![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
Hm, znaci moj 3gs je teski krs? Iskreno, nisam uvredjen, vec ako sam toliko odusevljen krsem, onda me ocekuje veoma sjajna buducnost kad uzmem jednog dana cetvorku
![]() Pre sam imao N73, N95 8GB, Tattoo... za mene su to krsevi iz ove perspektive, iz tvoje ne znam kako ide komparacija ![]() Uglavnom IP4 je svakako moja preporuka, mada sam ovim toliko zadovoljan da mi se ne daju pare iako realno ne bi bile veliki problem
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
Nemas sta da se vredjas, u onosu na to koliko kostaju su krsevi.
I ip4 je precenjen ali je bar dobar, premium aparat. Kada vidim po kojim cenama se prodaju polovni 3gs muka me uhvati. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Starosedelac
|
Pa, polovan Desire HD je 50% skuplji, a ne bih dao toliko. Tattoo je 66% jeftiniji tako da je i to ok odnos. cak i 3g je jeftiniji oko 20%...
Sta ja znam, ja svoje pare nimalo ne zalim. Dao sam pre godinu dana za nov 300E i vredelo je svaku paru. Od applea nista drugo ne bih sa druge strane uzeo upravo zbog precenjenosti. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
Član od: 7.11.2008.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 189 puta na 157 poruka
|
Eeee, mciggzy, stari druze iz vojske, i tebe su vise odusevile fancy animacije nego funkcionalnost.
![]() Ja sam bio ubedjen da ces ti biti jedan od vodecih developera za Android.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
skroz je ok iphone,i mislim da je retko ko ko ga ima pozalio.
ali stvar je da ce uvek biti jako puno ljudi koji ga ne vole(i ja sam u toj grupi) i to sa opravdanim razlozima ali apple i gospodina jobsa to tesko da zanima jer imaju masu ljudi navucenih na apple proizvode koji misle da su to najbolji proizvodi koji postoje,i ponekog normalnog korisnika :P realno apple ne nudi nista posebno,nije najfunkcionalniji sistem,cak ni najlepsi. ip4 ima jak hardver dok raniji nisu ni na tom polju posebni ali eto,uspesan je sa nekim razlogom.samo sto niko ne zna koji je to ![]() i naravno u americi pre svih,iphone je mnogo jeftiniji.uz ugovor telefon se dobija za dz kakvi su utisci za galaxy s,alonzo? |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
I sta hocu, nadjem da igram, Catan, Bang... sve sto volim u RL sam lako nasao... To od ozbiljnih igara jer ne igram gluposti
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
kakv je htc mozzart? Vidim da moze vrlo povoljno da se uzme,pa se razmisljam.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Veteran
|
Sta te konkretno zanima?
P.S. Koliko povoljno? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Starosedelac
|
taj telefon tesko da moze da dobije neku preporuku.
mislim ok je,ali ima mnogo telefona koji nude vise za svoju cenu |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Deo inventara foruma
|
Koleginica sa posla pitala majku koji telefon da kupi svojoj miljenici, da ja predlozim. Do 150-160e. Nemam pojma sta uzeti za ovaj kes, ja sam uvek za pp pakete vip/t'nor i da se za taj kes uzme odlican telefon uz mesecni racun oko 1000din ali oni nisu za to. Dakle sta do 150-160e ?
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Deo inventara foruma
|
@simpson i talenat,uz mts paket,za 1800din mesecno kostao bi me 9000din.
