![]() |
![]() |
|
Male igre Igre sa Interneta, Flash, online, igre „za kancelariju” i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, uradio sam 3 male aplikacijicice / igrice:
- Bioritam (mislim da svi znaju sta je to!) - Duoritam (Usporedjuje tvoj bioritam sa bioritmom druge osobe po datumu rodjenja, gleda kako se te dve osobe slazu, po teoriji bioritma), i - BioSearch (radni naziv-najnovija, poenta programa je sledeca: ukucas svoj datum i godinu rodjenja, i program onda (prvo) trazi datum kada su sva tri grafikona tvog bioritma "u fazi" / poklapanju, a potom trazi sve datume rodjenja drugih ljudi sa kojima se ti idealno slazes (po teoriji bioritma). BioSearch je kao "obrnuti telefonski imenik" odnosno, ne usporedjuje dva datuma rodjenja od dve osobe pa gleda "slaganje" nego na osnovu tvog datuma rodjenja lista sve datume rodjenja drugih ljudi sa kojima se ti "idealno" slazes. Ako je neko zainteresovan za ova tri (sva tri su zajedno, u jednom "paketu" od oko 1MB, a zipovano negde oko 0.5 MB) moja programcica/igrice, neka me kontaktira na moj mail: prevodilacka_agencija_bulma@yahoo.com (Besplatni su) ![]() Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
... e, u dodatku, sada i cetvrta, to je racunanje horoskopskog podznaka, sto mi je bilo trazeno od mnogih mojih korisnika (obadvojice!!!)
![]() Dakle, sada mozete i da vidite koji vam je pod-znak u horoskopu (treba da znate sat i minut svog rodjenja) i program vam uradi (tekstualno) vas pod-znak horoskopa ![]() Pozdrav Brana |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
... i u dodatku (najnovije) "Sta ste bili u proslom zivotu"?
Ovo je JAVA skriptica koja se izvrsava u vasem Internet Exploreru (znaci, pokrenete je kao HTM fajl sa vaseg racunara). Internet je pun ovakvih skripticica, medjutim, ovu sam preveo na Srpski ![]() (Salje se mailom kao ZIP arhiva od 0.3 megabajta) Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
EDIT: Molim sve korisnike koji mi salju mail da u propratnom tekstu OBAVEZNO naznace STA traze od mene, posto nisam napravio SAMO ove "igrice" nego "jos toga" a u mailovima koje primam nije naznaceno sta korisnik hoce od mene!
Primera radi, sledi copy/paste jednog takvog "neodredjenog" maila: cao ![]() ![]() Dakle - sta da posaljem? Bioritam? "Sta ste bili u proslom zivotu"? "BootLogger"? Ili nesto drugo (napomena - ovo nije reklama, a svi moji radovi nisu na OVOM forumu nego i na jos nekim) Dakle, molim posaljioce mailova samo da budu malo konkretniji! S postovanjem! EDIT Napomena za korisnike Gmaila: Istim (korisnicima) se NE moze proslediti ovakav attachment zbog "politike" koju Gmail ima. Vise o TOME mozete procitati na sledecoj adresi: http://mail.google.com/support/bin/a...py?answer=6590 EndCopy Poslednja ispravka: Branislav Gavric (29.7.2009 u 20:45) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|