![]() |
![]() |
|
otpaTci Ovde se s vremena na vreme sklanjaju teme koje su zaključane/sklonjene/zastarele itd. Moguće je čitanje, ali ne i slanje komentara i odgovora. Važi za ceo forum. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Dragi forumaši,
Upisao sam na državni fakultet PMF Računarstvo i IT.Pošto sam završio srednju ekonomsku nemam pojma o programiranju jer sam samo imao predmet informatika. Pošto sada učim prve korake kad programerstvu zamolio bih vas za pomoć. 1)Imam zadatak koji trebam da pregledam šta u tekstu treba da se doda da bi algoritam bio tačan tj. da dodam neke tiječi ili slova i zadatak će biti tačan 2)Koji primjer može opovrgnuti dati algoritam za važeći teskt ili prevedeno za taj tekst što je dat u zadatku koji je primjer koji ga može opovrgnuti(reći da je algoritam netačan)? Radi se o programskom jeziku PASCAL. Pa da počnemo. Tekst zadatka: Odrediti 2 najveća člana po veličini iz niza zadatih brojeva 2,12,5,8,7,15,6,10 Rešenje zadatka: ![]() Jednako znači ovaj znak "<=" Poslednja ispravka: Wolf1996 (29.9.2015 u 22:43) Razlog: edit |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ima li neko da zna ovo da riješi?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ima nas kolko hoces, ali ti niko od nas nece resavati domaci sa faxa, kad vec ne mozes sam da otvoris knjigu navataj neku devojku na faxu da ti pokaze.
|
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dupli gamepad - Kako da se drugi tretira kao prvi? | gamer4life | Ostale komponente | 1 | 7.5.2010 20:50 |
Kada ste dobili svoj prvi komp? | Covenant | Brbljaonica | 131 | 13.2.2010 17:46 |
Prvi računar za druga - budžet 40k RSD | ivan90BG | Šta da kupim? | 17 | 3.2.2009 23:17 |
Moj prvi .NET program | nika100 | Programiranje | 12 | 7.4.2007 14:43 |