Zanima me u smislu koliko bi win7 interfejs bio prednost obzirom da koristim gt540 trenutno android. Pa bi da isprobam i nesto novo,narocito htc koji nisma nikada koristio ne racunajuci wildfire koji sam probao kod druga. @hvstoned,mozda gt540 optimus LG? on je oko 130e,ima i pink ako ih zanima ta boja. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Deo inventara foruma
|
Normalno i ja sam odmah pomislio na taj lg ali mi je nekako.. ne znam. Kapiram ako je u srednjoj skoli- a jeste, treba joj raspali fb na telefonu, saren os/UI i uporebljiva kamera i mp3 player. Malo preko budzeta ima Nokiu 5800 xpress music ili se xperia x8. Ali ovo prelazi budzet. Ali ubedicu ih da je bolje dati jos 20-ak jura. A u budzet se mozda najbolje uklapa Samsung i5700 spica.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Deo inventara foruma
|
ili onaj manji ima jos jedan samsung lici na polirano staklo na slici..Samsung S5670 Galaxy Fit
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Veteran
|
Citat:
- mozda ce ti dati 50% popusta)...A cena... Pa ako si vec planirao da koristis taj paket (ili ga vec koristis), ta cifra mi zvuci sasvim ok. Sto se samog OS-a tice (Windows Phone 7) tu vec mogu malo vise da ti pomognem jer sam ga koristio i koristim ga s vremena na vreme (mislim na NoDo update, ne i na ove ranije, a Mango cu da probam ovih dana) cime ga testiram za svakodnevnu upotrebu. U kratkim crtama, Android je trenutno funkcionalniji, upotrebljiviji i poseduje veci stepen customizacije, dok je WP7 ipak jos uvek mlad sistem, videcemo u kom pravcu ce sve to ici. Plus Android ima sve te aplikacije, pritom mislim na ozbiljne (Root Explorer, Titanium Backup itd.) a ne na dzidza-bidze... Razlike koje sam ja primetio: WP7: - brz je koliko i Android (u nekim momentima cak i brzi). A zasto je to tako? Pa - jeste primetili da WP7 (za sada) radi samo na 1GHz procesoru i na 800x480 rezoluciji? ![]() - neverovatno jednostavan za upotrebu - ima odlican mail klijent. - IE je brz kao munja ali nema podrsku za flash. ![]() - bolje obradjuje zvuk od Androida - iz "prve" sam primetio razliku (na istom telefonu naravno) iako je nisam ni trazio. Jos mogu da zamislim kod Mozarta kod koga sam cuo da ima fenomenalnu audio reprodukciju. - nativno ne moze da se koristi kao mass storage - nema nativnu podrsku za neki "file explorer" tip programa - odlicna default-na tastatura, ali ne i bolja od Gingerbread tastature. - Office je odlican - Gde naci navigacioni softver? ![]() - editovanje nekog vec napisanog teksta, bilo u office-u ili browser-u ili sms poruci je prava nocna mora - ne mozes da bekapujes sms poruke (niti postoji alatka za to) - nema veliki izbor programa a i ovo sto ima ne azurira se toliko cesto kao za Android (primer: Adobe Reader) Android: - mozes da bekapujes sta ti padne na pamet - veca podrska za multimediju (razni plejeri) - sam organizujes fajlove kako ti odgovara - GPS bolje radi i vrlo lako se nalazi softver za navigaciju - Market bolje funkcionise i "logicniji je" za upotrebu - vizuelno ga editujes kako ti padne na pamet - izlazi "nightly" i lakse se edituje i "kuva", ako se neko vec uputi u to. Dosta stvari sam zaboravio 100%, ovo je samo ono sto mi je "sevnulo" kroz glavu, a ti pitaj ako te zanima nesto konkretno. Malo vise smo pisali o WP7 ovde, pa baci pogled. A sto se samog interfejsa i animacija tice WP7 je bitchin'! ![]() Sve u svemu, moja preporuka ti je da ipak ostanes na Androidu a za WP sacekaj da vidimo u kom ce pravcu to ici. Mada, s druge strane, Mozart je dosta jaci "device" od tog LG-a. I to bas... Poslednja ispravka: Mr.Simpson (7.7.2011 u 23:04) |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mr.Simpson na korisnoj poruci: | ||
