![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
|
Dakle nesto da ustekam u zid umesto ove moje sklopocije koje sad imam. Naravno da bude bezicni, da ima malu bazu (znaci ne oni koji imaju "brojcanik" na bazi), da je funkcionalan, da mu solidno drzi baterija, da ima lep i pregledan display. Po radnjama vidim da se krecu oko 2000din... izdvojio bih tako neku cifru, moze i do 3000din ako mi se ucini da je taj bas bas koristan i da mi treba tako nesto.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
|
Neki Panasonik, Simens ili Samsung.Jos ako imas digitalnu centralu,moci ces dosta dodatnih opcija da iskoristis.Moja konacna preporuka neki od aktuelnih panasonikovih modela sa displejem i naravno bezicni.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Veteran
|
Pa ja imam siemens Gigaset A120 i zadovoljan sam. Jedino mi smeta sto nema osvetljen displej.
Al ga ima a140. Uzmi njega. Bolje ti ne treba veruj mi... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
Sagem nemoj da uzimas, cak ni ako ti dzabe nude..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Deo inventara foruma
|
Video sam Siemens AS140 i A140. Dopadaju mi se telefoni samo sto mi ovaj AS izgleda kao bolji a kosta 2900din, a ovaj A kao gori i kosta 3600din?
Mozda su se istripovali na sajtu. U svakom slucaju taj AS140 mi je sada favorit. Imate li jos neki predlog za Panasonic ili Samsung u istom cenovnom rangu ili jeftiniji i da ga ima kod nas da se kupi? Naravno necu displej bez svetla; to mi je kao da sam kupio auto bez farova.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Veteran
|
Citat:
... A i ne znam sto se toliko premisljas, pa ne kupujes avion pobogu ... Ja imam onaj a120 i skroz sam zadovoljan s njim, domet mu je extra, jedino me nervira sto nema osvetljenje, al ako nemas indentifikaciju poziva ni to nije preterano bitno...Danas su ti svi manje vise isti i Siemens i Panasonic i Samsung, jedino ako nisi od onih sto im je najvazniji izgled telefona, al to je ipak fixni, nije da ces da ga nosis sa sobom
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deo inventara foruma
|
Uzeo sam pre destak dana Siemens AS140 za 2400din. Jako sam zadovoljan. Jedina mana mu je sto nema osvetljenu tastaturu. Tako da kad mu istekne garancija moracu malo da ga prosvetlim, ako nadjem one sicusne diodice sto se trpaju u mobilne.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Član
Član od: 4.5.2007.
Zahvalnice: 365
Zahvaljeno 17 puta na 12 poruka
|
MOja preporuka, bilo koji, samo da nije na struju, dakle oni bežični telefoni, mislim na slušalicu. Nestane mi struja a ja moram da pozovem nekoga a ne mogu, na mobilnom para nemam nikad. A i ovi koji ne rade na struju imaju bar ja mislim mnogo duži vek trajanja. PozzZ
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Veteran
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 302 puta na 168 poruka
|
Baci pogled na tehnomanijin sajt. Moji su kupili pre neki dan panasonik za 2500 din. i skroz smo zadovoljni. Imas tamo dobar izbor po prihvatljivoj ceni.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Deo inventara foruma
|
Jel citate vi ovo gore...?
![]() Uzeo sam Siemensa na struju
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Član
|
odmah da kazem, siemens a140 je glup telefon da gluplji ne moze biti. ne znam za druge, ja imam ovaj i jako sam se razocarao. spor je kao puz, nema listu primljenih vec samo propustenih poziva, nema spikerfon, imenik je grozota, navigacija kroz meni ocajna - tasteri su kao na matorim siemensima c25 i sav je plastican, kao neka jeftina igracka. panasonic za 3000din je svaki bolji od siemensa i jako mi je zao sto nisam kupio panasonica koji i nema osvetljen ekran a bili su u rangu sa cenom. sad za te pare (ja sam ovaj platio 3000din) ima panasonic sa osvetljenjem...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Deo inventara foruma
|
Ti kao da nisi obratio paznju na specifikaciju kada si kupovao Siemensa?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Član
|
to sto sam ja nasao kad sam kupio siemensa ne pise u specifikaciji... to saznas kad kupis. ja ne govorim o tehnickim specifikacijama vec o upotrebnoj vrednosti... uzmi u jednu ruku nekog panasonica u drugu siemensa i videces. ja znam jer ih koristim oba
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Deo inventara foruma
|
Zato ja lepo usao u radnju, pitao prodavca, video, probao telefon, a specifikaciju nisam ni gledao
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Član
|
ja sam ga uzeo u novom sadu u jednoj (da ne reklamiram, reci cu) najvecoj kuci tehnike. nema kod njih probavanja, u kutiji zapakovanoj dobijas robu a prodavci sto su radili tamo mi nista nisu mogli reci vise od onog sto pise u tehn.specifikaciji... bilo kako bilo, ja ne mogu nikome da preporucim siemens, panasonic mogu. opet, ne mislim da su svi panasonic modeli dobri, ja sam upoznao jedan KX-TG7100 i extra mi je. aeg, motorola nisam probavao tako da ne znam.......
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Koji telefon da kupim za 200e? | alien | Aparati i oprema | 28 | 16.3.2007 0:27 |
| Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |