![]() |
![]() |
|
|
#11 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
Kod mene se manifestuju neki bugovi sve vise i vise.
![]() 1. Svi bugovi krecu ako mi se pri paljenju igre glavni meni pojavi mnogo brzo. Bukvalno pre nego sto se ugasi prozorcic u donjem delu ekrana na koje pise Signed in (Username). Svi ostali se desavaju ako se desi ovaj prvi. ![]() 2. Benchmark ide brzo kao da neko premotava traku na video kaseti dok gleda film i tada nikako ne odredi pravi fps vec 3 puta manje. 3. Benchmark mi nikada ne prepozna adekvatno procesor koji imam. On vidi Intel Pentium III Xeon a ja imam nesto mnoooooooooooooooogo jace.4. Ako pokusam direktno da ucitam nivo igre onda su mi performanse duplo sporije. Moram da prvo odradim benchmark do kraja da bi igrica radila normalnim frameratom. 5. Ovo zadnje nije toliko bitno ali hajde da pomenemo. Likovi u igri, pa i sam Niko se krece barem duplo brze u odnosu na normalno. Kada krene da trci lici da bi mogao da obori svetski rekord na 100 metara. Ukoliko se ono pod 1 ne desi i igra udje u glavni meni sporije onda se ovi ostali bugovi ne ispoljavaju. ![]() Meni ovo smrdi na veliku potrebu za GTA IV patch-om. A mozda imate i neko drugo resenje.
|
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| grand theft auto, gta 4, gta iv, niko belic, pc verzija |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|