flamingos (7.7.2011) | ||
|
|
#35 |
|
Starosedelac
|
@HSV
to je zensko znaci ne treba android ![]() 5800 je sasvim pristojan telefon,za te pare jedan kompletan uredjaj ne pada mi nista drugo na pamet bolje od toga,trenutno.ako se setim... @flamingos zaista povoljna ponuda,recimo vidim npr. n8 u istoj tarifi 50 hiljada.WTF??????? galaxy isto 50k...lg 2x 24k svaka cast za cene realno za 9 hiljada se isplati.ako te smori uredjaj mozes da ga prodas i zamenis moja preporuka:go for it edit:setio sam se lg arena,samo ne znam tacnu cenu.ili samsung jet
Poslednja ispravka: talenat (7.7.2011 u 21:56) |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Deo inventara foruma
|
hmm,ja bih rekao,da ipak ce tu da prevlada ne perfomanse aparata,nego izgled,jer na kraju krajeva,devojke uvek za fon stavlajju izgled nego funkcije,retko koja koristi vise od blickanja,poziva i sms. Meni su recimo sve drugarice otele gt540,isprobale ga i u roku od dva dana kupile i one
E sad sta je tu interesatno,talent rece to je zensko,ne treba android,kako onda objasnjavas,da su poskidale one forice sa mackom interaktivnom itd,sto sam ja stavio kod mene,i ne odvajaju se od telefona,i ne bi ni za sta na svetu na obican?!@simpson,ja imam graficki interfejs w7 na lg-u i svidelo mi se nacin interakcije,pa sam slucajno danas vidoe povoljno u mtsu,pa reko da se raspitam,posto bi moja keva da uzme moj lg,pa da ja nadjem sebi drugi. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Veteran
|
Citat:
![]() (*Ja sam koristio Launcher 7 on je najpriblizniji) Plus sto WP7 drugacije renderuje sliku pa mi se uvek cini da daje verniji prikaz nego na Androidu. E, ne znam kako Mozart stoji sa azuriranjem softvera tj. OS-a, da li odmah dobijas NoDo i da li ces moci da se azuriras na Mango... Vidi, raspitaj se... Poslednja ispravka: Mr.Simpson (7.7.2011 u 23:11) |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Deo inventara foruma
|
pa bas taj launcher 7 i ja imam
Kazem,nije presudno da ce mocart da bude,mozda i betoven salim se,salu na stranu,moze i neki android noviji,al nemam ja neki besan budzet,pa se ono za sad samo raspitujem jer cekam da prodam dva fona kako bi mogao da pazarim. Imas li neki predlog? Msm generalno sam prezadovoljan mojim lg-om,ali posto cu ga dati kevi,gledam nesto,sto bi bilo interesatno cackati itd. Proslo je i meni mnogo fonova kroz ruke ukljucujuci i apple ajfon 3 i 4,probao sam i htc hd2 sa wm6.5 i dousevio sam se,mada je previse glomazan za mene. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Veteran
|
Citat:
![]() Uuu, na njega mozes da instaliras sta hoces, i Android i WP7, pa biras (a bogami moze i dual boot), pri tom su bildovi uvek najnoviji i bolesno dobri. Ja imam taj telefon pa mogu da ti dam i Android ROM-ove koje sam modifikovao, da probas... |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Deo inventara foruma
|
jeste al,gde da nosam taj telefon? 4 ipo incha valjda bese ekran,tj 4,3incha..jeste da je brzi,i izrada me odusevila..jedino sto bi me on kostao 400e 0.0. Nisam znao da moze android,predlozicu to drugaru koji ga ima bas da vidimo
. Blago tebi kad ga posedujes.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Koji kineski mobilni telefon da kupim? | nasta | Aparati i oprema | 26 | 11.3.2010 2:20 |
| Koji telefon uzeti... | Teva | Aparati i oprema | 35 | 14.9.2009 13:19 |
| Kako da znam da je telefon koji uzimam originalan? | Mr Money | Aparati i oprema | 10 | 3.4.2008 20:48 |
| Koji digitalac preporucujete a da je ispod 100 EUR? | vladal | ŠDK - Foto i audio/video | 6 | 13.3.2007 18:29 |