ne znate... |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#28 | ||||
|
Starosedelac
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ok, gresim, moze priblizno... ali bolje nikada... |
||||
|
|
|
|
#29 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Banned
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Član
|
Moram samo da napomenem da ne mozes na svim disrtoima da gledas divx ili da slusas mp3 bez prethodnog updejta....
|
|
|
|
|
#32 | |||
|
Starosedelac
|
Citat:
![]() A da, nema virusa... Citat:
Bas me to na Windowsu i nervira. Gurnu mi i sto mi treba i sto mi ne treba. Sta ce meni na Linuxu ~10 programa samo za muziku? (toliko sam na SuSe-u video) Citat:
A sad ja tebe da pitam sta ce meni bolje upravljanje RAM-om kad nema igara koje bi taj RAM iskoristile kako treba (za bilo koji office posao 256 rama je i mnogo)? Poslednja ispravka: Reloader (21.12.2005 u 11:38) |
|||
|
|
|
|
#33 | |||
|
Starosedelac
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|
|
|
#35 |
|
Starosedelac
|
Procitao sam. Ovo je neki text maltene za pocetnike i to favorizuje Lindzu...
Inace od svih "Linuxasha" koje sam upoznao (a dosta ih je) samo 1 (!!!) ne koristi dual boot... Ovi ostali se vade kao imam WinXp ali ga ne palim uopste ne znam ni zasto mi stoji i sl... |
|
|
|
|
#36 |
|
Veteran
|
Citiram Diabla slobodorucno.
1.Ne razumem u cemu je problem sa igrama.Sve lepo rade!? Koje? Ona sa pingvinom? 2.To uopste nije procedura instaliranja Nvidia drajvera.Procedura je jednostavna: -upisete "sh ime fajla" i kliknete 2 puta ok...Mislim da to nije nista komplikovanije od nacina na koji se instalira u windowsu. Jeli je'l tako na svim verzijama Linuxa a?Mislim da nije. Inace glasao sam za linux zato sto je bolji... Ne kazem da nije bolji, ali Windows je Windows. I prekinite tu pricu o boljim alatim u Linuxu, glava me zaboli kad ih vidim. A da koliko znam i u Linuxu postoje prozori i emulator za Windows. Pitam se sta ce mu to ako je bolji od Windowsa?????? |
|
|
|
|
#37 | ||
|
V.I.P. GNU/Linux
|
Citat:
Citat:
Znači Corel i Photoshop ne postoje iz prostog razloga zato što developerima Linux tržište nije dovojno komercijalno interesantno, a ne zbog toga što je sistem jadan. |
||
|
|
|
|
#38 | ||
|
Član
|
Citat:
2.Nije svaki distro manje zahtevan ali vecina jeste.Evo na primer sad cu da narucim Fedora Core 4 koji zahteva 192mb rama i 400mhz za GRAFICKI MOD koji je tri puta lepsi i elegantniji a jos korisniji od windowsa. Citat:
2.Jeste. |
||
|
|
|
|
#39 |
|
Veteran
|
Dobro, da ti verujem.
Ne kazem da nisi u pravu, ali ipak Linux kao open source, operativni sitstem ili sta god, ali nikad ama bas nikad nece dostici popularnost Windowsa. Znam sad ces da mi kazes kako jedan IBM planira da ga turi na svoju novu liniju desktop racunara, znam to ali to je samo test. Bili je tu.Znas na kog Bilija mislim, onog sto ga svi mi manje-vise volimo ili ne volimo. Ubica Bili ko zeca. |
|
|
|
|
#40 | ||
|
V.I.P. GNU/Linux
|
Citat:
Citat:
Izvinjavam se što toliko psujem, u principu se tako ne izražavam, al kad vidim ovoliko n00bova kako diskutuju o operativnim sistemima, pop*zdim automatski... |
||
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| WIN Vista | yoker86 | Operativni sistemi | 51 | 12.11.2006 13:49 |
| Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |
| Windows Explorer u Full Screen modu | Jack In The Box | Operativni sistemi | 5 | 13.12.2005 22:38 |
| Problem sa Windows Registry-jem | Vlado78 | Operativni sistemi | 10 | 8.12.2005 17:48 |
| windows Vista theme pack | Master Neo | Modovi | 1 | 6.12.2005 20:09 |